981

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Ponaitissss parašė:
OLA parašė:
Ponaitissss parašė:

tai maziau reikia panelem ziureti holivudinius filmus su Stalone ir kitais.

Tikrai jau geriau i Ponaicio fotkes tik atsargiai, kad neapaktumet nuo tokio grozio:::810

Kam tos ironijos? As juk apie tave nieko nerasiau, ar vel siauteti uzsimanei? smile

Tai, kad cia tu jau siauteji nesamones rasinedamas, jai rimtai tai kas ka nori tas ta ziuri, tave maziasiai turi "kasyt" ka paneles ziuri.:::028

982

Ai parašė:
OLA parašė:
Ai parašė:

O kuom mokėsi?:D

Tai ka nezinai- buciniais, ekskurcija po miska miesto apziurai, aistringa naktis palapineje draugo kieme kartu su jo draugais ir kaimynais...:::012

Taip bijojo, o advokatauji už jį:D

As uz ji advokatauju?:::006
Bijai vilko ne eik i miska.
O tai ko tu uzsiblokavai ji?:::010

983

situacija - drauges iesko vienai draugei vaikino. sake reikia auksto... na viska pamatysite siam foto.

http://www.part.lt/img/69830cc4e7ed57e3dded9a0cb314dc9a144.jpg

kur ritasi musu merginos? kam ieskoti tokio auksto vaikino? kad drauge butu darbinio ugio? ar cia iki siol uzsilikes mastymas "jei aukstas, tai nenugalimas" ?

984

Tomai, žėk, atspėsiu - tu žemesnis nei 189 ? ;|

Kas ko nori, tas to ieško, "that's their prerogative", taip sakant.

985

draugas sakydavo - svarbu ne ugis o smugis smile

986

Ieškoti galima ir adatos šieno kupetoj  smile Noras ne liga praeis big_smile

987

Tomas parašė:

situacija - drauges iesko vienai draugei vaikino. sake reikia auksto... na viska pamatysite siam foto.

http://www.part.lt/img/69830cc4e7ed57e3dded9a0cb314dc9a144.jpg

kur ritasi musu merginos? kam ieskoti tokio auksto vaikino? kad drauge butu darbinio ugio? ar cia iki siol uzsilikes mastymas "jei aukstas, tai nenugalimas" ?

Turbut tingi klauptis, tai kai toks ausktas tai gales ciulpti atsistojus big_smile

988

Kai patikusi mergina ar patikęs vaikinas atstumia, visada yra nemalonu ir norisi kažką apkaltinti "pasikėlimu". Bet galbūt reiktų patiems save kritiškiau įsivertinti ir pagalvoti, kad tiesiog visiems ir visoms patikti negali smile Jei nedavė tel. nr. gal tiesiog šiaip nekritai į akį, nebūtinai ji pasikėlus. Jei šiurkščiai atstūmė, tai ar ji verta jūsų pykčio? Gerbkit save, nekreipkite dėmesio.
Taip, daug merginų puoselėja savo kūną, bet apleidžia protą ir sielą. Bet manau, jog kur kas daugiau yra ambicingų, išsilavinusių, mielų merginų, kurios ne tik valgyti moka gaminti, bet ir pakeisti kraną, įkalti vinį ar net plyteles vonioje sukloti smile

989

Gediminas parašė:

taip, zemesnis nei 189. ir ka tu cia man norejai tuo suvemti ?

990

Tomas parašė:
Gediminas parašė:

As cia ne i tema, speju kad labai zemesnis, o ne keliais cm. Vat del to ir pikta tau wink Dieve kiekvienas ko nori to iesko smile Kame beda?

991

Ugnė parašė:
Tomas parašė:
Gediminas parašė:

As cia ne i tema, speju kad labai zemesnis, o ne keliais cm. Vat del to ir pikta tau wink Dieve kiekvienas ko nori to iesko smile Kame beda?

nekreipk demesio, nevisiems tai suprantama big_smile

992

Ne merginos pasikelusios o vaikinai nusileide....

