1701

Re: Ką geriate šį vakarą?

Bet kaip skaniai geriasi...)

1702

Konstantinas parašė:

Energy drink+wodka

Ir širdžiai 40+ metu bus amba, ir infarktas miokatda

1703

Verso parašė:
Konstantinas parašė:

Energy drink+wodka

Mano širdį jau sudaužė mergos

1704

Konstantinas parašė:
Verso parašė:
Konstantinas parašė:

Energy drink+wodka

Mano širdį jau sudaužė mergos

Neber jau mergu, teks pratintis kad pasaulis nebebus toks koks buvo. Ir teks rinktis, ar kartu su pasauliu ir tom mergom skest šude, ar sau gyvent ir džiaugtis

1705

Fjord parašė:
Konstantinas parašė:

Energy drink+wodka

Nesveika tas energy. Geriau gryna vodkytė.

O, sava motera

1706

Vakar graikiško naminio vyno ragavom.
Man būtinai reikia mokytis graikiškai. Užsisakiau ožkos mėsos tai atvežė jauną ožkytę smile gyvą !!!

1707

Shameless parašė:

https://www.youtube.com/watch?v=ThU_Qur_nFs

DABAR TAIP Tebunieee big_smile big_smile tongue

O...ir koncertas prasidėjo big_smile

1708

Fjord parašė:

Man būtinai reikia mokytis graikiškai. Užsisakiau ožkos mėsos tai atvežė jauną ožkytę smile gyvą !!!

Tai reikejo papjauti ir pakepti mesytes

1709

Konstantinas parašė:
Fjord parašė:

Nemokam męs ir neturime kur. Palikom pas kaimynus, nes rytoj trumpam į Hanoverį skrendam. Kai grįšim teiks kažką daryti. Atgal neima, nes parašyta buvo, kad gyva, o aš nesupratau. sad

1710

Fjord parašė:
Konstantinas parašė:
Fjord parašė:

Nemokam męs ir neturime kur. Palikom pas kaimynus, nes rytoj trumpam į Hanoverį skrendam. Kai grįšim teiks kažką daryti. Atgal neima, nes parašyta buvo, kad gyva, o aš nesupratau. sad

O tu kaip suprantu kai rašai mes, mums- tai turi vyra, bet esi čia. Jis nebendrauja su tavim? Ar jam neįdomu? Nes pas tikrus vyrus- moteros tokiuose vietuose nebuna. Na, gal ne taip supratau

1711

Verso parašė:
Fjord parašė:
Konstantinas parašė:

O tu kaip suprantu kai rašai mes, mums- tai turi vyra, bet esi čia. Jis nebendrauja su tavim? Ar jam neįdomu? Nes pas tikrus vyrus- moteros tokiuose vietuose nebuna. Na, gal ne taip supratau

Mūsų metuose į tai žiūrima truputį laisviau. Aš čia bendrauju, nes man trūksta lietuviško bendravimo namuose. Vyras lietuviškai nemoka ir jau nebeišmoks. Jis žino ir nieko prieš virtualų bendravimą neturi. smile

1712

Fjord parašė:
Verso parašė:
Fjord parašė:

Mūsų metuose į tai žiūrima truputį laisviau. Aš čia bendrauju, nes man trūksta lietuviško bendravimo namuose. Vyras lietuviškai nemoka ir jau nebeišmoks. Jis žino ir nieko prieš virtualų bendravimą neturi. smile

Viska supratau. Dėkui už paaiškinima

1713

Holsten Pilsener

1714

O aš geriu klausausi muzikos ir žiūriu į naktinį dangų. Šaltas alus teka per mano gerklę) gurksnelis po gurksnelio) toks skanus ir šaltas)

1715

Konstantinas parašė:

O aš geriu klausausi muzikos ir žiūriu į naktinį dangų. Šaltas alus teka per mano gerklę) gurksnelis po gurksnelio) toks skanus ir šaltas)

Net seilė nutyso... taip skaniai gurgšnoji smile

1716

Shameless parašė:

Kas Buvaa ?? big_smile tongue tongue  AS dar Gyvss Pasirodoo po Vakar big_smile tongue tongue

Sveikas tarp gyvųjų big_smile

1717

O ką geria ir valgo Fjord ožkytė? smile

1718

Andre parašė:

Ji jau seniai papjauta ir ją suėdė girtas vokietis pietums o gal ir vakarienei

1719

Andre parašė:

Kaimynai šeria. Prie namų pati žolinėja turbūt. Jos ten įpratę po kalnus tarp akmenų krūmus griaužt big_smile

1720

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Ji jau seniai papjauta ir ją suėdė girtas vokietis pietums o gal ir vakarienei

Męs nuo vakar ryto Hannovery. Parskrisim į Graikiją ir rasim išeitį su ta ožka.