Re: Ką geriate šį vakarą?
Visi po 50 ir Tebunie Visuotinis Perekuras Balkone ar KIEMELYY kol SUNYYSS LOSS
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Shameless, pats prisiprašei - miškelis, miškelis, o kai tau kas nors pasiūlo miškelį, tai ir baigiasi visi juokeliai
Laimute, ieva tikrai daugiau už mane žino, geriau jos klausyt...
aš tik profesionali brochitininkė, tai galiu pasakyt taip - pakosėsi, pakosėsi ir praeis... žinoma, blogai, kai nuo kosulio skauda visą kūną ir nemiegi kelias naktis...
Yra keletas liaudies receptų puikių, bent vienas tikrų, bet ar gausi Vokietijoj tikro sviesto? tikro nefiltruoto alaus? pušų pumpurų?... nebent medaus...
Sviestą pati plaku iš kaimo grietinės nusipirkus. Po to išgryninu virdama su prieskoniais. Nefiltruoto alaus irgi galima gauti tiesiog iš bravoro. Pušų pumpurų turiu džiovintų nuo pavasario dar. Sibiriško kėnio. Kokia receptura?
Neperšalk balkone
Laimutė wrote:Ieva wrote:Su kadagiais galima apsinuodyt.
Oh.... tada gal nereikia
Aš jas dedu į padažą kai jaučių žandus troškinu. Kartais kelias įmetu į meduolių tešlą.Tiems Meduoliamss Reik kazkokiuu Gvazdikuu kiek Zinauu
Labai teisingai, jų irgi reikia
Andre wrote:Shameless, pats prisiprašei - miškelis, miškelis, o kai tau kas nors pasiūlo miškelį, tai ir baigiasi visi juokeliai
Laimute, ieva tikrai daugiau už mane žino, geriau jos klausyt...
aš tik profesionali brochitininkė, tai galiu pasakyt taip - pakosėsi, pakosėsi ir praeis... žinoma, blogai, kai nuo kosulio skauda visą kūną ir nemiegi kelias naktis...
Yra keletas liaudies receptų puikių, bent vienas tikrų, bet ar gausi Vokietijoj tikro sviesto? tikro nefiltruoto alaus? pušų pumpurų?... nebent medaus...Sviestą pati plaku iš kaimo grietinės nusipirkus. Po to išgryninu virdama su prieskoniais. Nefiltruoto alaus irgi galima gauti tiesiog iš bravoro. Pušų pumpurų turiu džiovintų nuo pavasario dar. Sibiriško kėnio. Kokia receptura?
3 atskiri receptai. jokiais būdais nemaišyti. o gali ir nė vienas netikti.
1. šaukštas sviesto, šaukštas medaus, kaitinti bliūdelyje kol ištirps. lėtai suvilgyti ir miegot.
2. kaitinti puslitrį alaus puode. įdėjus šaukštą sviesto. jokiais būdais neperkaitint, nes teks pilt lauk. pradeda garuoti, įkišus pirštą karšta - ir užteks. gerti ir mėgautis. sviestas sutepa, alus migdo, natūralios alaus gyvo dalys gydo. eit miegot., (kad bandė dėl skanumo įsidėti medaus, tą supykino konkrečiai...)
3. paimti puodelį ir šaukštelį, kurių negaila sugadinti sakais. įdėti keletą pušies pumpurų. užpilti verdančiu vandeniu ir intensyviai maišyti. gerti kiek įmanoma karštesnį. kartoti kaskart prasidėjus sausam dusinančiam kosuliui. šio recepto kur nors užrašyto nemačiau. perduotas žodžiu
4. 1 l vandens 10 lauro lapų virti 10 min. Išgerti per dieną.
4. 1 l vandens 10 lauro lapų virti 10 min. Išgerti per dieną.
Ramiau Daktarelee
Ačiū Andre
Andre wrote:4. 1 l vandens 10 lauro lapų virti 10 min. Išgerti per dieną.
Ramiau Daktarelee
eee, čia ievos reikalas mane stabdyti ))) o tu eik gelikui uždirbinėt
tiesa, Laimute, jei problemos atsikostint ir tu nerūkanti, tada reikia parūkyti
Shameless wrote:Andre wrote:4. 1 l vandens 10 lauro lapų virti 10 min. Išgerti per dieną.
Ramiau Daktarelee
Parūkyti??? Na jau ne... Fui.
Shameless wrote:Andre wrote:4. 1 l vandens 10 lauro lapų virti 10 min. Išgerti per dieną.
Ramiau Daktarelee
JOO Parukyk ir VISKAS Pasibaigs AS katik Padumyjauu Balkone TIK Kambaryy Palikau Silumaa
Andre wrote:Shameless wrote:Ramiau Daktarelee
Parūkyti??? Na jau ne... Fui.
ne tai ne, prieš akis dar visas gyvenimas, taikos pypkė dar palauks
Nuu kaa, Kamstukas Nuimtas nuo JAMESON Viskiukoo PRADEDAM Vakaronee Rasoo 1780 Metai
Man peršalus lb.padeda liepžiedžių arbata. Ji gali šiek tiek skatint praktaitavimą, tai geriau išgėrus būt namuose. Geriant karštus gėrimus negalima būti šaltam ore. Per didelis temperatūrų skirtumas kenkia kvėpavimo takams. Sergant geriau gert ne karštus gėrimus, o šiltus, nes gleivinės ir taip jau pažeistos.
gėrimo karštis turi būti jo turinyje, o ne formoje
organizmas dėl to ir užsidega, kad jam trūksta tokių gėrimų
Karščiuojant reikia atsargiai vartot aštrius gėrimus ir maistą, nes nusialina nuo sukėlėjų inkstai, kepenys ir papildomi dirgikliai gali sukelt ne tik komplikacijas, bet ir fiziologinius pakitimus.
Svarbiausia karščiuojant (na, normos ribose, gal iki 39) nemušti temperatūros ir leisti organizmui nugalėti.
Ir dar reikia paskambinti kokiam nors vyrui, ypač tam, kuris neleidžia jam rašyti
Tada moteris gali būt rami, kad sugadino visiems gyvenimą, išgerti ir rytą atbusti sveika ir nekalta, nes nieko neatmins, ką iškrėtė vakare
kefyra prie burgeriu savo gamybos isbandziau rimi jautienos tokius kotletukus burgerniam, nu tai skaniai gaunas
kefyra prie burgeriu savo gamybos isbandziau rimi jautienos tokius kotletukus burgerniam, nu tai skaniai gaunas
CIA Mes nee apie Skanuma Bazarinam OOO taa SVEIKATAA Nuu Karoceee
labai įdomu, ką išgėrė Laimutė?
tikiuosi, kad iki ryto pasveiks
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?