Re: ka manote apie honda civic vti?
nu tai tada visgy isheina kad tai integra 2.2 ar as per daug didelis kvailys
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → ka manote apie honda civic vti?
nu tai tada visgy isheina kad tai integra 2.2 ar as per daug didelis kvailys
ne - ten 1.8 litro variklis su padintu turiu variklio kodas jjuk tas pats B18
aisku LYGTAIS nu asper daug durns o jus per daug protingai man aiskinat
Aurelijus, 25 wrote:parasyk man i mano el. pasta.
buciau labai dekingas ir galetume daugiau pasigilinti i variklio tuninga
is anksto dekoju:)
nuemiau tavo el. pasta kad negautum papildomo kokio spamo. jeigu ka - man gali rasyti i ieskok pasta.
ok:) parasysiu bet tik pirmadieni kai i darba nueisiu:)
Siaip del hondos variklio tiuningo jei esi stipriai uzsibrezes kelti galia - eik i overspeed.lt foruma. Ten daug hondistu susitelke ir aisku i per4m
parekomenduokit kur pigiausiai islanksto ismetimo kolektorius,ir kokio tipo geriau deti ar 4-1 ar 4-2-1?
pagal teorija - 4-1 turetu buti geriau, nes maziau lenkimu, mazesnis pasipriesinimas. Ziurke ismetimu uzsiimineja, bet nezinau ar ir kolektorius gamina.
bet pagal praktika 4-2-1 nes visi deda 4-2-1 kiek maciua;) kiek klausiau ir kiek gyrdejau:)
p.s ausis tada buvau ihssivales kai sake 4-2-1
bet pagal praktika 4-2-1 nes visi deda 4-2-1 kiek maciua;) kiek klausiau ir kiek gyrdejau:)
p.s ausis tada buvau ihssivales kai sake 4-2-1
geriausia yra 4-5-7-9-2-5-6-1
P.S. net nesuprantu apie ka cia:)
apie kolektoriu.
apie kolektoriu.
o ka tie skaiciai reiskia?:)
aurelijus jei iznai kaip isheina kolektoriu tai vat eina taip: 4-1 ish visu 4 cilindru iseina keturi vamzdziai ir ieina i viena ihskarto
4-2-1 ihs keturiu ishsilanksto i 2 ir poto ihssilanksto i 1
kitaip nemoku paaiskinti
aurelijus jei iznai kaip isheina kolektoriu tai vat eina taip: 4-1 ish visu 4 cilindru iseina keturi vamzdziai ir ieina i viena ihskarto
4-2-1 ihs keturiu ishsilanksto i 2 ir poto ihssilanksto i 1
kitaip nemoku paaiskinti
pilnai viskas aisku:)
tik idomu stockinis kolektorius kaip ishlankstytas:) niekad neatkreipiau demesio ir kodel ishlankstymai duoda ggalios?:) ir jei gerai esu mates tai buna ishlankstymai pvz is 1 ir 3 cilindro i viena ir is 2 i 4 nu cia kaip pvz tyk daviau tiksliai nzn idomu suzinot PINGVINE !
O AR TIESA KAD Y CIVIC VTI GALIMA YDETI CRV 2 L BLOKA?
O AR TIESA KAD Y CIVIC VTI GALIMA YDETI CRV 2 L BLOKA?
o kas is to?
Siaip p. Jordulis pats mums turetu pasakoti, kas i jo civica tinka, o kas -ne
Jordulis, 21 wrote:O AR TIESA KAD Y CIVIC VTI GALIMA YDETI CRV 2 L BLOKA?
o kas is to?
is to seka tokie veiksmai: jei civiko crx motoras 2.0 vti ir turi daugiau galios nei civikas supranti pac o beje blokas tai turi omeny galva ? ir dar padideja mashinos turis i 2.0 kaip sakant 16b i 20b jier teisingaj:D
nu nesu mates originalaus crx su 2.0 VTI varikliu...
na tokiu orginaliu ir nera,bet girdejas kad esa taip padare,nea ne galva deda o bloka,padideja variklio litrazas tuo paciu ir galia.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → ka manote apie honda civic vti?