993 (redagavo Одинокий волк 2014-10-23 08:37)

Palikit Ramybėje tas merginas big_smile bendraukite su moterimis ir nebus peno kalboms/tokiu temu nereikės kurti .:D bendraukite  draugiškai big_smile

994 (redagavo Tomas 2014-10-23 11:33)

Ugnė parašė:
Tomas parašė:
Gediminas parašė:

as nesakiau kad keliais cm zemesnis nei 189. jeigu nesugebi ieiti i mano profili pasiziuret mano ugio, tai jau ne mano bedos. ir dziaugiuosi koki turiu ugi, nors ir neauksta,  bet geriau nei nieko. beda tame, kad visokios snargles 16kines-18kines neislenda is urvo, ir nesupranta, kad ugis nepadarys vaikino geresnio, saunesnio ar kokio kito. dar kai kurios yra akmens amziaus mastymo, jei aukstas - tai geriausias, fainiausias, sauniausias ir visoks kitoks. nenustebciau kad zemesnis galetu jungt i kepala tam aukstesniam big_smile mergina turbut pabegtu nuo tokio big_smile

Modestas parašė:
Ugnė parašė:
Tomas parašė:

nekreipk demesio, nevisiems tai suprantama big_smile

tau, siuksle, tik cia ir tesedet ir smaukytis cia, nes realybej nevykelis, i kiema neiseini tik sedi cia ir bandai issilieti ant kitu savo vienatve smile

995 (redagavo Modestas 2014-10-23 11:53)

Tomai, man taves gaila.. kazka bandai cia spaust is saves, bet nuo to respecto negausi, vistiek liksi eilinis snarglys verkiantis del kiekvieno pasakyto merginos zodzio, kuris tau nepatinka big_smile eik pasigydyt geriau, su laido riteriais net nematau reikalo pilstytis sudais, duosiu durniui kelia, gali vemt cia kiek nori ir toliau verkt su juokingais printscreenais big_smile

p.s ir nelandziok i mano anketa neuzauga :DD

996 (redagavo Tomas 2014-10-23 11:57)

Modestas parašė:

Tomai, man taves gaila.. kazka bandai cia spaust is saves, bet nuo to respecto negausi, vistiek liksi eilinis snarglys verkiantis del kiekvieno pasakyto merginos zodzio, kuris tau nepatinka big_smile eik pasigydyt geriau, su laido riteriais net nematau reikalo pilstytis sudais, duosiu durniui kelia, gali vemt cia kiek nori ir toliau verkt su juokingais printscreenais big_smile

ka tu cia slykstyne bezdi dabar ? cia labai protingu bandai pasirodyt parasydamas koki bezdala ? tas tariamas "snarglys, neuzauga"  galetu ant tavo galvos pariteriaut ir i kepala pisti, tada galetum pas mama begti skustis ir eit kartu zajava rasyt ant manes big_smile bukagalvis big_smile

997

Tomas parašė:
Modestas parašė:

ka tu cia slykstyne bezdi dabar ? cia labai protingu bandai pasirodyt parasydamas koki bezdala ? tas tariamas "snarglys, neuzauga"  galetu ant tavo galvos pariteriaut ir i kepala pisti, tada galetum pas mama begti skustis ir eit kartu zajava rasyt ant manes big_smile bukagalvis big_smile

fu,toks akinukas,o toks pikcs jau esi. negraziai elgiesi,mamai tavo pasakysim ir gausi dirzo ir menesi be wifi

998

Zmones, gal gana? smile Tema apie merginas ir ju elgesi, o ne tarpusavio aiskinimasi. smile Kodel dauguma cia pereina i asmeniskumus?:)

999

luanda parašė:
Tomas parašė:
Modestas parašė:

fu,toks akinukas,o toks pikcs jau esi. negraziai elgiesi,mamai tavo pasakysim ir gausi dirzo ir menesi be wifi

savo foto, ragana, isidek, po to bezdek nesamones.

1000

Ponaitissss parašė:

Zmones, gal gana? smile Tema apie merginas ir ju elgesi, o ne tarpusavio aiskinimasi. smile Kodel dauguma cia pereina i asmeniskumus?:)

i asmeniskumus puola gyvenimo nuskriausti ir tie kurie nemoka susitaikyt su skaudzia tiesa big_smile