Re: RANKDARBIU KLUBAS
cia seip, teorijas isvedineju ) , ir kam tau tos lupos ant puodelio tada, jej vyra turi? ... )
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → RANKDARBIU KLUBAS
cia seip, teorijas isvedineju ) , ir kam tau tos lupos ant puodelio tada, jej vyra turi? ... )
Ingrida> as ir esu ji nusiziurejus nes amn tokia spalva patinka dar plius nematytas ir isiskiriantis is minios,ranku darbu ko dar reikia grazu neatsiziuriu...tai gal sio forumo narkomanems ka padaryt galetum
aguona turiu futbolo kam. dydzio :D:D seip molis toks ginklas, is kurio galima padaryt beveik viska, ka fantazijos geidzia )
butina skaudint....isvaziaves jis vestuves musu rugseji, tai uzdarbiauja..ir..kregzde man gaudo
Vaiva, tai jau tau perduodu tas lupas...matai, man sake nereik ju
Ingrida> isnuomosiu puodeli iki rudenio, papigiai )
;D Andzej tu verslininkas ;D tai kaip su forumo narkomanems? m?
ir neskaudinki musu sirdziu kai pasakoji koki turta turi... nes man rimtai tai tokie dalykeliai patinka seiles tista
Ingrida> isnuomosiu puodeli iki rudenio, papigiai )
eik tu sau tai jau apsipatenkinus kokia as busiu pazadu ta puodeli tausoti ir visaip kitaip myleti gerai, kad pusleline jau baiges
Vaiva, mazai menininku-verslininku, nes sazines jie per daug turi
as savo sazine ir ta pardaviau, brongiai )))
Ingrida> pala o tu juk ir prie meninku? :?
Andzej> tu mane stebini... tu is kokios planetos..
gal tai nukeliam i blevyzgas?
is savo, ten kur su ruzavais akinukais vaiksto...
ruzavais? em a kodel tokia ziauri spalva?
kodel ziauri?? pala pala.... NUO KADA RUZAVA ZIAURI SPALVA ?! ?! ?! *ziuri daltonisku zvilgsniu nieko nesuprasdamas*
nuo kada menininkai vaiksto be ruzavu akiniu?... )))
as ne menininke :Dtik prie ju gulejus ;D
Auri> na man s spalva pati slyksciausia..
Andzej> tai va, as tiek giliai nepagalvojau na vis jie su tokiais bet kodel ne kokie melybi, ar dar kokie butent roziniai...et
Ingrida> kodel cia taip gulejai?galvojai kad viskas pas tave pereis visi gabumai ir t.t
Ingri, su gejais budama geju nepatapsi ;D (nzn kodel cia dabar apie gejus pavyzdys issoko)
Sveiki,
ar priimsite į klubą?
visi cia uzeje prijimami ir jokiu atranku daryti nereikia Lina
Ingrida> kodel cia taip gulejai?galvojai kad viskas pas tave pereis visi gabumai ir t.t
nu taip galvojau :?
Ingri, su gejais budama geju nepatapsi ;D (nzn kodel cia dabar apie gejus pavyzdys issoko)
Auri, gejais vadinami dizaineriu specialybe, o ne technologu :D:D
Ingrida>as ir taip daznai galvoju bet bet..
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → RANKDARBIU KLUBAS