You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 6 7 8
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Aušrinė, 26
- Forumo Naujokas
Re: Mergina siulo vaikinui draugauti...
o as manau,kad niekas nieko neturi siūlyti,viskas turi ateiti savaime, tiesiog vieną dieną supranti,kad jau be to žmogaus daugiau nebegali ir viskas...aš su savo draugu draugavau 4 mėn,kol supratau,kad jis man reiškia daugiau nei vien paprastą draugą, su kuriuo gerai leidžiu laiką...taip viskas savaime ir išsivystė į draugystę, dabar jau 9 metai kaip mes kartu:) o čia kažką kažkam siūlyti nesąmonė, taip tik turėtų stumti nuo siūlančio žmogaus.čia mano tokia nuomonė
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
Aušrinė, 28 wrote:o as manau,kad niekas nieko neturi siūlyti,viskas turi ateiti savaime, tiesiog vieną dieną supranti,kad jau be to žmogaus daugiau nebegali ir viskas...aš su savo draugu draugavau 4 mėn,kol supratau,kad jis man reiškia daugiau nei vien paprastą draugą, su kuriuo gerai leidžiu laiką...taip viskas savaime ir išsivystė į draugystę, dabar jau 9 metai kaip mes kartu:) o čia kažką kažkam siūlyti nesąmonė, taip tik turėtų stumti nuo siūlančio žmogaus.čia mano tokia nuomonė
šauniai pasakei Tik yra tokių atvejų, kai vienas asmuo mano: "Mes jau pora ...", o kitas: "Ir kada gi mes ..." . Manau, kad jei jauti, jog negali be to žmogaus gyventi ir matai, kad jam taip pat gera su tavim, pasikalbi apie ateities planus ... nėra taip jau ir sunku. Kitu atveju ir nelaimingų meilių gali būti
- Laura, 18
- Forumo Pradedantysis
Ingrida, 23 wrote:Aušrinė, 28 wrote:o as manau,kad niekas nieko neturi siūlyti,viskas turi ateiti savaime, tiesiog vieną dieną supranti,kad jau be to žmogaus daugiau nebegali ir viskas...aš su savo draugu draugavau 4 mėn,kol supratau,kad jis man reiškia daugiau nei vien paprastą draugą, su kuriuo gerai leidžiu laiką...taip viskas savaime ir išsivystė į draugystę, dabar jau 9 metai kaip mes kartu:) o čia kažką kažkam siūlyti nesąmonė, taip tik turėtų stumti nuo siūlančio žmogaus.čia mano tokia nuomonė
šauniai pasakei Tik yra tokių atvejų, kai vienas asmuo mano: "Mes jau pora ...", o kitas: "Ir kada gi mes ..." . Manau, kad jei jauti, jog negali be to žmogaus gyventi ir matai, kad jam taip pat gera su tavim, pasikalbi apie ateities planus ... nėra taip jau ir sunku. Kitu atveju ir nelaimingų meilių gali būti
tiesa sako sie abu zmoguciai
- Laurynas
- Forumo Dalyvis
Manyčiau vaikinas turi siūlyti.
- PonaitiS, 27
- Forumo Naujokas
Normalu
- Amazone
- Forumo Aktyvistas
Siais laikais niekas nesiulo..wiskas sawaime issirutulioja..nebent kilus neaiskumams,galima paklausti kaip wadinti tuos santykius:-)
- denisas, 25
- Forumo Naujokas
pakviecia vaikina i pasimatima
- Vygantas, 20
- Forumo Pradedantysis
Nu turi viskas vykt savaime. Aisku vaikinai turi imtis tos inciatyvos daugiau, bet ir panos neturi buti kokios pasyvios
- Cesar
- Forumo Naujokas
kazkada siuliau vienai draugaut... atsisake... palikau ja... tik veliau po keliu menesiu is draugiu suzinojau, kad norejo pajuokaut... na kvaila ir tiek... tai vat... jums siulai, o jus atsisakot, o ka kalbet apie pasiulyma is jusu...
Pages Previous 1 … 6 7 8
You must login or register to post a reply