541

Re: Reikia patarimo

Best In The World wrote:

Nezinau kaip kitaip isaiskinti, kad zmones praeityje buvo samoningai maziau paleistuvaujantys ir maziau besivaikantys malonumu, labiau brandus, orientuoti i rimtus santykius ir seimas.

Pavieniu atveju visada buvo, nuo degradu pasaulis neapsaugotas, bet jei jusu proseneles is numirusiu prisikeltu ir pamatytu jus sakytu "b.let, taip ir zinojau kad hitleris buvo teisus"

Įdomu ką į tai pasakytų Kaligula ?

542

Best In The World wrote:

Jus visi ziauriai neissilavine, labai matos socialinis programavimas pas jus.
Amerikoj visi kalba apie 1940 ir kaip tais laikais visos moterys buvo nekaltos, mes kalbam apie didmiescius kaip newyorkas ir sali kurioj protestantizmas kur kas paplites labiau uz katalikizma, ir vis tiek atmazu ieskot prasipismui pateisint big_smile

Jo, gerai tada buvo tik keista, kad būtent ten ir tada gimė feministinis judėjimas

543

Man atrodo, kad pats esi labai riboto mąstymo, jei įsikandi į kokią savo teoriją. Nepajudinamai tiesiog.

544

Laimutė wrote:
Best In The World wrote:
Elle wrote:

As tau ir nepasakoju. Ta turejo tevai daryt. Bet jie buvo uzsieme - gimines nekaltybes. Po to tokie ir uzauga. Nesmagu, tevam, geda del tokio anukelio, bet cia jau ju tragedija, tu del to nekaltas. Ai, tu gi ir taip nekaltas. Va ir buna, kai bahurui apie 30, o jis dar nekaltas - tai cia rezultatas smile

Lol, protine atlieka, zinai kas dar mire nekalti?
Genijai :
Izaokas niutonas.
Nikola Tesla

BEETHOVENAS

Prancuzu nacionaline didvyre kataliku sventoji
Joan of Arc

Karaliene ezlbieta pirmoji

Vienas zinomiausiu filosofu zemeje
Immanuel Kant.

Kas tu?
KAS TU?

Tu tik tapke, valink is cia kad nematyciau savo sifilio neskleidus big_smile

Va , prašom. Valdo stilius. Beveik žodis žodin. Nu kaip čia taip nesivaldai (?) big_smile

Valdas pseudomoksla snekejo. As mokslinius faktus diktuoju.

Ant kiek daunei reikia buti, kad bandyti zeminti savanoriska susilaikyma, kai pati ciulpe kazkam tada paliko ja dabar sedi 50 metu pazinciu tinklalapyje ir vistiek vapsie jos niekas neima ir neims ir ji dar man kazka cia pizdielina big_smile

Jos gyvenimas jau zluges. Jos gyvenimas jau yra nieko kito kaip viena didele klaida ir nesusipratimas ir bando aiskint jauniems erzilams kaip as su kuriuo panu norinciu permiegoti ir po kaire ir po desine kaip gyvent big_smile

Labiausiai stumimo nusipelne tokios, kurios sudinai nugyveno del savo durnu isitikinimu ir is pavydo bando kitus traukt zemyn kad kaip ir ji nugyventu big_smile

545

Laimutė wrote:

Man atrodo, kad pats esi labai riboto mąstymo, jei įsikandi į kokią savo teoriją. Nepajudinamai tiesiog.

Tai kad jokios teorijos nesu isikandes. Visur faktai.
Tie kas nepripazista faktu nes jie nesutampa su ju subjektyvia nuomone yra riboto mastymo smile

546 (edited by Ieva 2022-12-13 15:03)

Nei pridėt, nei atimt. Gaila vyruko, bet jis ne pirmas ir ne paskutinis. Todėl ir renkamės visi pagal save.

547

Ieva wrote:

Nei pridėt, nei atimt. Gaila vyruko, bet jis ne pirmas ir ne paskutinis. Todėl ir renkamės visi pagal save.

o tu turi ka rinktis?

548

Ieva wrote:

Gaila man taves big_smile

nors mociute, bet uz gejus uz hedonizma, uz seksa, meile ir jausmai bei laime virs logikos ir pareigu ir atsakomybes.

Ne tuo laiku gimei ane? big_smile

Cia kai visi sako "blmb mano karta degradavus noreciau but gimes 70 arba 60 tai tu tokia "blemba mano karta tokia koncervatyvi noreciau but gimus 2000 " big_smile

549

Dėl mano gimimo, tai tiesiai į dešimtuką. Tikrai.

550

Ieva wrote:

Dėl mano gimimo, tai tiesiai į dešimtuką. Tikrai.

Viskas su tavim aisku...

