961

Re: Ką geriate šį vakarą?

Visi po 50 ir Tebunie Visuotinis Perekuras Balkone ar KIEMELYY kol SUNYYSS LOSS big_smile big_smile

962

Andre wrote:

Shameless, pats prisiprašei - miškelis, miškelis, o kai tau kas nors pasiūlo miškelį, tai ir baigiasi visi juokeliai smile

Laimute, ieva tikrai daugiau už mane žino, geriau jos klausyt...
aš tik profesionali brochitininkė, tai galiu pasakyt taip - pakosėsi, pakosėsi ir praeis... žinoma, blogai, kai nuo kosulio skauda visą kūną ir nemiegi kelias naktis...
Yra keletas liaudies receptų puikių, bent vienas tikrų, bet ar gausi Vokietijoj tikro sviesto? tikro nefiltruoto alaus? pušų pumpurų?... nebent medaus...

Sviestą pati plaku iš kaimo grietinės nusipirkus. Po to išgryninu virdama su prieskoniais. Nefiltruoto alaus irgi galima gauti tiesiog iš bravoro. Pušų pumpurų turiu džiovintų nuo pavasario dar. Sibiriško kėnio. Kokia receptura?

963

Shameless wrote:

Visi po 50 ir Tebunie Visuotinis Perekuras Balkone ar KIEMELYY kol SUNYYSS LOSS big_smile big_smile

Neperšalk balkone

964

Shameless wrote:
Laimutė wrote:
Ieva wrote:

Su kadagiais galima apsinuodyt.

Oh.... tada gal nereikia big_smile
Aš jas dedu į padažą kai jaučių žandus troškinu. Kartais kelias įmetu į meduolių tešlą.

Tiems Meduoliamss Reik kazkokiuu Gvazdikuu kiek Zinauu tongue big_smile

Labai teisingai, jų irgi reikia smile

965

Laimutė wrote:
Andre wrote:

Shameless, pats prisiprašei - miškelis, miškelis, o kai tau kas nors pasiūlo miškelį, tai ir baigiasi visi juokeliai smile

Laimute, ieva tikrai daugiau už mane žino, geriau jos klausyt...
aš tik profesionali brochitininkė, tai galiu pasakyt taip - pakosėsi, pakosėsi ir praeis... žinoma, blogai, kai nuo kosulio skauda visą kūną ir nemiegi kelias naktis...
Yra keletas liaudies receptų puikių, bent vienas tikrų, bet ar gausi Vokietijoj tikro sviesto? tikro nefiltruoto alaus? pušų pumpurų?... nebent medaus...

Sviestą pati plaku iš kaimo grietinės nusipirkus. Po to išgryninu virdama su prieskoniais. Nefiltruoto alaus irgi galima gauti tiesiog iš bravoro. Pušų pumpurų turiu džiovintų nuo pavasario dar. Sibiriško kėnio. Kokia receptura?

3 atskiri receptai. jokiais būdais nemaišyti. o gali ir nė vienas netikti.

1. šaukštas sviesto, šaukštas medaus, kaitinti bliūdelyje kol ištirps. lėtai suvilgyti ir miegot.

2. kaitinti puslitrį alaus puode. įdėjus šaukštą sviesto. jokiais būdais neperkaitint, nes teks pilt lauk. pradeda  garuoti, įkišus pirštą karšta - ir užteks. gerti ir mėgautis. sviestas sutepa, alus migdo, natūralios alaus gyvo dalys gydo. eit miegot., (kad bandė dėl skanumo įsidėti medaus, tą supykino konkrečiai...)

3. paimti puodelį ir šaukštelį, kurių negaila sugadinti sakais. įdėti keletą pušies pumpurų. užpilti verdančiu vandeniu ir intensyviai maišyti. gerti kiek įmanoma karštesnį. kartoti kaskart prasidėjus sausam dusinančiam kosuliui. šio recepto kur nors užrašyto nemačiau. perduotas žodžiu smile

966

4. 1 l vandens 10 lauro lapų virti 10 min. Išgerti per dieną.

967

Andre wrote:

Ramiau Daktarelee tongue big_smile big_smile

968

Ačiū Andre smile

969

Shameless wrote:
Andre wrote:

eee, čia ievos reikalas mane stabdyti smile))) o tu eik gelikui uždirbinėt smile

tiesa, Laimute, jei problemos atsikostint ir tu nerūkanti, tada reikia parūkyti smile

970

Andre wrote:
Shameless wrote:
Andre wrote:

eee, čia ievos reikalas mane stabdyti smile))) o tu eik gelikui uždirbinėt smile

tiesa, Laimute, jei problemos atsikostint ir tu nerūkanti, tada reikia parūkyti smile

Parūkyti???   Na jau ne... Fui.  big_smile

971

Andre wrote:
Shameless wrote:
Andre wrote:

JOO Parukyk ir VISKAS Pasibaigs tongue big_smile big_smile AS katik Padumyjauu Balkone TIK Kambaryy Palikau Silumaa  tongue smile big_smile

972

Laimutė wrote:
Andre wrote:
Shameless wrote:

Parūkyti???   Na jau ne... Fui.  big_smile

ne tai ne, prieš akis dar visas gyvenimas, taikos pypkė dar palauks smile

973

Nuu kaa, Kamstukas Nuimtas nuo JAMESON Viskiukoo PRADEDAM Vakaronee tongue big_smile Rasoo 1780 Metai big_smile big_smile

974

Man peršalus lb.padeda liepžiedžių arbata. Ji gali šiek tiek skatint praktaitavimą, tai geriau išgėrus būt namuose. Geriant karštus gėrimus negalima būti šaltam ore. Per didelis temperatūrų skirtumas kenkia kvėpavimo takams. Sergant geriau gert ne karštus gėrimus,  o šiltus, nes gleivinės ir taip jau pažeistos.

975

gėrimo karštis turi būti jo turinyje, o ne formoje smile
organizmas dėl to ir užsidega, kad jam trūksta tokių gėrimų smile

976

Karščiuojant reikia atsargiai vartot aštrius gėrimus ir maistą, nes nusialina nuo sukėlėjų inkstai, kepenys ir papildomi dirgikliai gali sukelt ne tik komplikacijas, bet ir fiziologinius pakitimus.

977

Svarbiausia karščiuojant (na, normos ribose, gal iki 39) nemušti temperatūros ir leisti organizmui nugalėti.
Ir dar reikia paskambinti kokiam nors vyrui, ypač tam, kuris neleidžia jam rašyti smile
Tada moteris gali būt rami, kad sugadino visiems gyvenimą, išgerti ir rytą atbusti sveika ir nekalta, nes nieko neatmins, ką iškrėtė vakare smile

978

kefyra prie burgeriu savo gamybos smile isbandziau rimi jautienos tokius kotletukus burgerniam, nu tai skaniai gaunas smile

979

Darius wrote:

kefyra prie burgeriu savo gamybos smile isbandziau rimi jautienos tokius kotletukus burgerniam, nu tai skaniai gaunas smile

CIA Mes nee apie Skanuma Bazarinam OOO taa SVEIKATAA tongue big_smile big_smile  Nuu Karoceee big_smile big_smile

980

labai įdomu, ką išgėrė Laimutė?
tikiuosi, kad iki ryto pasveiks smile