1,061

Re: Ką geriate šį vakarą?

Anksčiau sovietmečiu krienų padažas buvo kiekvienam priekybcentryje o dabar niekur nerasi matai kaip pasikeitė mūsų mityba. Nors žinau kad Vokietyjoj rusų pardese gali nusipirkti krienų

1,062

aūūūū, KOnstantinai, pilna krienų parduotuvėse, tik silpni.. ir turguose pilna. bet ne tas lao[ anlsčiau - trupiniuką suvalgydavai ir akyse tamsu, o dabar arbatinis šaukštelis norma norma....
belieka oačiam kasti ir tarkuoti.... dar galima sutarkuoti, sudžiovinti i rpaskui vandeniu skiesti.

1,063

as i lietuviskas pardes nevaikstau. ir todel kad retai cia gyvenu ir todel kad nieko neperku Lietuvoje. tai susije su finansu srautu isvedimu i uzsieni. tai net nezinau kas pas jus pardese parduodama

1,064

Konstantinas wrote:

Anksčiau sovietmečiu krienų padažas buvo kiekvienam priekybcentryje o dabar niekur nerasi matai kaip pasikeitė mūsų mityba. Nors žinau kad Vokietyjoj rusų pardese gali nusipirkti krienų

Yra ir vokiškų krienų ir padažų su jais. Meerretich arba Meerretichsosse.

1,065

niam-niam) mielai suvalgyciau)

1,066

geriau iš kaimynės nusipirk jos paruoštų krienų smile paklausk, ar jai patinka tavo garsiai klausoma muzika smile

1,067

Andre wrote:

geriau iš kaimynės nusipirk jos paruoštų krienų smile paklausk, ar jai patinka tavo garsiai klausoma muzika smile

pas mane jau dvi kaimynes mire

1,068

dabar geriu kompota is obuoliu ir juoduju serbentu

1,069

Konstantinas wrote:

dabar geriu kompota is obuoliu ir juoduju serbentu

Pagaliau kažką sveiko.

1,070

Konstantinas wrote:
Andre wrote:

pas mane jau dvi kaimynes mire

tai pirk iš trečios, kol nenumirė smile

1,071

Andre wrote:

aūūūū, KOnstantinai, pilna krienų parduotuvėse, tik silpni.. ir turguose pilna. bet ne tas lao[ anlsčiau - trupiniuką suvalgydavai ir akyse tamsu, o dabar arbatinis šaukštelis norma norma....
belieka oačiam kasti ir tarkuoti.... dar galima sutarkuoti, sudžiovinti i rpaskui vandeniu skiesti.

Aš turiu sode. Pavasarį kasiu. Aš burokėlių sultyse uždarau. Bet nelabai apsimoka terliotis kai yra pirkti.
Męs jau Paryžiuje.

1,072

Laimutė wrote:
Andre wrote:

Aš turiu sode. Pavasarį kasiu. Aš burokėlių sultyse uždarau. Bet nelabai apsimoka terliotis kai yra pirkti.
Męs jau Paryžiuje.

Šaunu!

1,073

Laimute,
koks oras Paryžiuje? ar jie turi sniego?

1,074

Paryziuje riauses ir nera sniego. per Euronews rodo

1,075

tai ir gerai, kad mes ne Paryžiuje - pas mane kieme ir sniego yra, ir paukščiukų, ir eglė po langu, o neseniai kažkas ilgai šaudė nuostabiausius saliutus smile

1,076

Andre wrote:

Laimute,
koks oras Paryžiuje? ar jie turi sniego?

Be sniego. Plus 9 ir saulėta buvo visą dieną.
Ten dar Kalėdų mūgė vyksta.

1,077

Konstantinas wrote:

Paryziuje riauses ir nera sniego. per Euronews rodo

Kokios riaušės? Ramu.

1,078

ten kurdai juda) per visas zinias rodo

1,079

Konstantinas wrote:

Visur jie juda. Tris nušovė tai ir sujudo kaip žiurkės. Patys kalti, o ko savo šalies politiką tempia į užsienį. Jei totie patriotai, tai ko nesėdi savo tam Irake ir ten nesitvarko.
Miesto centre ramu.

1,080 (edited by Ieva 2022-12-28 07:53)

Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

Visur jie juda. Tris nušovė tai ir sujudo kaip žiurkės. Patys kalti, o ko savo šalies politiką tempia į užsienį. Jei totie patriotai, tai ko nesėdi savo tam Irake ir ten nesitvarko.
Miesto centre ramu.

Pagal tokią logiką, tai visi, kurie nesėdi savo krašte - žiurkės. Tuomet ir bėgantys nuo karų ir vargo lietuviai, pvz.per 2-ąjį Pasaulinį, irgi žiurkės, ir Adamkaus tėvai žiurkės ir jo, ir į jį panašių pagalba Lietuvai ir VLIK žiurkės. Manau, kad pats laikas atsipeikėt ir pradėt mąstyt.