You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 … 9 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- GT
- Forumo Karalius
Re: Mergina ir cigaretes
Kazkaip vis pastebiu kad kaip ir senmerges truputi keistai masto tai lygiai taippat ir senberniai (Tokie kur nebutinai zmonos neturi bet ir drauges)..:D O i tema tai nera net ka kalbet slykstu pazet man i pana su cigarete ir tiek..:D
- Toma, 21
- Forumo Naujokas
kur gali buti draudimai...kai myli zmogu-viskas kas neigiama tampa miela ir pakenciama....nekenciau kai mano buves verte mane mesti rukyti-tai bereikalingi barniai....galiausiai ir jis ta pati suprato, kad myli ir kad kazkaip kompromisu reikia ieskoti...
- Jonas, 34
- Forumo Dalyvis
Toma, 21 wrote:kur gali buti draudimai...kai myli zmogu-viskas kas neigiama tampa miela ir pakenciama....nekenciau kai mano buves verte mane mesti rukyti-tai bereikalingi barniai....galiausiai ir jis ta pati suprato, kad myli ir kad kazkaip kompromisu reikia ieskoti...
Jokiu kompromisu sioje vietoje negali buti arba meta rukyti arba miega prie ant kilimelio. kompromisai galibuti kam bulves skusti bet tik ne del rukymo.
- Bitė, 17
- Forumo Vijurkas
nu bjauru ziuret kaip zmogus po truputi zudosi, o del rukanciu merginu, tai pff i jas ziureti taip pat slykstu kaip ir i rukancius vaikinus
- Ernesta, 18
- Forumo Vijurkas
žiūrėt tai žiūrėt.. yra ir šlykštesnių dalykų, bet to cigarečių kvapo tai negaliu pakęst.
- Ugne, 26
- Forumo Aktyvistas
buciuoti rukanti tas pats, kas buciuoti pelenine..fe..
- Jonas, 34
- Forumo Dalyvis
Ugne, 22 wrote:buciuoti rukanti tas pats, kas buciuoti pelenine..fe..
Butent tyiodel ir ir nepriimciau kartu miegoti
- Julija, 19
- Forumo Vanagas
Ugne, 22 wrote:buciuoti rukanti tas pats, kas buciuoti pelenine..fe..
Nesamone. Jei tau isties ziauriai patiks vaikinas, tai nors ir bus rukantis, tau buckiai su juo bus skanus, o jei nepatiks vaikinas, tai ir buciuotis su juo bus slykstu. Jei tikrai lb patinka bachuras, tuomet tas jo rukalu kvapas netgi gali atrodyti malonus. Va taip.
Na, aisku, siaip parukius ir pries pradedant buciuotis neblogai butu koki metinuka ar kramtoske isimest..:D)
- Vyga, 25
- Forumo Pradedantysis
as seneu rukeu dabar meceu bet nors ir rukiceu tai panai tikrai neleisceu nes man panaeinenti per gatve ir rukanti tai tiesa pasakius atrodo kaip kurvan ir net nervina:{}
- Evaldas, 22
- Forumo Vijurkas
- Evaldas, 22
- Forumo Vijurkas
Vyga, 21 wrote:as seneu rukeu dabar meceu bet nors ir rukiceu tai panai tikrai neleisceu nes man panaeinenti per gatve ir rukanti tai tiesa pasakius atrodo kaip kurvan ir net nervina:{}
joa istiesiu baisiai atrodo kai eina mieste ir ruko.. todel mes su panike ir rukom ten kur zmoniu mazai arba kavinese
- Redas
- Forumo Naujokas
Jai tewas ar mama neuzdraude kokie gali buti draudimai drauges ar draugo? niekada sito nesuprasiu :? cia tawo asmeninis reikalas
- Ruta, 19
- Forumo Pradedantysis
pritariu Karolinai. nieko negalima draust.
- Vyga, 25
- Forumo Pradedantysis
nu jus varot taigi kalause ne apie draudima o ka jus manot apie oanele ir cigarete jo as ne tevas as ne us drausiu ir man ne us draustu bet kaip tik tai atrodo pana ir cigarete
- Vyga, 25
- Forumo Pradedantysis
tai va panos galvokit kaip tai atrodo seip kol nematai tai ir galvos neskauda:\
- Mantas, 21
- Forumo Pradedantysis
Jos reikalas jei rūko, aišku nenorėjau ir nenorėsiu rūkančios panelės nes pats nerūkau. Drausčiau tik tuo atveju kai lauktusi.
Pages Previous 1 2 3 4 … 9 Next
You must login or register to post a reply