21

Re: Antros pusės partneriai prieš jus

Leidzia susidaryt nuomone,apiejos nepastovuma,bei morale,jai ji apsistojo su tavim,nemanyk kad ir praeitam bicui taip nesake tuman vienintelis o po kiek laiko ji su tavim kur garantijos kad po kiek laiko jin kitam to neskys,butu gerai priezasti isiaiskint jos toki dazna partneriu kaitaliojima.

22

Jai tu busi vienintelis tik tada kai jin pajaus kad jos kaip bobos verte,jau kaip ir nuline,tada ir busi jai vienintelis ir paskutinis tiesiogine prasme,ir bus jin su tavim tik is reikala,kad ir senatvei nebut vienai,ar del kokia iiskaiciavima,jai jau pas je prie tave buvo koki 10 veikeju,tai bek neatsigrezdams!

23

Mantas wrote:

Jai tu busi vienintelis tik tada kai jin pajaus kad jos kaip bobos verte,jau kaip ir nuline,tada ir busi jai vienintelis ir paskutinis tiesiogine prasme,ir bus jin su tavim tik is reikala,kad ir senatvei nebut vienai,ar del kokia iiskaiciavima,jai jau pas je prie tave buvo koki 10 veikeju,tai bek neatsigrezdams!

tokia nuomone butu jai gyvenciau kokiam kaime tarp misku//

24

tinsanis wrote:
Artūras wrote:

jai 10 bahuru buvo pries tai jai jau kazkas blogai su charakteriu big_smile

tai bachuras jai buvo daugiau nei su 10 jam ir blogai su charakteriu?
tai gal tie 10bachuru buvo tokie kad jai reikejo ieskot to "gero"...:))))

tik netokiu metodu big_smile

25

Artūras wrote:
tinsanis wrote:
Artūras wrote:

jai 10 bahuru buvo pries tai jai jau kazkas blogai su charakteriu big_smile

tai bachuras jai buvo daugiau nei su 10 jam ir blogai su charakteriu?
tai gal tie 10bachuru buvo tokie kad jai reikejo ieskot to "gero"...:))))

tik netokiu metodu big_smile

a kokiu metodu ?susispaudes iki 30mecio saugosi nekaltybe? del kazkokio petro is baznytkaimio:)?

26

Viktorija wrote:

Ar jums svarbu kiek partnerių yra turėjusi(-ęs) jūsų mergina/vaikinas prieš jus?

Kažkur internete buvau užmačiusi nuotrauką su užrašu - ''Merginos kurios turėjo daug vaikinų - lengvabūdės kekšės, o vaikinai turėję daug merginų - maladec''. Kodėl?

Vaikinai patureja daug merginu yra lovelasai ir lebautojai, o jai dar tuom giresi tai is vis valkatos, su tokiais tvirtos ir geros seimos nesukursi, lakstys ir toliau per mergas, zodziu- veneriniu ligu platintojai. O tokius uzrasus su nuotraukom platina tie patys lovelasai, kad pateisint savo gedinga elgesi.

27

OLA wrote:
Viktorija wrote:

Ar jums svarbu kiek partnerių yra turėjusi(-ęs) jūsų mergina/vaikinas prieš jus?

Kažkur internete buvau užmačiusi nuotrauką su užrašu - ''Merginos kurios turėjo daug vaikinų - lengvabūdės kekšės, o vaikinai turėję daug merginų - maladec''. Kodėl?

Vaikinai patureja daug merginu yra lovelasai ir lebautojai, o jai dar tuom giresi tai is vis valkatos, su tokiais tvirtos ir geros seimos nesukursi, lakstys ir toliau per mergas, zodziu- veneriniu ligu platintojai. O tokius uzrasus su nuotraukom platina tie patys lovelasai, kad pateisint savo gedinga elgesi.

tai tuos lovelasus apkretei venerinem ligom tu kad taip jau viska zinai kuom jie serga,,,OLA cia NICK reiksme kad tvirta ar kad tokia talpi:)?

