You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Audronė
- Forumo Aktyvistas
Re: Dormeo gaminiai - ar turit?
turiu Dormeo matrasą (ne čiužinuką ant lovos užmesti), Miegojimui yra patogu, turi dvi kietumo pozicijas iš abiejų pusių, taigi galima apsiversti kai norisi tampriau ar minkščiau. tačiau vienas trūkumas greitai išriškėjo, mat matraso medžiaga sintetinė ir kažkokia stambiai austa, beveik tuojau pat pradėjo pešiotis siūlai, tarsi aš juos nagais išakėčiau, nesuprantu kur priežastis, juk naudoju užtraukiamas paklodes, nebūnu ant nuogo matraso. dabar jau pagalvočiau ar man tokio reikėjo
- Rita
- Forumo Aktyvistas
turiu pagalve dormeo memosan ar kazkas pansaus, tokios kalde porolonine, issigulejo per metus, nieko gero.
- Silvestras
- Forumo Aktyvistas
Turiu Dormeo pagalvę su bambuko pluoštu atvirai pasakius prasta kokybė.
- Aistė
- Forumo Dalyvis
Turiu pagalvę, reikėjo priprast, bet dabar į kitą tikrai nekeisčiau
- Giedrė
- Forumo Dalyvis
Silvestras wrote:Turiu Dormeo pagalvę su bambuko pluoštu atvirai pasakius prasta kokybė.
O kas tiksliau blogai su kokybe?
- Jurga
- Forumo Pradedantysis
Audronė wrote:turiu Dormeo matrasą (ne čiužinuką ant lovos užmesti), Miegojimui yra patogu, turi dvi kietumo pozicijas iš abiejų pusių, taigi galima apsiversti kai norisi tampriau ar minkščiau. tačiau vienas trūkumas greitai išriškėjo, mat matraso medžiaga sintetinė ir kažkokia stambiai austa, beveik tuojau pat pradėjo pešiotis siūlai, tarsi aš juos nagais išakėčiau, nesuprantu kur priežastis, juk naudoju užtraukiamas paklodes, nebūnu ant nuogo matraso. dabar jau pagalvočiau ar man tokio reikėjo
Audrone, o nebandėt susitvarkyti su garantiniu? Tam čiužinio užvalkalui duoda 1 metų garantiją, jei čia gamyklinis brokas - pakeis.
Šiaip tokios bėdos su čiužiniu, man asmeniškai - ne bėdos. Svarbiausia kad pats čiužinio branduolys kokybiškas.
- Darrrius
- Forumo Pradedantysis
Geriau nusipirkt "Bauer" gaminius , ilgiau tarnauja, bet palygint su Dormeo kainuoja 10 kartu daugiau. Turiu jau 10 metu, tai esu patenkintas kokybe.
48 Reply by Ieva 2015-04-29 20:48 (edited by Ieva 2015-04-29 20:49)
- Ieva
- Forumo Naujokas
Darrrius wrote:Geriau nusipirkt "Bauer" gaminius , ilgiau tarnauja, bet palygint su Dormeo kainuoja 10 kartu daugiau. Turiu jau 10 metu, tai esu patenkintas kokybe.
Mano mamukas septintus metus miega ant Dormeo. Ir jokių skundų neturi. Plius, jei kas ir pasidarys - garantinis dar 5 metus į priekį galioja.
O kiek tas Bauer garantinio duoda?
49 Reply by Daylover 2015-11-13 11:48 (edited by Daylover 2015-11-13 11:49)
- Daylover
- Forumo Naujokas
Gal kam reikalingas beveik naujas ciuzinis? Pirktas pries pora menesiu, beveik nenaudotas. Tiesiog nebereikia. Pavadinimas OSLO, pirktas is cia http://auraplus.eu/prekes/viskoelastiniai-ciuziniai/
Ismatavimai 160x200. Parduosiu uz puse kainos. Veiksmas Vilniuje. Jei idomu parasyk.
