You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Emilija, 15
- Forumo Aktyvistas
Re: rugsejo pirmoji-swente ar bankrotas?
Nikita, 16 wrote:lietuva-absurdas. anglijoje-nereikia pirkt JOKIU SASIUVINIU ir KNYGU. viska kas as pirksiu mokyklai - tai trintuka, nes savo pameciau. na dar kuprine pakeisiu, nes sena man nepatinka ir per didele.sportbacius nupirksiu kitus, nes senus tyngiu plaut sasiuvinius visus duos mokytojai, knygas dalina per pamokas ir poto surenka. namu darbams(jei tokius uzduoda ) kopijuoja testus visuokius, arba dar ka nors.
na negrazu..negrazu..ar tau ne geda..:D juk skatini wisus waziuot i anglija..juk lietuwos vyriausybe kaip tik stengiasi kad mokiniai ir wisokie studentai pasiliktu lietuwoje..:D ak kox tu nedoras:D
- Renata, 16
- Forumo Vijurkas
ir svente ir bankrotas :=)
- Nikita, 16
- Forumo Vanagas
Emilija, pasakyk ka vyriausybe daro kad studentai ir mokyniai pasiliktu lietuvoje? ziema mokykloe puse vaiku serga nes selydoma niekas... pavasari - mokyklose slapia, nes stogai kiauri. mokytojai - seni ir niekam tyke.
- Emilija, 15
- Forumo Aktyvistas
Nikita, 16 wrote:Emilija, pasakyk ka vyriausybe daro kad studentai ir mokyniai pasiliktu lietuvoje? ziema mokykloe puse vaiku serga nes selydoma niekas... pavasari - mokyklose slapia, nes stogai kiauri. mokytojai - seni ir niekam tyke.
aj kad net nzn ka ta wyriauyibe daro..matai wisa laika pinigu truksta:D na bet wis tiek negrazu propaguotu emigracijaD:
- Nikita, 16
- Forumo Vanagas
Emilija, 15 wrote: aj kad net nzn ka ta wyriauyibe daro..matai wisa laika pinigu truksta:D na bet wis tiek negrazu propaguotu emigracijaD:
kam negrazu o kam grazu as lietuvoje niekada neuzdirbciau 550svaru(2750lt) per vasaros atostogas, kurios trunka 5 savaites. todel man ir grazu propaguoti emigracija. "man rupi zmoniu ateitis"
- Marija, 20
- Forumo Dalyvis
tai tu cia labai mazai uzdirbai per 5 savaites anglijoj... na bet gal kaip 16metis... gal normaliai..
- Agne, 15
- Forumo Vijurkas
Rugsejo pirmoji-gedulo diena, vaikai..:)
- Giedre, 16
- Forumo Naujokas
- Emilija, 15
- Forumo Aktyvistas
oo wa pritariu..:d juk ishtiesu ne wisose mokyklose tai jau blogai:D beto kiek zinau tai beweik wisos lietuwos mokyklos turi uniformas:D mors as asmeniskai dziaugiuosi jog pas mane shulei tokiu dalyku kaip uniformos nera:P
- Nikita, 16
- Forumo Vanagas
Marija, 20 wrote:tai tu cia labai mazai uzdirbai per 5 savaites anglijoj... na bet gal kaip 16metis... gal normaliai..
tai kad as dar ispanijoje buvau su tevais 10 dienu
man mokejo minimuma, kaip 16-ka meciui(3,05svaru per valanda) nuo 18 4,05 o nuo 21 tai 5,05.
beto, as dar per visas kitas atostogas ten galesiu dirbt ir sestadieniais
Pages Previous 1 2 3
You must login or register to post a reply