Re: Ką geriate šį vakarą?
kaip įdomu - o kokia krienų sriubos esmė? Lapai ar šaknys? džiovinti, konservuoti ar kaip?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
kaip įdomu - o kokia krienų sriubos esmė? Lapai ar šaknys? džiovinti, konservuoti ar kaip?
Jie tarkuoti. Nu, tokia tirštoka su grietinėle virta kol sutirštėja. Bulvių gal dar deda paskui persuka su mixeriu ir gaunasi tokia vientisa beveik be jaučiamų tirščių.
Ai, tiesa, dar pridurti galiu, kad krienų sriubą seniau valgydavo šaltu metų laiku, nes ji šildo iš vidaus.
tai krienų šaknis laiko kaip morkas? na, kad būtų žalios?
kartą ar du bandžiau įpjaustyti į sriubą ar troškinius, bet man nepatiko, jokio aštrumo, keistas prieskonis.... o receptų niekur neradau
krienas - dalykas galingas
Ai, tiesa, dar pridurti galiu, kad krienų sriubą seniau valgydavo šaltu metų laiku, nes ji šildo iš vidaus.
Krienai tai geras padažas o ypač prie vodkes) bet kvapelis bus nekoks jau bučiuotis nelabai išeis
Anksčiau sovietmečiu krienų padažas buvo kiekvienam priekybcentryje o dabar niekur nerasi matai kaip pasikeitė mūsų mityba. Nors žinau kad Vokietyjoj rusų pardese gali nusipirkti krienų
aūūūū, KOnstantinai, pilna krienų parduotuvėse, tik silpni.. ir turguose pilna. bet ne tas lao[ anlsčiau - trupiniuką suvalgydavai ir akyse tamsu, o dabar arbatinis šaukštelis norma norma....
belieka oačiam kasti ir tarkuoti.... dar galima sutarkuoti, sudžiovinti i rpaskui vandeniu skiesti.
as i lietuviskas pardes nevaikstau. ir todel kad retai cia gyvenu ir todel kad nieko neperku Lietuvoje. tai susije su finansu srautu isvedimu i uzsieni. tai net nezinau kas pas jus pardese parduodama
Anksčiau sovietmečiu krienų padažas buvo kiekvienam priekybcentryje o dabar niekur nerasi matai kaip pasikeitė mūsų mityba. Nors žinau kad Vokietyjoj rusų pardese gali nusipirkti krienų
Yra ir vokiškų krienų ir padažų su jais. Meerretich arba Meerretichsosse.
niam-niam) mielai suvalgyciau)
geriau iš kaimynės nusipirk jos paruoštų krienų paklausk, ar jai patinka tavo garsiai klausoma muzika
geriau iš kaimynės nusipirk jos paruoštų krienų paklausk, ar jai patinka tavo garsiai klausoma muzika
pas mane jau dvi kaimynes mire
dabar geriu kompota is obuoliu ir juoduju serbentu
dabar geriu kompota is obuoliu ir juoduju serbentu
Pagaliau kažką sveiko.
Andre wrote:geriau iš kaimynės nusipirk jos paruoštų krienų paklausk, ar jai patinka tavo garsiai klausoma muzika
pas mane jau dvi kaimynes mire
tai pirk iš trečios, kol nenumirė
aūūūū, KOnstantinai, pilna krienų parduotuvėse, tik silpni.. ir turguose pilna. bet ne tas lao[ anlsčiau - trupiniuką suvalgydavai ir akyse tamsu, o dabar arbatinis šaukštelis norma norma....
belieka oačiam kasti ir tarkuoti.... dar galima sutarkuoti, sudžiovinti i rpaskui vandeniu skiesti.
Aš turiu sode. Pavasarį kasiu. Aš burokėlių sultyse uždarau. Bet nelabai apsimoka terliotis kai yra pirkti.
Męs jau Paryžiuje.
Andre wrote:aūūūū, KOnstantinai, pilna krienų parduotuvėse, tik silpni.. ir turguose pilna. bet ne tas lao[ anlsčiau - trupiniuką suvalgydavai ir akyse tamsu, o dabar arbatinis šaukštelis norma norma....
belieka oačiam kasti ir tarkuoti.... dar galima sutarkuoti, sudžiovinti i rpaskui vandeniu skiesti.Aš turiu sode. Pavasarį kasiu. Aš burokėlių sultyse uždarau. Bet nelabai apsimoka terliotis kai yra pirkti.
Męs jau Paryžiuje.
Šaunu!
Laimute,
koks oras Paryžiuje? ar jie turi sniego?
Paryziuje riauses ir nera sniego. per Euronews rodo
tai ir gerai, kad mes ne Paryžiuje - pas mane kieme ir sniego yra, ir paukščiukų, ir eglė po langu, o neseniai kažkas ilgai šaudė nuostabiausius saliutus
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?