28

jei žmogus yra turėjęs daug partnerių - tai atskleidžia jo elgesio, mąstymo būdą, nuostatas, vertybes, kurios tikėtina nepasikeis, tokio žmogaus gyvenime viskas kartosis vėl ir vėl, tik meilės objektai sykis nuo sykio pasikeis

29

tinsanis wrote:
Viktorija wrote:
Tadas wrote:

na, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai, tokį melą nėra sunku atpažinti iš elgesio, bendravimo ir t.t. smile na, taip, tokia situacija... hmmm... sudėtinga... tik, manau, jei mergina pradėjo meluoti nuo pat pradžių... tokie santykiai trapūs ir neilgalaikiai smile juk melas anksčiau ar vėliau išaiškėja smile o nepastebėti tokio dalyko, ar mergina prieš tave turėjo 2 ar 20... tai čia jau net neįsivaizduoju, kokiu reikia būti nedėmesingu smile nu rimtai... juk nesunku atskirti smile ar mergina drąsi tik ant žodžių ar ir ant veiksmų, ar moka vilioti, ar ne, gundanti ar ne, gestai, judesiai, bendravimas... smile

Jei mergina yra drąsi, gali pirma prieiti ir užkalbinti vaikiną tai dar nereiškia kad jinai kekšė.... Dėl viliojimo,- beveik visos merginos gali ir moka suvilioti vaikiną... Gundanti? Kartais apranga, t.y. koks mini sijonas ar trumpa suknelė, didesnė iškirptė irgi nereiškia, kad mergina kekšė.... Atsipeikėk

tas tiesa,,,ir ko taip bijot to zodzio kekse:)?

O  ko bijai zodzio kiaule? juk esi toks nebijok to pripazint, cia draskaisi is paskutiniuju:::012

30

tinsanis wrote:
OLA wrote:
Viktorija wrote:

tai tuos lovelasus apkretei venerinem ligom tu kad taip jau viska zinai kuom jie serga,,,OLA cia NICK reiksme kad tvirta ar kad tokia talpi:)?

O tinsanis-ka reiskia debilizma ar debilizma auksciausio laipsnio?

31

OMG.. ar ateis ta diena kai jus pabaigsit sitas nesamones? cia kai seimyninis kivircas.. tik, kad viesas.. Visuose temuose vienas ant kito varo.. o zmones abu amziuje, abu lyg ir protingi.. Sakyciau diskutuotumet, bet tik varo cia vienas ant kito smile ir dar drysciai teigti, kad vos ne ta pati smile

32

Sveiki, tema verta diskusijos.Žmogus sutvertas mylėti, žavėti, ir kad jaustūsi mylimas.Tačiau viena dalis ieško tos laimės iki amžiaus galo ir neatranda, kita dalis tiesiog mėgaujasi jos gausa ir dalijasi su kuo daugiau supančių bendraminčių.Tačiau manau svarbiausia suvokti ko mes iš vienas kito norime ir ką galime pakeisti vardan tos laimės ir meilės kuriant bendrą gyvenimą ir paliekant praeityje viską kas iki to buvo.Juk nekuriame laimės ant senų pamatų o bandome susikurti vizija ją įgyvendijant savo svajonėmis norais ir troškimais.

33

svajone viltis wrote:

Sveiki, tema verta diskusijos.Žmogus sutvertas mylėti, žavėti, ir kad jaustūsi mylimas.Tačiau viena dalis ieško tos laimės iki amžiaus galo ir neatranda, kita dalis tiesiog mėgaujasi jos gausa ir dalijasi su kuo daugiau supančių bendraminčių.Tačiau manau svarbiausia suvokti ko mes iš vienas kito norime ir ką galime pakeisti vardan tos laimės ir meilės kuriant bendrą gyvenimą ir paliekant praeityje viską kas iki to buvo.Juk nekuriame laimės ant senų pamatų o bandome susikurti vizija ją įgyvendijant savo svajonėmis norais ir troškimais.

PVZ:
1-SVAJONE KAIP LEISI LOTERIJOJE LAIMETUS PINIGUS
2-VILTIS-KAD LAIMESI LOTERIJOJE:)

34

PVZ:
2-VILTIS-KAD LAIMESI LOTERIJOJE:)Dar  reikėjo   pridėti  ,kaip  iš  baro  parsivesti  merginą,  vienai  nakčiai.
Kai  ant  tavęs  kas  ką  parašo  labai  siunti,bet  sau  leidi  mesti  Olai  kaltinimą  ,kad  ji  kažką  užkrėtė .Tai   tikri  vyrai  nesisvaido  kaltinimais  nežinodami  ,ar  taip  tikrai  buvo. Aš  greičiau  patikėčiau  ,kad  tu  kažką  užkrėtei ,nes  lakstydamas  po  barus  gali   to  susilaukti.nors  gal  esi  laimės  kūdikis. O  jei  Ola  nemėgsta  lakstančių  per  visus  sijonus,tai  ji  taip  greitai  ir  dovanėlės  nepasigaus.  Nuomonė  iš  jūsų  pačių  komentarų.
Tokias  dovanėles  dalina  vienos  nakties  miegėjai , tiek  vaikinai  tiek  merginos. Todėl  vaikinai  ir  nepykit ,kad  merginos  į  jūsų  pasiūlymus ,kur  matosi  ,kad  jums  reikia  tik  sekso  ,neatsako. Kam  reikalingas  su  tokiom  dovanėlėm ,jau  geriau  princas  su  gėlių  puokšte  ir  nuoširdžia  draugyste. Tada  ir  nereikės  partnerių  dešimtimis  skaičiuoti.

