Re: Ką geriate šį vakarą?
Sveikai maitintis labai gerai tik sveiko maisto rasti darosi vis sunkiau. Aš buvau taip nusisveikuolinusi, kad galų gale nebebuvo ką valgyti .
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Sveikai maitintis labai gerai tik sveiko maisto rasti darosi vis sunkiau. Aš buvau taip nusisveikuolinusi, kad galų gale nebebuvo ką valgyti .
Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.
o, tai jam ir nereikia jo gerti - vadinasi netrūksta nei mineralų, nei jonų ir pan. - padauginti irgi labai nekas
Birutė maždaug dvigubai švelnesnė....
Bulvytė wrote:Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.
o, tai jam ir nereikia jo gerti - vadinasi netrūksta nei mineralų, nei jonų ir pan. - padauginti irgi labai nekas
O aš geriu Penny Still Erbeskopfquelle
1.5 ltr kainuoja 0.52 eur kartu su depozitu
Andre wrote:Bulvytė wrote:Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.
O aš geriu Penny Still Erbeskopfquelle
1.5 ltr kainuoja 0.52 eur kartu su depozitu
Pamanyk, per akcijas ir Vytautas tiek kainuoja, o šiaip neaišku kas ten.
Ar gali etiketę su sudėtimi parodyti?
Nes mūsų Vytautą apsimoka pirkti ir gerti kasdien, o ne keletą pakuočių su visokiais sintetiniais mineralais pirkti kuo brangiausiai ir skiesti vandeniu ))
Labas rytas ponios ir ponai
Kam kavytės?
Kam kavytės?
Man prašom Latte ir kad su kokiu nors idomesniu skoniu gal karameline
Bulvytė wrote:Kam kavytės?
Man prašom Latte ir kad su kokiu nors idomesniu skoniu gal karameline
Männer haben auch so eine Latte... morgens
Bei mir es ist immer so nicht nur morgens
Šlovė Vytauto vandeniui
Lietuvoje - rojus vis dar, tik lietuviai taip apakč, kad nesuvokia... kas per tauta....
Va, akcija ir 1,5 l Vytauto tik 0,49 ))) Su tokiais elektrolitų ir mineralų kiekiais. mmmm
O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei
O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei
Tu pažiūrėk vandens sudėtį, o paskui jau lygink
Aš jau seniai nebeperku pastoviai vandens. Užverdu virtuvą ar du, į ąsotį du pakučiai vaisių arbatos, užplikau, supilstau į butelius ir į šaldytuvą. Be jokio cukraus. Skanu, gaivu, šviežia ir minimali kaina. O svarbiausia nereikia tampytis su buteliais. Neužima niekur vietos nei pilni nei tušti buteliai. Į sporto klubą, į mašiną... visur imu savo gertuvą su savo šalta vaisių arbata.
Aš jau seniai nebeperku pastoviai vandens. Užverdu virtuvą ar du, į ąsotį du pakučiai vaisių arbatos, užplikau, supilstau į butelius ir į šaldytuvą. Be jokio cukraus. Skanu, gaivu, šviežia ir minimali kaina. O svarbiausia nereikia tampytis su buteliais. Neužima niekur vietos nei pilni nei tušti buteliai. Į sporto klubą, į mašiną... visur imu savo gertuvą su savo šalta vaisių arbata.
Na jeigu tu gyveni vietovėje su gera ekologija kur gali pilti vandenį iš krano tai gal
Konstantinas wrote:O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei
Tu pažiūrėk vandens sudėtį, o paskui jau lygink
Aš marketingistas ir žiūriu ne tik i vandens sudėtį o į daugiau veiksnių. Pasiziuriu kur pagaminta patyrineju pakuotę. Pasiziuriu kokia įžymybė dabar reklamuoja tą vandenį. Nes gamintojai mėgsta sudaryneti sutartį su sportininkais dėl vandens reklamos. Tai su krepsininkais tai su plaukikais. Kad jeigu gersi vandenį busi vos ne kaip sportininkas
gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
gal irgi matet kaip pankai jau tape milionieriais su Iggy Pop atributika is motor city (detroit) mete 100 doleriu kupiuras kas atidave kas ne
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_E
gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
gal irgi matet kaip pankai jau tape milionieriais su Iggy Pop atributika is motor city (detroit) mete 100 doleriu kupiuras kas atidave kas ne
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_E
Čia iš turtingų rusų paėmė įprotį kupiuras mesti. Kai praturtesiu irgi taip darysiu
Ar turtingas ar biednas pinigus mėtyti labai neskoninga. Aš net elgetai nemetu į indą, o paduodu į ranką.
Bulvytė wrote:Aš jau seniai nebeperku pastoviai vandens. Užverdu virtuvą ar du, į ąsotį du pakučiai vaisių arbatos, užplikau, supilstau į butelius ir į šaldytuvą. Be jokio cukraus. Skanu, gaivu, šviežia ir minimali kaina. O svarbiausia nereikia tampytis su buteliais. Neužima niekur vietos nei pilni nei tušti buteliai. Į sporto klubą, į mašiną... visur imu savo gertuvą su savo šalta vaisių arbata.
Na jeigu tu gyveni vietovėje su gera ekologija kur gali pilti vandenį iš krano tai gal
Mūsų vanduo labai švarus ir kokybiškas. Be to, aš jį užverdu. Niekada nebuvo jokių problemų.
Romas wrote:gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_EČia iš turtingų rusų paėmė įprotį kupiuras mesti. Kai praturtesiu irgi taip darysiu
Kiekvienas kvailioja savaip
Bet graziu veidu kiek !!!
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?