Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 541 iki 560 iš 751
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Reikia patarimo
Best In The World parašė:Nezinau kaip kitaip isaiskinti, kad zmones praeityje buvo samoningai maziau paleistuvaujantys ir maziau besivaikantys malonumu, labiau brandus, orientuoti i rimtus santykius ir seimas.
Pavieniu atveju visada buvo, nuo degradu pasaulis neapsaugotas, bet jei jusu proseneles is numirusiu prisikeltu ir pamatytu jus sakytu "b.let, taip ir zinojau kad hitleris buvo teisus"
Įdomu ką į tai pasakytų Kaligula ?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Best In The World parašė:Jus visi ziauriai neissilavine, labai matos socialinis programavimas pas jus.
Amerikoj visi kalba apie 1940 ir kaip tais laikais visos moterys buvo nekaltos, mes kalbam apie didmiescius kaip newyorkas ir sali kurioj protestantizmas kur kas paplites labiau uz katalikizma, ir vis tiek atmazu ieskot prasipismui pateisint
Jo, gerai tada buvo tik keista, kad būtent ten ir tada gimė feministinis judėjimas
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Man atrodo, kad pats esi labai riboto mąstymo, jei įsikandi į kokią savo teoriją. Nepajudinamai tiesiog.
544 Atsakymas nuo Best In The World 2022-12-13 14:58
- Best In The World
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Laimutė parašė:Best In The World parašė:Elle parašė:As tau ir nepasakoju. Ta turejo tevai daryt. Bet jie buvo uzsieme - gimines nekaltybes. Po to tokie ir uzauga. Nesmagu, tevam, geda del tokio anukelio, bet cia jau ju tragedija, tu del to nekaltas. Ai, tu gi ir taip nekaltas. Va ir buna, kai bahurui apie 30, o jis dar nekaltas - tai cia rezultatas
Lol, protine atlieka, zinai kas dar mire nekalti?
Genijai :
Izaokas niutonas.
Nikola Tesla
BEETHOVENAS
Prancuzu nacionaline didvyre kataliku sventoji
Joan of Arc
Karaliene ezlbieta pirmoji
Vienas zinomiausiu filosofu zemeje
Immanuel Kant.
Kas tu?
KAS TU?
Tu tik tapke, valink is cia kad nematyciau savo sifilio neskleidus
Va , prašom. Valdo stilius. Beveik žodis žodin. Nu kaip čia taip nesivaldai (?)
Valdas pseudomoksla snekejo. As mokslinius faktus diktuoju.
Ant kiek daunei reikia buti, kad bandyti zeminti savanoriska susilaikyma, kai pati ciulpe kazkam tada paliko ja dabar sedi 50 metu pazinciu tinklalapyje ir vistiek vapsie jos niekas neima ir neims ir ji dar man kazka cia pizdielina
Jos gyvenimas jau zluges. Jos gyvenimas jau yra nieko kito kaip viena didele klaida ir nesusipratimas ir bando aiskint jauniems erzilams kaip as su kuriuo panu norinciu permiegoti ir po kaire ir po desine kaip gyvent
Labiausiai stumimo nusipelne tokios, kurios sudinai nugyveno del savo durnu isitikinimu ir is pavydo bando kitus traukt zemyn kad kaip ir ji nugyventu
545 Atsakymas nuo Best In The World 2022-12-13 14:59
- Best In The World
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Laimutė parašė:Man atrodo, kad pats esi labai riboto mąstymo, jei įsikandi į kokią savo teoriją. Nepajudinamai tiesiog.
Tai kad jokios teorijos nesu isikandes. Visur faktai.
Tie kas nepripazista faktu nes jie nesutampa su ju subjektyvia nuomone yra riboto mastymo
546 Atsakymas nuo Ieva 2022-12-13 15:02 (redagavo Ieva 2022-12-13 15:03)
- Ieva
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Nei pridėt, nei atimt. Gaila vyruko, bet jis ne pirmas ir ne paskutinis. Todėl ir renkamės visi pagal save.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Ieva parašė:Nei pridėt, nei atimt. Gaila vyruko, bet jis ne pirmas ir ne paskutinis. Todėl ir renkamės visi pagal save.
o tu turi ka rinktis?
548 Atsakymas nuo Best In The World 2022-12-13 15:05
- Best In The World
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Ieva parašė:Nei pridėt, nei atimt. Gaila vyruko, bet jis ne pirmas ir ne paskutinis. Todėl ir renkamės visi pagal save.
Gaila man taves
nors mociute, bet uz gejus uz hedonizma, uz seksa, meile ir jausmai bei laime virs logikos ir pareigu ir atsakomybes.
Ne tuo laiku gimei ane?
Cia kai visi sako "blmb mano karta degradavus noreciau but gimes 70 arba 60 tai tu tokia "blemba mano karta tokia koncervatyvi noreciau but gimus 2000 "
- Ieva
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Dėl mano gimimo, tai tiesiai į dešimtuką. Tikrai.
550 Atsakymas nuo Best In The World 2022-12-13 15:08
- Best In The World
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Ieva parašė:Dėl mano gimimo, tai tiesiai į dešimtuką. Tikrai.
