Ugnė wrote:Tomas wrote:Gediminas wrote:Tomai, žėk, atspėsiu - tu žemesnis nei 189 ? ;|
Kas ko nori, tas to ieško, "that's their prerogative", taip sakant.
taip, zemesnis nei 189. ir ka tu cia man norejai tuo suvemti ?
As cia ne i tema, speju kad labai zemesnis, o ne keliais cm. Vat del to ir pikta tau Dieve kiekvienas ko nori to iesko Kame beda?
as nesakiau kad keliais cm zemesnis nei 189. jeigu nesugebi ieiti i mano profili pasiziuret mano ugio, tai jau ne mano bedos. ir dziaugiuosi koki turiu ugi, nors ir neauksta, bet geriau nei nieko. beda tame, kad visokios snargles 16kines-18kines neislenda is urvo, ir nesupranta, kad ugis nepadarys vaikino geresnio, saunesnio ar kokio kito. dar kai kurios yra akmens amziaus mastymo, jei aukstas - tai geriausias, fainiausias, sauniausias ir visoks kitoks. nenustebciau kad zemesnis galetu jungt i kepala tam aukstesniam mergina turbut pabegtu nuo tokio
Modestas wrote:Ugnė wrote:Tomas wrote:taip, zemesnis nei 189. ir ka tu cia man norejai tuo suvemti ?
As cia ne i tema, speju kad labai zemesnis, o ne keliais cm. Vat del to ir pikta tau Dieve kiekvienas ko nori to iesko Kame beda?
nekreipk demesio, nevisiems tai suprantama
tau, siuksle, tik cia ir tesedet ir smaukytis cia, nes realybej nevykelis, i kiema neiseini tik sedi cia ir bandai issilieti ant kitu savo vienatve