Re: Ką geriate šį vakarą?
Holsten Pilsener
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Holsten Pilsener
O aš geriu klausausi muzikos ir žiūriu į naktinį dangų. Šaltas alus teka per mano gerklę) gurksnelis po gurksnelio) toks skanus ir šaltas)
O aš geriu klausausi muzikos ir žiūriu į naktinį dangų. Šaltas alus teka per mano gerklę) gurksnelis po gurksnelio) toks skanus ir šaltas)
Net seilė nutyso... taip skaniai gurgšnoji
Kas Buvaa ?? AS dar Gyvss Pasirodoo po Vakar
Sveikas tarp gyvųjų
O ką geria ir valgo Fjord ožkytė?
Ji jau seniai papjauta ir ją suėdė girtas vokietis pietums o gal ir vakarienei
Kaimynai šeria. Prie namų pati žolinėja turbūt. Jos ten įpratę po kalnus tarp akmenų krūmus griaužt
Andre wrote:O ką geria ir valgo Fjord ožkytė?
Męs nuo vakar ryto Hannovery. Parskrisim į Graikiją ir rasim išeitį su ta ožka.
Led Zeppelin geriausia plokstele Physical Graffiti kitos ir neblogos bet minkstesnes ir tik is vinilo
Turiu
Konstantinas wrote:Andre wrote:O ką geria ir valgo Fjord ožkytė?
Nu kadangi ožka stambus gyvunas manau kad ji yra pjaunama taip pat kaip kiaulė: su ilgu peiliu vienu duriu iš karto į širdį. Bet turi iš pirmo karto pataikyti kad nesikankintu. Paskui pakabini ant skersinės už galinių kojų ir mesineji. Jei nori išsaugoti ožkos kailį mesineji atsargiai bet jeigu kailis nesvarbus tai mesineji belekaip. Na o paskui į orkaitę su troskintom bulvėm ir grietinės padažu) niam-niam) žarnas ir vidinius organus katinams ismesk arba pauksciams. O paskui visa kruvina girta ir su peiliu apsilankyk pas kaimynus pagasdinti)
Fjord wrote:Konstantinas wrote:Ji jau seniai papjauta ir ją suėdė girtas vokietis pietums o gal ir vakarienei
Nu kadangi ožka stambus gyvunas manau kad ji yra pjaunama taip pat kaip kiaulė: su ilgu peiliu vienu duriu iš karto į širdį. Bet turi iš pirmo karto pataikyti kad nesikankintu. Paskui pakabini ant skersinės už galinių kojų ir mesineji. Jei nori išsaugoti ožkos kailį mesineji atsargiai bet jeigu kailis nesvarbus tai mesineji belekaip. Na o paskui į orkaitę su troskintom bulvėm ir grietinės padažu) niam-niam) žarnas ir vidinius organus katinams ismesk arba pauksciams. O paskui visa kruvina girta ir su peiliu apsilankyk pas kaimynus pagasdinti)
Puiki idėja apsilankyti pas kaimynus su peiliu
Ozkoms nuleidžia kraują prapjovus kaklą. Prieš tai jas tikriausiai priglušina su elektriniu kūju. Na, kad nejaustų skausmo.
Tai Laimutė gali būti ūkininkė jeigu jau ožką užveisė jau nedaug trūksta iki ūkio
Noriuu Lipdukoo vienos OZKOS ant PC
Is Bariukoo Gryzes Nxxx buvoo Baisuu Buvoo Greitojii palicajai Mustynes kas Daugiau Tokioj Aplinkoj
Nu aš nujauciau kad ten panašiai bus) o kaimo chroniai turbūt bariuko savininkui neblogą pelną suneša. Nieko tuoj ismokes pašalpas tai bariuke bus vaizdų
Dar gerai kad nieko nepapjove
Gerti reikia prabangius gėrimus prabangioje aplinkoje su solidziais žmonėmis ir ne tik gerti o prie butelio dar ir verslus plėtoti. Ir jausti nuo to malonumą ir pasitenkinimą
Becks citrinos skonio. Šaltą iš šaldytuvo
Remiu užsienio alkoholio pramonę
Becks citrinos skonio. Šaltą iš šaldytuvo
Remiu užsienio alkoholio pramonę
Męs vakar irgi tokį gėrėm sode prie cepelinų
Dar gerai kad nieko nepapjove
Neįdomu be pjautynių, per mažai aktion
Gerti reikia prabangius gėrimus prabangioje aplinkoje su solidziais žmonėmis ir ne tik gerti o prie butelio dar ir verslus plėtoti. Ir jausti nuo to malonumą ir pasitenkinimą
Pritariu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?