Viskas su tavim aisku...
551 Atsakymas nuo Best In The World 2022-12-13 15:16
- Best In The World
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Labiausiai tai gaila, kad kai buvau jaunesnis va tokios kaip jus mane gedindavo uz tai kad noredavau nekaltos lyg su manim kazkas butu fundimentaliai negerai.
Ir pasidomejes vyru psichologija ir menosfera ir ko kiti vyrai nori pamaciau kad tai visiskai naturalus ir biologiskai net per evoliucija paaiskinamas dalykas ir nera ko gedytis.
Cia jus gedytis turetumet.
- Ieva
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Best In The World parašė:Labiausiai tai gaila, kad kai buvau jaunesnis va tokios kaip jus mane gedindavo uz tai kad noredavau nekaltos lyg su manim kazkas butu fundimentaliai negerai.
Ir pasidomejes vyru psichologija ir menosfera ir ko kiti vyrai nori pamaciau kad tai visiskai naturalus ir biologiskai net per evoliucija paaiskinamas dalykas ir nera ko gedytis.
Cia jus gedytis turetumet.
Viskas gerai, žinoma, kad nekaltam reikia nekaltos, tuomet patirtys panašios ir, jeigu bus tyri jausmai, tikrai bus smagu.
Na, o aš jau savo atgyvenau ir galiu sau leisti gyventi, kaip noriu.
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Laimutė parašė:Jevgenijus parašė:Laimutė parašė:Tu sakai, vadinasi tik ant tokių pataikęs esi. Yra ir kitų.
Tai neturi buti susije su manimi kai tai yra tikru tikriausias faktas
Žinoma, kad ne, bet kai ta tema tu dažnai palieti, peršasi tokia išvada. Ir kaip tu gali konstatuoti faktą pats to nepatyręs.
Jeigu man restorane nepatiko patiekalas, tai kad galeciau tureti nuomone turiu pats buti sefu?
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
dovi parašė:Jevgenijus parašė:Laimutė parašė:Nieko sau...tikras niekšelis. Aš tokius iš tolo užuosdavau. Tada baigdavosi pažintis net neprasidėjus
Gi vistiek renkasi tokius, po to visi vyrai kiaules
Ant kaktos gi neparašyta kad tokie ;D
O bendraujant nepastebi?
- dovi
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Jevgenijus parašė:dovi parašė:Jevgenijus parašė:Gi vistiek renkasi tokius, po to visi vyrai kiaules
Ant kaktos gi neparašyta kad tokie ;D
O bendraujant nepastebi?
O tu galvoji lengva pastebėt? Jie būna kaip šilkiniai.Šitas pradžioj jau toks geras buvo,po to prasidėjo.
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Del Azijos merginu jus klystat. Teko bendrauti ir ten net is vargingu seimu neuzsiima prostitucija. Nereikia ta prostitucija taikyt visoms jei kai kurios valstybes turi sex turizma ir liberalios tam. Bet tuo paciu didele dalis ir padoriu, dirbanciu darbus ar tai ofiso darbai, call centrai, valymo, parduotuves, vaistines darbai. Esme tame, kad jos bent moka bendrauti. Kiek teko bendrauti, tai daznos azijietes bendravimas imponavo.
Cia tik jus bandot pateisinti idiotizmus ir stebites kodel vyrai nenori tu, kurios buvo perejusios daug ranku.
Na taip, nauja era. O juk ne siaip sau buvo laikoma didele geda jei nuotaka nera nekalta. 20 amziuje jau visa tai keistis pradejo.
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Laimutė parašė:Man atrodo, kad pats esi labai riboto mąstymo, jei įsikandi į kokią savo teoriją. Nepajudinamai tiesiog.
Jusu tipines nuspejamos feministimes frazes -
Esi riboto mastymo jei tave tema taip vercia reaguoti.
Esi turbut iskaudintas, todel taip rasai.
Esi moteru nekentejas, nes visada negatyviai rasai.
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Elle prasauna pastoviai ir tada - wikipedijos iskrypeliai esat jei nepritariat
Tipiska
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Jevgenijus parašė:Laimutė parašė:Jevgenijus parašė:Tai neturi buti susije su manimi kai tai yra tikru tikriausias faktas
Žinoma, kad ne, bet kai ta tema tu dažnai palieti, peršasi tokia išvada. Ir kaip tu gali konstatuoti faktą pats to nepatyręs.
Jeigu man restorane nepatiko patiekalas, tai kad galeciau tureti nuomone turiu pats buti sefu?
Ne, nebūtina, užtenka paragauti
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Jevgenijus parašė:Laimutė parašė:Man atrodo, kad pats esi labai riboto mąstymo, jei įsikandi į kokią savo teoriją. Nepajudinamai tiesiog.
Jusu tipines nuspejamos feministimes frazes -
Esi riboto mastymo jei tave tema taip vercia reaguoti.
Esi turbut iskaudintas, todel taip rasai.
Esi moteru nekentejas, nes visada negatyviai rasai.
O kaip kitaip vertinti, jei nesiremiant jūsų išreikštomis mintimis?
Žinutės: nuo 541 iki 560 iš 751
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.