35

aisku yra skirtumas kiek pries tai zmogus turejo partneriu, kuo maziau tuo geriau ir sveikiau nuo to visiems smile

36 (edited by tinsanis 2014-03-11 20:05)

Esmeralda wrote:

PVZ:
2-VILTIS-KAD LAIMESI LOTERIJOJE:)Dar  reikėjo   pridėti  ,kaip  iš  baro  parsivesti  merginą,  vienai  nakčiai.
Kai  ant  tavęs  kas  ką  parašo  labai  siunti,bet  sau  leidi  mesti  Olai  kaltinimą  ,kad  ji  kažką  užkrėtė .Tai   tikri  vyrai  nesisvaido  kaltinimais  nežinodami  ,ar  taip  tikrai  buvo. Aš  greičiau  patikėčiau  ,kad  tu  kažką  užkrėtei ,nes  lakstydamas  po  barus  gali   to  susilaukti.nors  gal  esi  laimės  kūdikis. O  jei  Ola  nemėgsta  lakstančių  per  visus  sijonus,tai  ji  taip  greitai  ir  dovanėlės  nepasigaus.  Nuomonė  iš  jūsų  pačių  komentarų.
Tokias  dovanėles  dalina  vienos  nakties  miegėjai , tiek  vaikinai  tiek  merginos. Todėl  vaikinai  ir  nepykit ,kad  merginos  į  jūsų  pasiūlymus ,kur  matosi  ,kad  jums  reikia  tik  sekso  ,neatsako. Kam  reikalingas  su  tokiom  dovanėlėm ,jau  geriau  princas  su  gėlių  puokšte  ir  nuoširdžia  draugyste. Tada  ir  nereikės  partnerių  dešimtimis  skaičiuoti.

kaltinimas?jai emocijas bobiskas siektiek pamirstum o pasinaudotum smegenim: butum isiskaicius kas ir kaip buvo pasakyta,,bet pas tave tik emocijos ,,,tad ,,,
as sau leidziu daug ka- nepatinka? ir nesugebi pakeist to ?susitaikyk,,,:))))
parsivest mergina is baro -jai ta mergina nenores neis-tu jau senute praeitis ,,tu nelabai suprasi tavo amziaus zmogui  -ne tokie dalykai berupi smile))
apie dovaneliu dalinimus is patirties kalbi jau pati busi apdovanojus ir per amzeli:D:D:D
nuomone ar tavo interpretavimas pasakytu nuomoniu,,,?isrinkai kas tau tiko patiko ir sukurei,,,
logikos isiskaityk i pasakima ,,,jai jau apie uzsikretima tai is kazkur jis turi atsirast ,,cia kaip "kas pirma atsirado vista ar kiausinis ,kad kazkas atsirastu reikia dvieju:)-
knist prota ?meluot ,,kam ko reikia tas ir sako,,,kam sekso,kam dar kazko,,,,o jai neatsako kiekvieno teise ir jai mergina viena neatsake atsakys kita ne karo metas kad reiktu nusivilt ar pergyvent,,,
kokiu multiku prisiziurejai apie princus ?
tavo amzius toks kad tik uz ranku pasilaikyt besinori ,,todel neprimesk 50metes poziurio  jaunimui ar kitiems kuriem dar ne pakalne gyvenimo o dar daug ko reikia ,noris isbandyt,,gyvenimas vienas ir kiekvienas su juo elgias kaip jis nori,,
tu pridek prie  savo pasakimu ka nori,
kas ant manes paraso siuntu?-konkrecia priezasti pasakyk kodel tureciau -tik logiska,,,,atsakau:nesiuntu nes nera prasmes ,nera del ko reaguot-man maziausiai rupi ka pasakys apie mane "svetimas" tuolabiau cia:)
tavo amziaus zmones ir dievu tiki tad ka apie toki zmogu galima pasakyt,,,:))))
ka OLA  megsta  ko ne? jai kiek 35-40metu,,,tokio amziaus moteriskei maziausiai noresis lakstancio bet kai aplink tiek jaunu graziu merginu  kas nores but su pagyvenusia,sunkaus   charakterio ir pan,,moteriske?-neatsiras daug norinciu,,,
jai sprest kaip jai gyvent man nemaiso jos nei kas jai patinka nei kas nepatinka,,,,

37

Esmeralda zinoma labai pagirtina uz meginima isaiskint tinsaniui ir i ji panasiom kiaulem esme mano ankstesnio komentaro bet kaip anksciau minejau tai berdzias reikalas, tokie yra nusistate pries protingas, patraukles moteriskes nes jos jam nepasiekiamos. tinsaniui yra vis 30m. jis nieko neturi, nieko nepasieke ir nieko nepasiek, jis yra senbernis niekam neidomus ir nereikalingas, tokiu kaip as tokie bambantys konteineriai troksta bet tokios kaip as niekada i toki neziures jis tai piuikiai supranta ir liepa apmaudas, jo zeminimai, pyktis, uzgauliojimai tai yra jo sirdies rauda. Jis yra slikstyne toki toleruot sugeba tik prostitutes uz pinigus. Vienintele tokiu sifilitiku viltis 16-20metu merginos, bet dabartines jaunos merginos yra labai gudrios, apsukrios pries toki senberni pasimaivo, pasikraipo, apmausto i palieka, toksai su tokiu poziuriu niekam nereikalingas.:::001

38 (edited by tinsanis 2014-03-12 01:52)

OLA wrote:

Esmeralda zinoma labai pagirtina uz meginima isaiskint tinsaniui ir i ji panasiom kiaulem esme mano ankstesnio komentaro bet kaip anksciau minejau tai berdzias reikalas, tokie yra nusistate pries protingas, patraukles moteriskes nes jos jam nepasiekiamos. tinsaniui yra vis 30m. jis nieko neturi, nieko nepasieke ir nieko nepasiek, jis yra senbernis niekam neidomus ir nereikalingas, tokiu kaip as tokie bambantys konteineriai troksta bet tokios kaip as niekada i toki neziures jis tai piuikiai supranta ir liepa apmaudas, jo zeminimai, pyktis, uzgauliojimai tai yra jo sirdies rauda. Jis yra slikstyne toki toleruot sugeba tik prostitutes uz pinigus. Vienintele tokiu sifilitiku viltis 16-20metu merginos, bet dabartines jaunos merginos yra labai gudrios, apsukrios pries toki senberni pasimaivo, pasikraipo, apmausto i palieka, toksai su tokiu poziuriu niekam nereikalingas.:::001

pasake panaudotas mesos gabalas kuriam 36metai:D:D:D:D
tu jau su klaidom rasai smile)))
tu negrazi OLA tikrai neisivaizduoju kaip normalus vyras gali taves geist-bendraut taip--- ,,,,, ta pati ir realiai pasakyciau  tu man panasi i avi o ne i moteri,,su isvaizda tau tikrai nepasiseke o plius dar tavo amzius tai ....
tu tokia pat prostitute tik vietoj grynuju emiai :geles,dovanas,kavines bet kokiu atveju lindai i vyro pinigine (net jai ir turi savu pinigu) 
tu piksti nes aplink daug graziu merginu o tu jau praeitis ,,apmauna pasinaudoja-taip kaip pasinaudojo tavim??? del ko gavai "ragus"del jaunesnes?ka tu turi? liudna praeiti ir nekokia ateiti,,,:)))
ieskai kad tave kas uztartu ?kad nedaug uztareju turi nei cia nei realiam gyvenime,,
man tu juokinga isivaizduoju tavo reakcija kai isgirsti  realiai kai tau pasakoma:tu negrazi ,tu mesa ar pavadina gatves merga:D ir man juokinga nes taip buvo ,kaip ir tai kad tavim pasinaudojo:D ir  dar pasinaudos:)tokia protinga tokia tobula ir be nieko,,,sedi lietuvelej verksleni:D tu beveik apgailetina:)
as nesu idealus ir nesiekiu tokiu but,man nusi,,kas bus ateiti,,as gyvenu dabartim ir gyvenu del saves del savo poreikiu,,,ir as neapsimetineju o esu koks esu,,o tu bandai vaidint gerute bet tave taip lengva isprovokuot ,,,is taves realiai butu idomiau pasijuokt nei kad cia rasinet:)

39

tinsanis wrote:
OLA wrote:

