1961

Re: Ką geriate šį vakarą?

Konstantinas parašė:

O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei

Tu pažiūrėk vandens sudėtį, o paskui jau lygink smile

1962

Aš jau seniai nebeperku pastoviai vandens. Užverdu virtuvą ar du, į ąsotį du pakučiai vaisių arbatos, užplikau, supilstau į butelius ir į šaldytuvą. Be jokio cukraus. Skanu, gaivu, šviežia ir minimali kaina. O svarbiausia nereikia tampytis su buteliais. Neužima niekur vietos nei pilni nei tušti buteliai. Į sporto klubą, į mašiną... visur imu savo gertuvą su savo šalta vaisių arbata.

1963

Bulvytė parašė:

Aš jau seniai nebeperku pastoviai vandens. Užverdu virtuvą ar du, į ąsotį du pakučiai vaisių arbatos, užplikau, supilstau į butelius ir į šaldytuvą. Be jokio cukraus. Skanu, gaivu, šviežia ir minimali kaina. O svarbiausia nereikia tampytis su buteliais. Neužima niekur vietos nei pilni nei tušti buteliai. Į sporto klubą, į mašiną... visur imu savo gertuvą su savo šalta vaisių arbata.

Na jeigu tu gyveni vietovėje su gera ekologija kur gali pilti vandenį iš krano tai gal

1964

Andre parašė:
Konstantinas parašė:

O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei

Tu pažiūrėk vandens sudėtį, o paskui jau lygink smile

Aš marketingistas ir žiūriu ne tik i vandens sudėtį o į daugiau veiksnių. Pasiziuriu kur pagaminta patyrineju pakuotę. Pasiziuriu kokia įžymybė dabar reklamuoja tą vandenį. Nes gamintojai mėgsta sudaryneti sutartį su sportininkais dėl vandens reklamos. Tai su krepsininkais tai su plaukikais. Kad jeigu gersi vandenį busi vos ne kaip sportininkas

1965

gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
gal irgi matet kaip pankai jau tape milionieriais su Iggy Pop atributika is motor city (detroit) mete 100 doleriu kupiuras kas atidave kas ne
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_E

1966

Romas parašė:

gal irgi matet kaip pankai jau tape milionieriais su Iggy Pop atributika is motor city (detroit) mete 100 doleriu kupiuras kas atidave kas ne

Čia iš turtingų rusų paėmė įprotį kupiuras mesti. Kai praturtesiu irgi taip darysiu

1967

Ar turtingas ar biednas pinigus mėtyti labai neskoninga. Aš net elgetai nemetu į indą, o paduodu į ranką.

1968

Konstantinas parašė:
Bulvytė parašė:

Na jeigu tu gyveni vietovėje su gera ekologija kur gali pilti vandenį iš krano tai gal

Mūsų vanduo labai švarus ir kokybiškas. Be to, aš jį užverdu. Niekada nebuvo jokių problemų.

1969

Konstantinas parašė:
Romas parašė:

Čia iš turtingų rusų paėmė įprotį kupiuras mesti. Kai praturtesiu irgi taip darysiu

Kiekvienas kvailioja savaip
Bet graziu veidu kiek !!!

1970

Bulvytė parašė:

Ar turtingas ar biednas pinigus mėtyti labai neskoninga. Aš net elgetai nemetu į indą, o paduodu į ranką.

100 balų smile
taip parodoma pagarba žmogui ir pinigams, o labiausiai - sau smile

1971

Andre parašė:
Bulvytė parašė:

100 balų smile
taip parodoma pagarba žmogui ir pinigams, o labiausiai - sau smile

:::422:::406

1972

Romas parašė:
Konstantinas parašė:
Romas parašė:

Kiekvienas kvailioja savaip
Bet graziu veidu kiek !!!

Truputį pavydžiu Romui, bet ir džiaugiuosi, smagiai laiką praleidai smile

1973

Ką siūlote mielieji, kuo vaišinate? smile

1974

Vodočka Suomių. Iš saldiklio tokia šalta ir tiršta. Juoda duona, lašinukai ir agurkas.

1975 (redagavo Bulvytė 2023-08-26 06:16)

O... Mūsų naktibalda prašuoliavo per temas big_smile nusikalęs, pavargęs, nepatenkintas kaip visada. Kur koja užkliuvo, ten užmigo. GameOver

1976

Bulvytė parašė:

Vodočka Suomių. Iš saldiklio tokia šalta ir tiršta. Juoda duona, lašinukai ir agurkas.

Пиво пиво водочка плывет по морю лодочка

1977

Shameless parašė:

Yess,Vakar Sveciuu Pasikvieciau ir Pats juos Isvariau po Keliuu Val tongue tongue tongue Real Shameless Thanks Himself  tongue tongue  Daba Skamb Man Tie Patys Uzeik tipoo big_smile big_smile

Jau trečią kartą rašai šitą žinutę. Žodis žodin. Kas vyksta tavo galvelėje begėdi? big_smile

1978

Bulvytė parašė:
Shameless parašė:

Yess,Vakar Sveciuu Pasikvieciau ir Pats juos Isvariau po Keliuu Val tongue tongue tongue Real Shameless Thanks Himself  tongue tongue  Daba Skamb Man Tie Patys Uzeik tipoo big_smile big_smile

Jau trečią kartą rašai šitą žinutę. Žodis žodin. Kas vyksta tavo galvelėje begėdi? big_smile

Tai čia kaimuose įprasta) pasikviečia prisigeria susimusa o paskui mes apie tai skaitome kriminaluose

1979

Kas ragavot šampano su braškėmis? Turbūt visi...

Ir koks skonis? klaikiai rūgštu? smile

1980

Andre parašė:

Kas ragavot šampano su braškėmis? Turbūt visi...

Ir koks skonis? klaikiai rūgštu? smile

Aš tik vodke su agurku