551

Labiausiai tai gaila, kad kai buvau jaunesnis va tokios kaip jus mane gedindavo uz tai kad noredavau nekaltos lyg su manim kazkas butu fundimentaliai negerai.

Ir pasidomejes vyru psichologija ir menosfera ir ko kiti vyrai nori pamaciau kad tai visiskai naturalus ir biologiskai net per evoliucija paaiskinamas dalykas ir nera ko gedytis.

Cia jus gedytis turetumet.

552

Best In The World wrote:

Labiausiai tai gaila, kad kai buvau jaunesnis va tokios kaip jus mane gedindavo uz tai kad noredavau nekaltos lyg su manim kazkas butu fundimentaliai negerai.

Ir pasidomejes vyru psichologija ir menosfera ir ko kiti vyrai nori pamaciau kad tai visiskai naturalus ir biologiskai net per evoliucija paaiskinamas dalykas ir nera ko gedytis.

Cia jus gedytis turetumet.

Viskas gerai, žinoma, kad nekaltam reikia nekaltos, tuomet patirtys panašios ir, jeigu bus tyri jausmai, tikrai bus smagu.
Na, o aš jau savo atgyvenau ir galiu sau leisti gyventi, kaip noriu.

553

Laimutė wrote:
Jevgenijus wrote:
Laimutė wrote:

Tu sakai, vadinasi tik ant tokių pataikęs esi. Yra ir kitų.

Tai neturi buti susije su manimi kai tai yra tikru tikriausias faktas

Žinoma, kad ne, bet kai ta tema tu dažnai palieti, peršasi tokia išvada. Ir kaip tu gali konstatuoti faktą pats to nepatyręs.

Jeigu man restorane nepatiko patiekalas, tai kad galeciau tureti nuomone turiu pats buti sefu?

554

dovi wrote:
Jevgenijus wrote:
Laimutė wrote:

Nieko sau...tikras niekšelis. Aš tokius iš tolo užuosdavau. Tada baigdavosi pažintis net neprasidėjus smile

Gi vistiek renkasi tokius, po to visi vyrai kiaules big_smile

Ant kaktos gi neparašyta kad tokie ;D

O bendraujant nepastebi?

555

Jevgenijus wrote:
dovi wrote:
Jevgenijus wrote:

Gi vistiek renkasi tokius, po to visi vyrai kiaules big_smile

Ant kaktos gi neparašyta kad tokie ;D

O bendraujant nepastebi?

O tu galvoji lengva pastebėt? Jie būna kaip šilkiniai.Šitas pradžioj jau toks geras buvo,po to prasidėjo.

556

Del Azijos merginu jus klystat. Teko bendrauti ir ten net is vargingu seimu neuzsiima prostitucija. Nereikia ta prostitucija taikyt visoms jei kai kurios valstybes turi sex turizma ir liberalios tam. Bet tuo paciu didele dalis ir padoriu, dirbanciu darbus ar tai ofiso darbai, call centrai, valymo, parduotuves, vaistines darbai. Esme tame, kad jos bent moka bendrauti. Kiek teko bendrauti, tai daznos azijietes bendravimas imponavo.
Cia tik jus bandot pateisinti idiotizmus ir stebites kodel vyrai nenori tu, kurios buvo perejusios daug ranku.
Na taip, nauja era. O juk ne siaip sau buvo laikoma didele geda jei nuotaka nera nekalta. 20 amziuje jau visa tai keistis pradejo.

557

Laimutė wrote:

Jusu tipines nuspejamos feministimes frazes -
Esi riboto mastymo jei tave tema taip vercia reaguoti.
Esi turbut iskaudintas, todel taip rasai.
Esi moteru nekentejas, nes visada negatyviai rasai.

558

Elle prasauna pastoviai ir tada - wikipedijos iskrypeliai esat jei nepritariat

Tipiska

559

Jevgenijus wrote:
Laimutė wrote:
Jevgenijus wrote:

Tai neturi buti susije su manimi kai tai yra tikru tikriausias faktas

Žinoma, kad ne, bet kai ta tema tu dažnai palieti, peršasi tokia išvada. Ir kaip tu gali konstatuoti faktą pats to nepatyręs.

Jeigu man restorane nepatiko patiekalas, tai kad galeciau tureti nuomone turiu pats buti sefu?

Ne, nebūtina, užtenka paragauti

560

Jevgenijus wrote:
Laimutė wrote:

Jusu tipines nuspejamos feministimes frazes -
Esi riboto mastymo jei tave tema taip vercia reaguoti.
Esi turbut iskaudintas, todel taip rasai.
Esi moteru nekentejas, nes visada negatyviai rasai.

O kaip kitaip vertinti, jei nesiremiant jūsų išreikštomis mintimis?