Esmeralda zinoma labai pagirtina uz meginima isaiskint tinsaniui ir i ji panasiom kiaulem esme mano ankstesnio komentaro bet kaip anksciau minejau tai berdzias reikalas, tokie yra nusistate pries protingas, patraukles moteriskes nes jos jam nepasiekiamos. tinsaniui yra vis 30m. jis nieko neturi, nieko nepasieke ir nieko nepasiek, jis yra senbernis niekam neidomus ir nereikalingas, tokiu kaip as tokie bambantys konteineriai troksta bet tokios kaip as niekada i toki neziures jis tai piuikiai supranta ir liepa apmaudas, jo zeminimai, pyktis, uzgauliojimai tai yra jo sirdies rauda. Jis yra slikstyne toki toleruot sugeba tik prostitutes uz pinigus. Vienintele tokiu sifilitiku viltis 16-20metu merginos, bet dabartines jaunos merginos yra labai gudrios, apsukrios pries toki senberni pasimaivo, pasikraipo, http://forumas.ieskok.lt/help.php?secti … esapmausto i palieka, toksai su tokiu poziuriu niekam nereikalingas.:::001

pasake panaudotas mesos gabalas kuriam 36metai:D:D:D:D
tu jau su klaidom rasai smile)))
tu negrazi OLA tikrai neisivaizduoju kaip normalus vyras gali taves geist-bendraut taip--- ,,,,, ta pati ir realiai pasakyciau  tu man panasi i avi o ne i moteri,,su isvaizda tau tikrai nepasiseke o plius dar tavo amzius tai ....
tu tokia pat prostitute tik vietoj grynuju emiai :geles,dovanas,kavines bet kokiu atveju lindai i vyro pinigine (net jai ir turi savu pinigu) 
tu piksti nes aplink daug graziu merginu o tu jau praeitis ,,apmauna pasinaudoja-taip kaip pasinaudojo tavim??? del ko gavai "ragus"del jaunesnes?ka tu turi? liudna praeiti ir nekokia ateiti,,,:)))
ieskai kad tave kas uztartu ?kad nedaug uztareju turi nei cia nei realiam gyvenime,,
man tu juokinga isivaizduoju tavo reakcija kai isgirsti  realiai kai tau pasakoma:tu negrazi ,tu mesa ar pavadina gatves merga:D ir man juokinga nes taip buvo ,kaip ir tai kad tavim pasinaudojo:D ir  dar pasinaudos:)tokia protinga tokia tobula ir be nieko,,,sedi lietuvelej verksleni:D tu beveik apgailetina:)
as nesu idealus ir nesiekiu tokiu but,man nusi,,kas bus ateiti,,as gyvenu dabartim ir gyvenu del saves del savo poreikiu,,,ir as neapsimetineju o esu koks esu,,o tu bandai vaidint gerute bet tave taip lengva isprovokuot ,,,is taves realiai butu idomiau pasijuokt nei kad cia rasinet:)

As nepykstu, juk tau vaidenasi, kad as tau sakau normalus zmones raso na  o as tau sakau, gal net isgirsi kaip as tau rasau, perdetai jautrus berastis lituanistas psihuskes pacientas, negalima ant tokiu pykti. Suprantu, laikai save ne idealiu tai cia dar per daug svelniai, na zmogui kuriam uzspausti sperma smegenys ir vaidenasi visokie garsai tai naturalu nesuvogti realybes, ne seip neidealus o baisus, tragiskas, durnas...Veitrodi i save neziuri, metus slepi, na i taip aisku isprotejas senbernis, cia profili is tolo idejai, kad saitas nuo tavo slykscios isvaizdos neuzluztu, supranta kai snukis primena sikna tai baisu, skarmalai kuriuos vadini drabuziai tai nebent grindims tinka mazgoti bomzai i tai tvarkingiau i geriau apsirengia:::001, itariu tu esi vienas is ju nes tavo mintys kaip visiskai degradavusio pijoko. Esi niekam neidomus, nereikalingas, kaip vyras mires, kas tokiem belieka tapti etatiniais forumu komentatoriais ir lieti ant protingu, graziu, daug ka pasiekusiu merginu.
Provokacijom pasiduodu tada kai pati to noriu, man verkt norisi kai skaitau tokia rasleva, ant kiek reikia neismanyti zmonese, kad tokias nesamones rasyti, tu kokoj suns budui pragyvenai, ant kiek prosali, net tingiu aiskit nes tavo tikslas pasikoliot.

40

Mantas wrote:

O  jei  tu  merginai  būsi   pirmas ,bet  pats  vis  lakstysi  paskui  kitų  sijonus ,ar  kitas  šunybes   krėsi  ,tai   jau  garantuotas,kad  būsi  jai  ir  paskutinis:::213