Re: RANKDARBIU KLUBAS
cia seip, teorijas isvedineju ) , ir kam tau tos lupos ant puodelio tada, jej vyra turi? ...
)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → RANKDARBIU KLUBAS
cia seip, teorijas isvedineju ) , ir kam tau tos lupos ant puodelio tada, jej vyra turi? ...
)
Ingrida> as ir esu ji nusiziurejus nes amn tokia spalva patinka dar plius nematytas ir isiskiriantis is minios,ranku darbu ko dar reikia
grazu neatsiziuriu...tai gal sio forumo narkomanems ka padaryt galetum
![]()
aguona turiu futbolo kam. dydzio
:D:D seip molis toks ginklas, is kurio galima padaryt beveik viska, ka fantazijos geidzia )
)
butina skaudint....isvaziaves jis
vestuves musu rugseji, tai uzdarbiauja..ir..kregzde man gaudo
Vaiva, tai jau tau perduodu tas lupas...matai, man sake nereik ju 
Ingrida> isnuomosiu puodeli iki rudenio, papigiai )
;D Andzej tu verslininkas ;D tai kaip su forumo narkomanems? m?
ir neskaudinki musu sirdziu kai pasakoji koki turta turi... nes man rimtai tai tokie dalykeliai patinka seiles tista
Ingrida> isnuomosiu puodeli iki rudenio, papigiai )
eik tu sau
tai jau apsipatenkinus kokia as busiu
pazadu ta puodeli tausoti ir visaip kitaip myleti
gerai, kad pusleline jau baiges
Vaiva, mazai menininku-verslininku, nes sazines jie per daug turi ![]()
as savo sazine ir ta pardaviau, brongiai )))
Ingrida> pala o tu juk ir prie meninku? :?
Andzej> tu mane stebini... tu is kokios planetos..
gal tai nukeliam i blevyzgas?
is savo, ten kur su ruzavais akinukais vaiksto...
ruzavais? em a kodel tokia ziauri spalva?
kodel ziauri?? pala pala.... NUO KADA RUZAVA ZIAURI SPALVA ?! ?! ?! *ziuri daltonisku zvilgsniu nieko nesuprasdamas*
nuo kada menininkai vaiksto be ruzavu akiniu?... )))
as ne menininke :Dtik prie ju gulejus ;D
Auri> na man s spalva pati slyksciausia..
Andzej> tai va, as tiek giliai nepagalvojau na vis jie su tokiais bet kodel ne kokie melybi, ar dar kokie butent roziniai...et
Ingrida> kodel cia taip gulejai?galvojai kad viskas pas tave pereis visi gabumai ir t.t
Ingri, su gejais budama geju nepatapsi ;D (nzn kodel cia dabar apie gejus pavyzdys issoko)
Sveiki,
ar priimsite į klubą?
visi cia uzeje prijimami ir jokiu atranku daryti nereikia Lina
Ingrida> kodel cia taip gulejai?galvojai kad viskas pas tave pereis visi gabumai ir t.t
nu taip galvojau :?
Ingri, su gejais budama geju nepatapsi ;D (nzn kodel cia dabar apie gejus pavyzdys issoko)
Auri, gejais vadinami dizaineriu specialybe, o ne technologu
:D:D
Ingrida>as ir taip daznai galvoju bet bet..
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → RANKDARBIU KLUBAS