Re: koks vaikinu stilius jusu nuomone patraukliauses ?
Man taip pat patinka klasikinis... zavi kostiumuoti vyrai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → koks vaikinu stilius jusu nuomone patraukliauses ?
Man taip pat patinka klasikinis... zavi kostiumuoti vyrai
man patinka sexualus vyrai turintys grazu kuna ir zinantys ko nori
Kiekvienas turi savo nuomone, o as tikriausiai buciau toks, kokio merginai reikia
Paprasti, tvarkingi, neišsišaukiantys, žinoma pasižymintis vyriškumu ir stilingi
kas tie fifukai atleiskit man bet as ne lietuvoj cia kackokie terminai :?
Retas,kuris turi tikrą stilių, bent aš tokių mažai žinau, manančių,kad gražiai rengias - apstu o sportinės aprangos šalininkai, turbūt, ne stiliumi nori išsiskirti ją dėvėdami, o pabrėžt savo,kaip asmenybės įvaizdį manydami,kad taip atrodydami atstovauja kažkokia subkulturą(kastą)
<...>man juokingai skamba: "na man patinka tokie kurie nebijo ekstremaliu pojuciu" čia kalba sukas apie tuos, kurie mieste skraido 140km/h? čia extremalu? man įdomu kiek tokie "extremalai" nusinešė nekaltų žmonių sielų...ir šiaip, tema vadinas: "koks vaikinu stilius jusu nuomone patraukliauses ?" , o ne vaikinų būdo savybės ir hobiai
Retas,kuris turi tikrą stilių, bent aš tokių mažai žinau, manančių,kad gražiai rengias - apstu o sportinės aprangos šalininkai, turbūt, ne stiliumi nori išsiskirti ją dėvėdami, o pabrėžt savo,kaip asmenybės įvaizdį manydami,kad taip atrodydami atstovauja kažkokia subkulturą(kastą)
<...>man juokingai skamba: "na man patinka tokie kurie nebijo ekstremaliu pojuciu" čia kalba sukas apie tuos, kurie mieste skraido 140km/h? čia extremalu? man įdomu kiek tokie "extremalai" nusinešė nekaltų žmonių sielų...ir šiaip, tema vadinas: "koks vaikinu stilius jusu nuomone patraukliauses ?" , o ne vaikinų būdo savybės ir hobiai
gerai pastebeta stilius neapibrztas dalykas :V neisku gyvenimo budo ar tas kuri mes matome
skaitau foruma ir visos mergos raso megsta fyfiukus ir extreme guys, tai ciuju fyfiukai tie kur veidrodi kiseneja nesiojasi ir puosiasi ilgiau uz merginas o extreme tie su BMX. Gerai atrodo kai 18 + sedi ant astuonmecio dviratuko ir ,,kietai pavaro\ bet kai reiks koki rimtesni darbeli padaryti ar ir pakeliui masina suges beiskilaujant tai jusu tie fyfiukai sakys : oi kaip as galiu, dar sukuosena susigadinsiu... Good Luck, just Good Luck... (BTW man tie fyfiukai i gejukus nesa, bet nk..)
kas tie fifukai atleiskit man bet as ne lietuvoj cia kackokie terminai :?
Mielas drauge, fyfeniai bernai tie kurie ausyse turi po svarofskio imitacija, rengiasi spalvotais drabuziais ir buna rudesni uz soleriume irudusias panas taip pat nuo soliarumo
>>
juokingos man tos nuomones kad zmones vis dar i isvaizda demesi keipia,, kur itasi ta vartojiskumo persismelkusi visuomene... :?
aciu Gintarai aciu Linai
<<< manau laikai keiciasi mados keiciasi ir kaip seke cia vienas is ieskoko , idegis sendina ir tai tiesa. <<<galu gale grozis subliuks ir liks vidines vertybes ir paprastas praktiskas stilius tada ir antroji puse ieskos kazko daugiau nei puoseivos
Treningastai ciuju patinka tik nesako ka padarysi..Tie Fyfiukai ciuju kambarius savo issiciustine kai kokie p*dA*RA*TA* TIPO tvarkingi...ir blablabla..?
O as nesupranu kuo panele gali trauti vaikinas merginos kailyje. nevyriska yra puostis kaip mergina, ruostis pora valandu kazkur iseiti ir panasiai, nepakesciau tureti to vaikina. apsurdas negaliu ziuret i tokius vyrus kurie isispradzia i aptemtas kelnes kad net vskas lauk virsta
O as nesupranu kuo panele gali trauti vaikinas merginos kailyje. nevyriska yra puostis kaip mergina, ruostis pora valandu kazkur iseiti ir panasiai, nepakesciau tureti to vaikina. apsurdas negaliu ziuret i tokius vyrus kurie isispradzia i aptemtas kelnes kad net vskas lauk virsta
Sveika atvykus į dvidešimt pirmą amžių
Patrauklus vaikinu stilius man tas kur vaikinui dera prie jo.. Ne visiems vaikinams tinka aptrinti dzinsai ilga maikute... pvz . Tomas man labai graziai rengiasi kiek galima matyti jo nuotraukas, taip pat Teo ju panasus apsirengimas...
Bet svarbiausia mes visi turim buti patogiai apsirenge ir kad sau patiktume
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → koks vaikinu stilius jusu nuomone patraukliauses ?