Re: Apetitas:)
apetitas auga bevalgant=)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Apetitas:)
apetitas auga bevalgant=)
BUNA DIENU LYK TYCE KAI NESINORI O KAI NORISI TAI GALIU KAD IR VISA NAKTELE.
geriausias budas atsikratyti pagundos - pasiduoti jai
karta per dvi dienas reikia...kas per daug tas ne sveika ir nebetaip malonu
O aš taip pamąsčiau, nuo ko priklauso tas "apetitas"???:V
Deividai tai ta pana tikriausiai Nimfoname... hmm daugelis vyru tik apie tokia ir svajoja iki tam tikro lygio... Man pavyzdziui jauciasi stoka sexo pa kolkas tai visai butu nieko jei mano panele tokia butu bet su laiku jauciu nuproteciau
Nes siaip mano manymu sexas negali tapti monotonisku dalyku nes tada arba noresis kitos partneres arba... Niu reziume ka norejau pasakyti tai, kad jei tik sugebat improvizuoti tai nesvarbu ar 1 ar 10 kartu per diena vistiek jausite pasitenkinima ir noresite dar
Pritariu tai nuomonei,kad apetitas atsiranda bevalgant , nes man taip pat yra, kai pradedi nenori sustoti, kol nuovargis padaro savo. Taip pat priklauso ir nuo partnerio....:p
tiesa nesigincysiu nuovargis savo padaro bet kai ersi susijaudines ir dar po ilgos pertraukos tenka papluseti ir net visa nakty na bet rezultatas net buan toks kad visa savaitew po to kaifuoji taciau ir paros nepraeina kai vel nori ir vel myliesi ne tiesiog ten siaip kaska trach tibidoch bet tikrai ramiai ir graziai zaidi kuniskas supratingumas malonumas 100 proc. neskubedamas padarai ne tik pana laimingesne bet ir save taciau kartais ir neiskenti kaip kad baigti bet ir vel neilgai trunka kai prasideda viskas is naujo kad ir kaip be butu jausmai
taip, kogero isminties reikia ir sexe ar ne? idomu kokios butu jusu mintys praeju dar desimt metu. jei gerai pakurstyt aistra tai ir bus daug ir kokybiskai ir ne prie ko cia nuovargis, cia reikia ismones ir fantazijos, ir galima no stop
Sutinku su Egidijumi, nuovargis nieko nereiškia prieš aistrą ir fantaziją jis tarsi išnyksta ir nei pats nesupranti iš kur pas tave atsiranda jėgų ir noro.
jei labai nori tai reikia atsisakyti nesveika seksas yra narkotikas kuris nuzudo taip saldziai, niekas kitas negaletu pakeist sito jausmo!!!
Sutinku su Egidijumi, nuovargis nieko nereiškia prieš aistrą ir fantaziją jis tarsi išnyksta ir nei pats nesupranti iš kur pas tave atsiranda jėgų ir noro.
joa, bet cia daugkas priklauso nuo partnerio, ar jis sugeba ta aistra ir fantazija kaskart pazadint
Rasa, 34 wrote:Sutinku su Egidijumi, nuovargis nieko nereiškia prieš aistrą ir fantaziją jis tarsi išnyksta ir nei pats nesupranti iš kur pas tave atsiranda jėgų ir noro.
joa, bet cia daugkas priklauso nuo partnerio, ar jis sugeba ta aistra ir fantazija kaskart pazadint
Manau nuo abiejų tas priklauso, negalima palikt visko vienai pusei.
nu cia, tarkim, tas atvejis, kai mano fantazija kazkur ten giliai galvoje (ar dar kur) kunkuliuoja, ir grasina issiverzt, tik tereikia truputelio partneres paskatinimo. ajsq ir as nesedziu ranku sudejes, pats visaip parodau demesi:)
O man patinka,visur ir daugggggg
geriau vienas bet nerealus, nei 10 siaip
apetitas kyla kartais, kai esi labai alkanas
atsiszvelgt reiketu i kokybe o ne i kiekybe...
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Apetitas:)