You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 10 11 12 13 14 … 28 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Albinas, 20
- Forumo Naujokas
Re: Mano svajoniu masina:)
geriausias masiniukas bent man yra 5 golfas:) pasivazinejau keleta kartu tai db uzsikepiau airijoj issimoketinai pasiimti, vat tik 100 euru savitei tekainuoja issimoketinai imant:) pasiimsiu gti golfeli kur 278 arkliukai ir desiu visiems per sonus:)
- Vytautas, 12
- Forumo Aktyvistas
Laura, 15 wrote:nu bet visu ir svajones...:) a as pasinesus ant cytriuku:) seip labai neblogai atrodo C-Airlounge... o dabar tai gerai ir su xmu ar bxu kai reikia kur nuvaziuot:)
seip dar vieni geresniu is nauju taj c4 c6 c3 plurel nu bet kaip kam man taj c4 vts
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
Albinas, 20 wrote:geriausias masiniukas bent man yra 5 golfas:) pasivazinejau keleta kartu tai db uzsikepiau airijoj issimoketinai pasiimti, vat tik 100 euru savitei tekainuoja issimoketinai imant:) pasiimsiu gti golfeli kur 278 arkliukai ir desiu visiems per sonus:)
Visu pirma pas gti - apie 198 Ag, yra galingesne R32 versija su N/A 3,2 l varikliu, bet ten ne 278, o 248 Ag Bet vaziuoja ne ispudingai kaip uz tokia kaina
- Ignas, 16
- Forumo Dalyvis
Mano svajonių mašina yra Audi 200 turbo quattro 20v. Variklis 2.2 turbo 20v , 220AG(164kw). Viduje ėjo tokios komplektacijos , kad nė nepagalvotum , kad ji buvo gaminama 1989-1990 metais...
- Edvinas, 15
- Forumo Aktyvistas
Nu manyciau kad mano swajoniu automobilis yra AUDI RS4 (Cia tikraj swajone) o realus automobilis tj galbut Nissan 240SX
- Stanislovas, 21
- Forumo Vanagas
BMW6
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
matyt stanislovas nesenai perskaite straipsnius apie m6
- GT
- Forumo Karalius
Javtoko matet M6?...Nubaust ji reikia uz issidirbinejima is masinos..tipo Hamann tuningo paketas uzdetas..slenksciai tai net slykstu pazet..tokius pacius deda bachuriukai ant calibru visokiu..:D
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
gal geriau paziurek ka hartge siulo m6 myletojams [fl]764[/fl]
- GT
- Forumo Karalius
Zinau as puikiai ka siulo ta Hartge..Delto as apie juos ir nekalbu..:D
- Robertas, 21
- Forumo Vanagas
ZaZ 982 zalias
- Vytautas, 12
- Forumo Aktyvistas
hartge anti tuning o del to bmw taj atsiprasau man taj ten bmw forma patinka ir viskas nieko ten nera nei vaziuklej nei komforte cia apie m6 o ne apie visus bmw
- GT
- Forumo Karalius
Vytautas, 13 wrote:hartge anti tuning o del to bmw taj atsiprasau man taj ten bmw forma patinka ir viskas nieko ten nera nei vaziuklej nei komforte cia apie m6 o ne apie visus bmw
Vytas tiekto nesijuoxiu garsiai is to ka parasei..svarbu kad tokiam amziui bent zinai kad buna tokie dalykai kaip vaziuokle ar komfortas..:)
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
Audi 5000 CS Turbo Quattro
- Ignas, 16
- Forumo Dalyvis
Vitalijus, 19 wrote:Audi 5000 CS Turbo Quattro
O , beveik bendramintį suradau Aš tai svajoju apie Audi 200 20v turbo quattro
- Vitalijus, 19
- Forumo Vanagas
tj cia laaaabai panashios mashinos,tik jei neklystu 5000 litrazhas didesnis
- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
Tomas, 26 wrote:Vytautas, 13 wrote:hartge anti tuning o del to bmw taj atsiprasau man taj ten bmw forma patinka ir viskas nieko ten nera nei vaziuklej nei komforte cia apie m6 o ne apie visus bmw
Vytas tiekto nesijuoxiu garsiai is to ka parasei..svarbu kad tokiam amziui bent zinai kad buna tokie dalykai kaip vaziuokle ar komfortas..:)
tomai jo tevas gy dirba vienam is geriausiu auto servisu jis viska zino gerai:D
- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
Inesa, 19 wrote:dzipai? o kur dingo joosu raudoni ferrariai taip mylimi?;)
po keliu minuciu jis bus pavogtas perdazytas ir ji jau vairuos koks rusas
- Ignas, 16
- Forumo Dalyvis
Vitalijus, 19 wrote:tj cia laaaabai panashios mashinos,tik jei neklystu 5000 litrazhas didesnis
Audi 5000 yra ta pati Audi 100 , tik skirta amerikos rinkai ir ėjo tik zylinėm rankenom , tai yra iki 1988 metų... O Audi 200 20v turbo quattro ir amerikoje buvo ta pati 200 20v ir buvo gaminama lygiai taip pat kaip ir europai, tik amerikoje jos visada su geresne komplektacija , nes amerikiečiai mėgsta prabangą...
Na o litražas tai beveik nesiskiria
Pages Previous 1 … 10 11 12 13 14 … 28 Next
You must login or register to post a reply