1,181

Re: Ką geriate šį vakarą?

Andre wrote:

Laimute,
koks oras Paryžiuje? ar jie turi sniego?

Be sniego. Plus 9 ir saulėta buvo visą dieną.
Ten dar Kalėdų mūgė vyksta.

1,182

Konstantinas wrote:

Paryziuje riauses ir nera sniego. per Euronews rodo

Kokios riaušės? Ramu.

1,183

ten kurdai juda) per visas zinias rodo

1,184

Konstantinas wrote:

Visur jie juda. Tris nušovė tai ir sujudo kaip žiurkės. Patys kalti, o ko savo šalies politiką tempia į užsienį. Jei totie patriotai, tai ko nesėdi savo tam Irake ir ten nesitvarko.
Miesto centre ramu.

1,185 (edited by Ieva 2022-12-28 07:53)

Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

Visur jie juda. Tris nušovė tai ir sujudo kaip žiurkės. Patys kalti, o ko savo šalies politiką tempia į užsienį. Jei totie patriotai, tai ko nesėdi savo tam Irake ir ten nesitvarko.
Miesto centre ramu.

Pagal tokią logiką, tai visi, kurie nesėdi savo krašte - žiurkės. Tuomet ir bėgantys nuo karų ir vargo lietuviai, pvz.per 2-ąjį Pasaulinį, irgi žiurkės, ir Adamkaus tėvai žiurkės ir jo, ir į jį panašių pagalba Lietuvai ir VLIK žiurkės. Manau, kad pats laikas atsipeikėt ir pradėt mąstyt.

1,186 (edited by Laimutė 2022-12-28 09:09)

Ieva wrote:
Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

Miesto centre ramu.

Pagal tokią logiką, tai visi, kurie nesėdi savo krašte - žiurkės. Tuomet ir bėgantys nuo karų ir vargo lietuviai, pvz.per 2-ąjį Pasaulinį, irgi žiurkės, ir Adamkaus tėvai žiurkės ir jo, ir į jį panašių pagalba Lietuvai ir VLIK žiurkės. Manau, kad pats laikas atsipeikėt ir pradėt mąstyt.

Taip. Visi kas  bėga išduoda savo šalį. Kaip žiurkės iš skęstančio laivo. Aš juos laikiau ir laikysiu žiurkėmis. Jei aš savo šalį palaikau ją išduodama, aš jau ne patriotas ir neturiu jokių teisių į ją. Tuo labiau skleisti erezijas kitose šalyse. Patriotai sėdi savo šalyje ir už ją kovoja. Čia mano nuomonė ir man jokių "atsipeikėti ir pradėti mąstyti" nereikia nereikia. Taip, kad tame tarpe ir aš žiurkė ir dėl to jau nesuku savo galvos. Palikau ir viskas.
Dabar galite putotis didieji patriotai. big_smile

1,187

Manyt galim ką tik norim, bet jeigu nebūtų šalių, kurios priima žmones, kovojančius dėl savo šalies laisvės, pvz. į Lietuvą atvykę Baltarusijos disidentai, kovojantys prieš savo šalies režimą ir pnš.atvejai, tai dalis tautų seniai jau būtų išnaikintos.

1,188

man patinka Laimutes filosofija. labai teisinga ir savikritiska.

1,189

Laimute kur Paryziuj vogtu daiktu nusipirkti galima? yra koks blusu turgus? ir dar masina is ten galetum parvaryti kaip tik jus su vokietuku dviese vairuotjate

1,190

Ieva wrote:

Manyt galim ką tik norim, bet jeigu nebūtų šalių, kurios priima žmones, kovojančius dėl savo šalies laisvės, pvz. į Lietuvą atvykę Baltarusijos disidentai, kovojantys prieš savo šalies režimą ir pnš.atvejai, tai dalis tautų seniai jau būtų išnaikintos.

Va dabar tai tikrai pralinksminai, Ievute, gerbiu tave ir tavo nuomonę, bet šį kartą kažkaip naiviai tu čia smile. Taip ir matau, kaip visi "kovoja" sėdėdami šiltai, viskuo aprūpinti ir važinėdami po visą Europą kaip turistai. Žodžiais kiekvienas taip gali pakovoti. Išeiti su plakatėliu ir geltona mėlyna vėliava į gatvę tai man išverstaskūriškas poelgis ir įžeidimas tų kurie ten tikrai kovoja ir šąla, badauja ir žūsta.

