Re: jusu profilio nuotrauka
Svarbu tiko. Vyriški ir moteriški hormonai žmoguje svyruoja. Mes nesam standartiškai suštampuoti, ne robotai juk. Taigi esmė, kad tiktų vienas kitam.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → jusu profilio nuotrauka
Svarbu tiko. Vyriški ir moteriški hormonai žmoguje svyruoja. Mes nesam standartiškai suštampuoti, ne robotai juk. Taigi esmė, kad tiktų vienas kitam.
Ievaaaa,
dabar pamaniau, kad dalis skaitančių pamanys, kad kalbam apie princesę Dianą ))))
Gal deivėms ir dievams tas netaikoma?
Ievaaaa,
dabar pamaniau, kad dalis skaitančių pamanys, kad kalbam apie princesę Dianą ))))
Gali būti.
Ieva wrote:Svarbu tiko. Vyriški ir moteriški hormonai žmoguje svyruoja. Mes nesam standartiškai suštampuoti, ne robotai juk. Taigi esmė, kad tiktų vienas kitam.
Jeigu tokius sugalvojo, tai tikėtina, kad taikoma. Ne iš oro tie dievai ir deivės, o iš mūsų galvos.
Fjord wrote:Ieva wrote:Svarbu tiko. Vyriški ir moteriški hormonai žmoguje svyruoja. Mes nesam standartiškai suštampuoti, ne robotai juk. Taigi esmė, kad tiktų vienas kitam.
Jeigu tokius sugalvojo, tai tikėtina, kad taikoma. Ne iš oro tie dievai ir deivės, o iš mūsų galvos.
Nuostabu... , bet jei tik sugalvoti mūsų, tai kaip ir iš oro gaunasi. Fantazijos vaisius, dažnai išreikštas plakatyviai ir apipintas išgalvotomis istorijomis
tai kokios deivės atvaizdus dėsite vietoj nuotraukos į profilį?
Įtariu, kad Laimutė būtų Hera
privertei susimastyti...turbut kad Demetros
KOnstantinai, o Tu?
Ar tik ne Hermis?
Įtariu, kad Laimutė būtų Hera
Demetra
KOnstantinai, o Tu?
Ar tik ne Hermis?
Apolonas
Andre - Vaidilutė
Nenoriu būti Vaidilute!!!
Nenoriu būti Vaidilute!!!
Šventos ugnies saugotoja būti nenori ? Pamaniau, kad tau tiktų
Aš norėčiau būti Diana.
Andre wrote:Nenoriu būti Vaidilute!!!
Šventos ugnies saugotoja būti nenori ? Pamaniau, kad tau tiktų
man patinka vyrai Tik Birutei gerai baigėsi...
Man ta Birute asocijuojas kaip Birka Trusikuos
Andre - Vaidilutė
Vaidilutem tik nekaltos gali but
nereikia cia suvakarietint musu vaidiluciu, hoes will be hoes.
nereikia cia suvakarietint musu vaidiluciu, hoes will be hoes.
o galima vertimą į lietuvių kalbą?
tiesą pasakius, lietuvių istorija, o ypač religija ir kiti dvasiniai dalykai skendi tokiam neaiškume, bent jau man....
Vydūnas, Maironis ir kiti - kažką suidealizavo, sukūrė, savaip pateikė... Neseniai teko skaityti, kad Vincas Mykolaitis-Putinas kažkokiai savo dramai gilinosi į istoriją, bet dramos taip ir neparašė ar pan.
Istorikai irgi - dauguma idealistai ir norintys sukurti sektiną pavyzdį.
O realiai - ką turim? Užsienio keliautojų pasakojimus. VOKIEČIAI užrašinėjo mūsų tautos papročius, mitologiją - taip, kaip pamatė, kaip pasibaisėjo, kaip jiems koks su jumoru lietuvis prisekė pasakų.
Ir iš tų pasakojimų man baisiausios kažkada internete skelbtos išgyvenimo gūdžia žiemą tarp pelkynų taisyklės - jei kas ne taip - tuoj atiduoti šunims suėsti - vaikai. ligoniai, prasikaltę.... Arba tas įspūdingas numirusiųjų laikymas iki pavasario, kai įšalas dings ir bus galima užkasti - tai gal nuo tada ir yra prie stalo tuščia vieta su lėkštute, kai tuos mirusiuosius pradžioje ir prie stalo laikydavo?
Turbūt net dabar (o gal - ypač dabar) mokyklos programoje neturime visų lietuvių dievų, o fal prie iškalant graikų ir romėnų mitologiją, reiktų saviškius dievus žinoti - kokie 3 pagrindiniai, tada jau pagal sritis, o gal virš jų visų visa ko pradžia ir pabaiga - Praamžis, tai mažai kas žino...Tarkim aš iki vasaros maniau, kad lietuvių pagrindinis dievas Perkūnas (na, kaip kitose tautose Dzeusas, Jupiteris, Toras), o pasirodo - klydau
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → jusu profilio nuotrauka