Esmeralda parašė:PVZ:
1-SVAJONE KAIP LEISI LOTERIJOJE LAIMETUS PINIGUS
2-VILTIS-KAD LAIMESI LOTERIJOJE:)Dar reikėjo pridėti ,kaip iš baro parsivesti merginą, vienai nakčiai.
Kai ant tavęs kas ką parašo labai siunti,bet sau leidi mesti Olai kaltinimą ,kad ji kažką užkrėtė .Tai tikri vyrai nesisvaido kaltinimais nežinodami ,ar taip tikrai buvo. Aš greičiau patikėčiau ,kad tu kažką užkrėtei ,nes lakstydamas po barus gali to susilaukti.nors gal esi laimės kūdikis. O jei Ola nemėgsta lakstančių per visus sijonus,tai ji taip greitai ir dovanėlės nepasigaus. Nuomonė iš jūsų pačių komentarų.
Tokias dovanėles dalina vienos nakties miegėjai , tiek vaikinai tiek merginos. Todėl vaikinai ir nepykit ,kad merginos į jūsų pasiūlymus ,kur matosi ,kad jums reikia tik sekso ,neatsako. Kam reikalingas su tokiom dovanėlėm ,jau geriau princas su gėlių puokšte ir nuoširdžia draugyste. Tada ir nereikės partnerių dešimtimis skaičiuoti.
kaltinimas?jai emocijas bobiskas siektiek pamirstum o pasinaudotum smegenim: butum isiskaicius kas ir kaip buvo pasakyta,,bet pas tave tik emocijos ,,,tad ,,,
as sau leidziu daug ka- nepatinka? ir nesugebi pakeist to ?susitaikyk,,,:))))
parsivest mergina is baro -jai ta mergina nenores neis-tu jau senute praeitis ,,tu nelabai suprasi tavo amziaus zmogui -ne tokie dalykai berupi ))
apie dovaneliu dalinimus is patirties kalbi jau pati busi apdovanojus ir per amzeli:D:D:D
nuomone ar tavo interpretavimas pasakytu nuomoniu,,,?isrinkai kas tau tiko patiko ir sukurei,,,
logikos isiskaityk i pasakima ,,,jai jau apie uzsikretima tai is kazkur jis turi atsirast ,,cia kaip "kas pirma atsirado vista ar kiausinis ,kad kazkas atsirastu reikia dvieju:)-
knist prota ?meluot ,,kam ko reikia tas ir sako,,,kam sekso,kam dar kazko,,,,o jai neatsako kiekvieno teise ir jai mergina viena neatsake atsakys kita ne karo metas kad reiktu nusivilt ar pergyvent,,,
kokiu multiku prisiziurejai apie princus ?
tavo amzius toks kad tik uz ranku pasilaikyt besinori ,,todel neprimesk 50metes poziurio jaunimui ar kitiems kuriem dar ne pakalne gyvenimo o dar daug ko reikia ,noris isbandyt,,gyvenimas vienas ir kiekvienas su juo elgias kaip jis nori,,
tu pridek prie savo pasakimu ka nori,
kas ant manes paraso siuntu?-konkrecia priezasti pasakyk kodel tureciau -tik logiska,,,,atsakau:nesiuntu nes nera prasmes ,nera del ko reaguot-man maziausiai rupi ka pasakys apie mane "svetimas" tuolabiau cia:)
tavo amziaus zmones ir dievu tiki tad ka apie toki zmogu galima pasakyt,,,:))))
ka OLA megsta ko ne? jai kiek 35-40metu,,,tokio amziaus moteriskei maziausiai noresis lakstancio bet kai aplink tiek jaunu graziu merginu kas nores but su pagyvenusia,sunkaus charakterio ir pan,,moteriske?-neatsiras daug norinciu,,,
jai sprest kaip jai gyvent man nemaiso jos nei kas jai patinka nei kas nepatinka,,,,