1,191

dabar labai madinga už ką nors kovojant maratoną bėgti smile

1,192

visiskai pritariu Laimutei

1,193

Konstantinas wrote:

Laimute kur Paryziuj vogtu daiktu nusipirkti galima? yra koks blusu turgus? ir dar masina is ten galetum parvaryti kaip tik jus su vokietuku dviese vairuotjate

Nu jau tas Konstantinas kaip pasako ką nors... big_smile
Męs po muziejus ir teatrus landžiojam.  Blusų turgus nelabai domina. Gal jei ilgiau pabuvus ir spėtume , bet per 6 dienas sunkoka būtų.
Miestas labai nešvarus. Pridergtas juodomis dėmėmis ir dėmelėmis. big_smile
Aš čia apie centrą. O kas tuose getuose darosi tai net įsivaizduoti nedrįsčiau. Prie prabangiausių parduotuvių guli benamiai ant savo šiukšlių krūvų. Niekas jų negena iš ten. Begaliniai kontrastai ten. Grožis, prabanga ir purvas bei vargena vienas labai šalia kito. Ten tiek visokių niuansų, kad neįmanoma visko suprasti ir įvertinti.
Grįžom totaliai nusikalę iš muziejų. Po tris valandas kiekviename.
Į bokštą nebegavom bilietų šiai dienai. Tik šeštadieniui. Reikia viskuo rūpintis iš anksto. O jau žmonių, o eilės visur... katastrofa big_smile

1,194

Laimutė wrote:

Nu jau tas Konstantinas kaip pasako ką nors... big_smile
Męs po muziejus ir teatrus landžiojam.  Blusų turgus nelabai domina. Gal jei ilgiau pabuvus ir spėtume , bet per 6 dienas sunkoka būtų.
Miestas labai nešvarus. Pridergtas juodomis dėmėmis ir dėmelėmis. big_smile
Aš čia apie centrą. O kas tuose getuose darosi tai net įsivaizduoti nedrįsčiau. Prie prabangiausių parduotuvių guli benamiai ant savo šiukšlių krūvų. Niekas jų negena iš ten. Begaliniai kontrastai ten. Grožis, prabanga ir purvas bei vargena vienas labai šalia kito. Ten tiek visokių niuansų, kad neįmanoma visko suprasti ir įvertinti.
Grįžom totaliai nusikalę iš muziejų. Po tris valandas kiekviename.
Į bokštą nebegavom bilietų šiai dienai. Tik šeštadieniui. Reikia viskuo rūpintis iš anksto. O jau žmonių, o eilės visur... katastrofa big_smile

va butent Laimute) o as tau ka ir sakiau ir sioje temoje ir kitose. ir del siuksliu ir del kontrastu  tu visiskai tiksliai atspejai. tikrai didziuliai kontrastai tarp prabangos ir visisko skurdo. ir butent del siu kontrastu ir atsiranda socialiniai neramumai. nors dar labai priklauso nuo to po kokius rajonus tu vazineji. skaitosi kad siaures Paryzius pvz 91 ir 93 regionai ten labiausia getai o Pietu Paryzius palei Sienos krantus va ten prabangus rajonai ten visur geles zydi gatves nakti su sampunu plauna ir ten visa aukstuomene. ir Macronas toj pusej gyvena ir La Defence  irgi toj pusej.
ir del siuksliu tu teisi ir metro bei tuneliai ju baisus ir gatviu sistema labai paini

jus geriau pavaziuokit uz miesto kur nors i provincija ten viskas kitaip

1,195

Atgal važiuosim per Belgiją. Į Antwerpen. Ten labai gražu.
Aš važiuojant į Paryžių dar atkarpą užgriebiau per kaimus 50 km perlėkiau. Įdomu, bet nei namų nei žemės ūkio, laukų ir miškų nepalyginti su Vokietija.
Netvarka ir daug kas apleista.

1,196

Laimutė wrote:

Aš važiuojant į Paryžių dar atkarpą užgriebiau per kaimus 50 km perlėkiau. Įdomu, bet nei namų nei žemės ūkio, laukų ir miškų nepalyginti su Vokietija.

bet tai sugalvojo Laimute per visus valkatynus prasinesti) as Paryziuje ir Antwerpene savo jaunyste praleidau

ir nebtina neikur vaziuoti. yra Google street view ir web cam. tai uztenka kad pamatyti kaip ju gatves atrodo

1,197

Laimutė wrote:

raudonuju zibintu kvartalas Antwerpene
https://i.postimg.cc/ZqmGcdMQ/villa-tinto.jpg

raudonuju zibintu gatve ir prostitute jau viena matosi
https://i.postimg.cc/BnbpGQ1v/shiperstraat.jpg

prostitute. vaizdas is google street view
https://i.postimg.cc/Hktt58D3/shiperstraat16.jpg

dar viena prostitute

https://i.postimg.cc/rFjdN1sd/shiperstraat38.jpg

prostituciu klientai

https://i.postimg.cc/WbNzzd8s/shiperstraat17.jpg

1,198 (edited by Laimutė 2022-12-28 21:29)

Tai pas kurią vyrą nusiųsti? big_smile

1,199

Laimutė wrote:

Tai pas kurią vyrą nusiųsti? big_smile

masina paliekat cia 51.2268847,4.4043752  ir pestute einat. i smartfono navigatoriu ivedat: Schipperstraat

1,200

palaukit, palaukit, o šiais Vakaruose propaguojamos lyčių lygybės laikais man kyla klausimas - o kur vyrai prostitutai renkasi? ar yra, net nežinau, kokios spalvos kvartalas, gal.... Mėlynųjų žibintų, nes žydrieji turėtų kitą atspalvį, kur būtų vyrai už pinigus moterims? smile ar tokia paslauga populiari tik Egipte ir pan.?
Na, mano žinios ta tema, tik iš spaudos ir interneto, tad visgi įdomu - o kaip iš tikrųjų? smile