21

Re: Apetitas:)

apetitas auga bevalgant=)

22

BUNA DIENU LYK TYCE KAI NESINORI O KAI NORISI TAI GALIU KAD IR VISA NAKTELE. smile

23

geriausias budas atsikratyti pagundos - pasiduoti jai wink

24

karta per dvi dienas reikia...kas per daug tas ne sveika ir nebetaip malonu

25

O aš taip pamąsčiau, nuo ko priklauso tas "apetitas"???:V

26

Deividai tai ta pana tikriausiai Nimfoname... hmm daugelis vyru tik apie tokia ir svajoja iki tam tikro lygio... Man pavyzdziui jauciasi stoka sexo pa kolkas tai visai butu nieko jei mano panele tokia butu bet su laiku jauciu nuproteciau big_smile
Nes siaip mano manymu sexas negali tapti monotonisku dalyku nes tada arba noresis kitos partneres arba... Niu reziume ka norejau pasakyti tai, kad jei tik sugebat improvizuoti tai nesvarbu ar 1 ar 10 kartu per diena vistiek jausite pasitenkinima ir noresite dar tongue

27

Pritariu tai nuomonei,kad apetitas atsiranda bevalgant big_smile, nes man taip pat yra, kai pradedi nenori sustoti, kol nuovargis padaro savo. Taip pat priklauso ir nuo partnerio....:p

28

tiesa nesigincysiu  nuovargis savo padaro bet kai ersi susijaudines ir dar po ilgos pertraukos tenka papluseti ir net  visa nakty  na bet rezultatas net  buan toks kad  visa savaitew po to kaifuoji   taciau ir paros nepraeina kai vel nori ir vel  myliesi  ne tiesiog ten  siaip  kaska  trach tibidoch bet tikrai ramiai ir graziai zaidi  kuniskas supratingumas  malonumas  100 proc.  neskubedamas  padarai ne tik pana  laimingesne bet ir save   taciau kartais ir neiskenti kaip kad  baigti bet ir vel neilgai trunka kai  prasideda viskas is naujo  kad ir kaip be butu jausmai

29

taip, kogero isminties reikia ir sexe ar ne? idomu kokios butu jusu mintys praeju dar desimt metu. jei gerai pakurstyt aistra tai ir bus daug ir kokybiskai ir ne prie ko cia nuovargis, cia reikia ismones ir fantazijos, ir galima no stop

30

Sutinku su  Egidijumi, nuovargis nieko  nereiškia  prieš  aistrą ir fantaziją  jis tarsi  išnyksta ir  nei  pats nesupranti iš  kur  pas tave  atsiranda jėgų ir noro.

31

jei labai nori tai reikia atsisakyti nesveika wink seksas yra narkotikas kuris nuzudo taip saldziai, niekas kitas negaletu pakeist sito jausmo!!!

32

Rasa, 34 parašė:

Sutinku su  Egidijumi, nuovargis nieko  nereiškia  prieš  aistrą ir fantaziją  jis tarsi  išnyksta ir  nei  pats nesupranti iš  kur  pas tave  atsiranda jėgų ir noro.

joa, bet cia daugkas priklauso nuo partnerio, ar jis sugeba ta aistra ir fantazija kaskart pazadint

33

Mindaugas, 20 parašė:
Rasa, 34 parašė:

joa, bet cia daugkas priklauso nuo partnerio, ar jis sugeba ta aistra ir fantazija kaskart pazadint

Manau  nuo  abiejų  tas  priklauso, negalima  palikt  visko  vienai  pusei.

34

nu cia, tarkim, tas atvejis, kai mano fantazija kazkur ten giliai galvoje (ar dar kur) kunkuliuoja, ir grasina issiverzt, tik tereikia truputelio partneres paskatinimo. ajsq ir as nesedziu ranku sudejes,  pats visaip parodau demesi:)

35

O man patinka,visur ir daugggggg

36

geriau vienas bet nerealus, nei 10 siaip big_smile

37

apetitas kyla kartais, kai esi labai alkanas

38

atsiszvelgt reiketu i kokybe o ne i  kiekybe...