- Giedrė
- Forumo Dalyvis
Jurga wrote:Audronė wrote:turiu Dormeo matrasą (ne čiužinuką ant lovos užmesti), Miegojimui yra patogu, turi dvi kietumo pozicijas iš abiejų pusių, taigi galima apsiversti kai norisi tampriau ar minkščiau. tačiau vienas trūkumas greitai išriškėjo, mat matraso medžiaga sintetinė ir kažkokia stambiai austa, beveik tuojau pat pradėjo pešiotis siūlai, tarsi aš juos nagais išakėčiau, nesuprantu kur priežastis, juk naudoju užtraukiamas paklodes, nebūnu ant nuogo matraso. dabar jau pagalvočiau ar man tokio reikėjo
Audrone, o nebandėt susitvarkyti su garantiniu? Tam čiužinio užvalkalui duoda 1 metų garantiją, jei čia gamyklinis brokas - pakeis.
Šiaip tokios bėdos su čiužiniu, man asmeniškai - ne bėdos. Svarbiausia kad pats čiužinio branduolys kokybiškas.
Tikrai reikėtų kreiptis į garantinį, jeigu papuola nekokybiškas gaminys. Aš turiu čiužinuką nuo praėjusios Maxima akcijos, tai iki šiol sveikas užvalkalas, jokių pasipešiojimų.
Dabar mačiau vėl Dormeo akcija Maximoje. Buvau Akropolyje, tai mačiau daug žmonių perkant ir ne po vieną daiktą. Net ir baltarusai prisikrovę vežasi Dormeo pagalvių, čiužinukų, patalynės
- Marija
- Forumo Naujokas
Turiu ir tą didelę dormeo pagalvę ir tą mažą su išlenkimais. ką galiu pasakyti? NEVERTA. man taip sprandą skauda nuo jos. žiauriai nepatogi...
- Saule
- Forumo Naujokas
o as tai kaip tik turiu dormeo pagalve ir man ji labai patinka ,labai malonu ant jos miegoti jau kelinti metai:)
- Skaityk Anketa
- Forumo Aktyvistas
Darrrius wrote:Geriau nusipirkt "Bauer" gaminius , ilgiau tarnauja, bet palygint su Dormeo kainuoja 10 kartu daugiau. Turiu jau 10 metu, tai esu patenkintas kokybe.
Pries 10metu galejai gauti dar kokybyska gamini dabar gamintojai pardavineja pagrinde tokia produkcija kuri po garantinio eina saibomis labai greitai, todel nemanau kad verta kisti pinigus i ta daikta kuris po garantinio greitai "subyres". Nes tokia pramones politika siais laikais
- Skaityk Anketa
- Forumo Aktyvistas
Saule wrote:o as tai kaip tik turiu dormeo pagalve ir man ji labai patinka ,labai malonu ant jos miegoti jau kelinti metai:)
Pas mane irgi yra pagalve, skustis negaliu bet zaraza kokia sunki
55 Reply by Alvydas 2017-10-01 22:12 (edited by Alvydas 2017-10-01 22:13)
- Alvydas
- Forumo Vanagas
Ieva 'imk storesni, uzteks vieno...'
- Sergio
- Forumo Vijurkas
vienkartinis kiniškas šudas. Veltui išmesti.pinigai!
- Ieva
- Forumo Naujokas
Sergio wrote:vienkartinis kiniškas šudas. Veltui išmesti.pinigai!
Ta prasme vienkartinis? Kaip gali būti čiužinukas "vienkartinis"?
- Alina
- Forumo Naujokas
Mes turim Dormeo čiužinį (pirkom iš https://pigu.lt/lt/ciuziniai) , naudojam antrus metus, tai drąsiai galiu pasakyt, kad labai kokybiškas gaminys. Patogus, nesusidėvėjo ir neišsigulėjo, pagerėjo miego kokybė, tai kai nuvažiuojam į svečius, labai jaučiasi, kad ne ant saviškio miegam.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Alegra
- Forumo Legenda
...nepasikuklinkite ! geriausia miegoti ant BOXSPRING lovyciu
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply