Re: ka manote apie honda civic vti?
nu tai tada visgy isheina kad tai integra 2.2 ar as per daug didelis kvailys
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → ka manote apie honda civic vti?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu tai tada visgy isheina kad tai integra 2.2 ar as per daug didelis kvailys
ne - ten 1.8 litro variklis su padintu turiu variklio kodas jjuk tas pats B18
aisku LYGTAIS nu asper daug durns o jus per daug protingai man aiskinat
Aurelijus, 25 parašė:parasyk man i mano el. pasta.
buciau labai dekingas ir galetume daugiau pasigilinti i variklio tuninga
is anksto dekoju:)
nuemiau tavo el. pasta kad negautum papildomo kokio spamo. jeigu ka - man gali rasyti i ieskok pasta.
ok:) parasysiu bet tik pirmadieni kai i darba nueisiu:)
Siaip del hondos variklio tiuningo jei esi stipriai uzsibrezes kelti galia - eik i overspeed.lt foruma. Ten daug hondistu susitelke ir aisku i per4m
parekomenduokit kur pigiausiai islanksto ismetimo kolektorius,ir kokio tipo geriau deti ar 4-1 ar 4-2-1?
pagal teorija - 4-1 turetu buti geriau, nes maziau lenkimu, mazesnis pasipriesinimas. Ziurke ismetimu uzsiimineja, bet nezinau ar ir kolektorius gamina.
bet pagal praktika 4-2-1 nes visi deda 4-2-1 kiek maciua;) kiek klausiau ir kiek gyrdejau:)
p.s ausis tada buvau ihssivales kai sake 4-2-1
bet pagal praktika 4-2-1 nes visi deda 4-2-1 kiek maciua;) kiek klausiau ir kiek gyrdejau:)
p.s ausis tada buvau ihssivales kai sake 4-2-1
geriausia yra 4-5-7-9-2-5-6-1
P.S. net nesuprantu apie ka cia:)
apie kolektoriu.
apie kolektoriu.
o ka tie skaiciai reiskia?:)
aurelijus jei iznai kaip isheina kolektoriu tai vat eina taip: 4-1 ish visu 4 cilindru iseina keturi vamzdziai ir ieina i viena ihskarto
4-2-1 ihs keturiu ishsilanksto i 2 ir poto ihssilanksto i 1
kitaip nemoku paaiskinti
aurelijus jei iznai kaip isheina kolektoriu tai vat eina taip: 4-1 ish visu 4 cilindru iseina keturi vamzdziai ir ieina i viena ihskarto
4-2-1 ihs keturiu ishsilanksto i 2 ir poto ihssilanksto i 1
kitaip nemoku paaiskinti
pilnai viskas aisku:)
tik idomu stockinis kolektorius kaip ishlankstytas:) niekad neatkreipiau demesio ir kodel ishlankstymai duoda ggalios?:) ir jei gerai esu mates tai buna ishlankstymai pvz is 1 ir 3 cilindro i viena ir is 2 i 4 nu cia kaip pvz tyk daviau tiksliai nzn idomu suzinot PINGVINE !
O AR TIESA KAD Y CIVIC VTI GALIMA YDETI CRV 2 L BLOKA?
O AR TIESA KAD Y CIVIC VTI GALIMA YDETI CRV 2 L BLOKA?
o kas is to?
Siaip p. Jordulis pats mums turetu pasakoti, kas i jo civica tinka, o kas -ne
Jordulis, 21 parašė:O AR TIESA KAD Y CIVIC VTI GALIMA YDETI CRV 2 L BLOKA?
o kas is to?
is to seka tokie veiksmai: jei civiko crx motoras 2.0 vti ir turi daugiau galios nei civikas supranti pac o beje blokas tai turi omeny galva ? ir dar padideja mashinos turis i 2.0 kaip sakant 16b i 20b jier teisingaj:D
nu nesu mates originalaus crx su 2.0 VTI varikliu...
na tokiu orginaliu ir nera,bet girdejas kad esa taip padare,nea ne galva deda o bloka,padideja variklio litrazas tuo paciu ir galia.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → ka manote apie honda civic vti?