21

Re: Mergina ir cigaretes

Kazkaip vis pastebiu kad kaip ir senmerges truputi keistai masto tai lygiai taippat ir senberniai (Tokie kur nebutinai zmonos neturi bet ir drauges)..:D O i tema tai nera net ka kalbet slykstu pazet man i pana su cigarete ir tiek..:D

22

kur gali buti draudimai...kai myli zmogu-viskas kas neigiama tampa miela ir pakenciama....nekenciau kai mano buves verte mane mesti rukyti-tai bereikalingi barniai....galiausiai ir jis ta pati suprato, kad myli ir kad kazkaip kompromisu reikia ieskoti...

23

Toma, 21 parašė:

kur gali buti draudimai...kai myli zmogu-viskas kas neigiama tampa miela ir pakenciama....nekenciau kai mano buves verte mane mesti rukyti-tai bereikalingi barniai....galiausiai ir jis ta pati suprato, kad myli ir kad kazkaip kompromisu reikia ieskoti...

Jokiu kompromisu sioje vietoje negali buti arba meta rukyti arba miega prie ant kilimelio. kompromisai galibuti kam bulves skusti bet tik ne del rukymo.

24

nu bjauru ziuret kaip zmogus po truputi zudosi, o del rukanciu merginu, tai pff i jas ziureti taip pat slykstu kaip ir i rukancius vaikinus tongue

25

žiūrėt tai žiūrėt.. yra ir šlykštesnių dalykų, bet to cigarečių kvapo tai negaliu pakęst.

26

buciuoti rukanti tas pats, kas buciuoti pelenine..fe..

27

Ugne, 22 parašė:

Butent tyiodel ir ir nepriimciau kartu miegoti smile

28

Ugne, 22 parašė:

Nesamone. Jei tau isties ziauriai patiks vaikinas, tai nors ir bus rukantis, tau buckiai su juo bus skanus, o jei nepatiks vaikinas, tai ir buciuotis su juo bus slykstu. Jei tikrai lb patinka bachuras, tuomet tas jo rukalu kvapas netgi gali atrodyti malonus. Va taip.
Na, aisku, siaip parukius ir pries pradedant buciuotis neblogai butu koki metinuka ar kramtoske isimest..:D)

29

julija cia taip sako smile ne imk taip arti dushes wink

30

as seneu rukeu dabar meceu bet nors ir rukiceu tai panai tikrai neleisceu nes man panaeinenti per gatve ir rukanti tai tiesa pasakius atrodo kaip kurvan ir net nervina:{}

31

mano drauge per mane pradejo rukyti, bet tai tik siaip ten ne taip, kad nebegali nerukyti.. noretu ir mestu iskart.. smile nors as ir pats seniau nerukydavau smile o daba kartu parukom.. smile
kas cia nusisneka "buciuoti rukanti tas pats, kas buciuoti pelenine..fe.."  nu nebent tavo bachuras koki san george ruko ar prima..

32

Vyga, 21 parašė:

as seneu rukeu dabar meceu bet nors ir rukiceu tai panai tikrai neleisceu nes man panaeinenti per gatve ir rukanti tai tiesa pasakius atrodo kaip kurvan ir net nervina:{}

joa istiesiu baisiai atrodo kai eina mieste ir ruko.. wink todel mes su panike ir rukom ten kur zmoniu mazai arba kavinese smile

33

Jai tewas ar mama neuzdraude kokie gali buti draudimai drauges ar draugo? niekada sito nesuprasiu :? cia tawo asmeninis reikalas

34

Vuo vuo vuo! pagaliau nors vienas protingas atsirado! wink  Niekas niekam nieko draust negali! Galima pasiulyt, patart, paprasyt.. bet draust.. nu joa.. tai cia tipo sake vaikinas kazkuris, tipa "grieztai uzdrausciau rukyt panai" ar kazkas pan.. ir ka? jei drausi tai, ko nenori kad ji darytu, kas bus? draugausi su kazkokia isdresiruota NEasmenybe.. ar klystu? manau, kad panele pati turi rinktis.. juk jei myli, tikrai gali pasistengt ir mest, be jokiu isakymu ar nurodymu.. jei myli - graziuoju susitarsi wink

35

pritariu Karolinai. nieko negalima draust.

36

nu jus varot taigi kalause ne apie draudima o ka jus manot apie oanele ir cigarete jo as ne tevas as ne us drausiu ir man ne us draustu bet kaip tik tai atrodo pana ir cigarete 

37

man tai atrodo tragiskai smile pamatau gatveje grazia panele, tokia kuria tikrai kabinciau, bet kai pamatau, kad ji ruko, atgraso iskarto net zvilgtelt ten smile ka bekalbet apie kabinima. Bendraut su merginom galiu, bet neisivaizduoju as rukancios paneles;) Nusisauciau ir tiek..

38

va va, man tas pats smile pamatau cigarete dantyse ir iskart rankinis stabdis isijungia big_smile

39

tai va panos galvokit kaip tai atrodo seip kol nematai tai ir galvos neskauda:\

40

Jos reikalas jei rūko, aišku nenorėjau ir nenorėsiu rūkančios panelės nes pats nerūkau. Drausčiau tik tuo atveju kai lauktusi.