Topic: teminiai vakareliai
ar patinka lankytis klubuose kada buna special programa ir special aprangomis reik buti?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → teminiai vakareliai
ar patinka lankytis klubuose kada buna special programa ir special aprangomis reik buti?
pradesiu aisku nuo sawes fun buna toki vakareliai bet kad klubuose retai organizuojami
man patinka:) bent smagu galvoti ka apsirengsi kaip turetum atrodyti ir pan:) galetu ju but daugiau.
Patinka... nes tuomet gali isijausti i kita vaidmeni,o juk tai zavi:)
man ir ziauriai patinka, bet pvz ce Kns, ju mazai buna, o gaila
o man patinka tokie kur moterims leidizama apsirengti minimaliai :PP vat tokie patinka:D o tai aptinkama amsterdamo viesnamiuose:D
man ir ziauriai patinka, bet pvz ce Kns, ju mazai buna, o gaila
vo vo cia kns budawo tokia grupe organizatoriu NoOne tai paorganizuodawo demesio vertus tokius vakarelius, o dbr nebesigirdi kzk nieko...
o man patinka tokie kur moterims leidizama apsirengti minimaliai :PP vat tokie patinka:D o tai aptinkama amsterdamo viesnamiuose:D
jezau,bet tu ir istvirkes kazkoks..vienas tik galvoj
o siaip man asmeniskai tai nelabai...
geriau kai yra laisviau ir pan..:)
nu siaip kiek zinau trys pingvinai su teminiais lygtajs ar ne >?>???? o siaip teminiai vakareliai lt as manau nelabaj populiaru
jo...cia kazkaip anksciau budavo taip daugiau kalbu...nors dabar nezinau kas vyksta...:)
mirshta lietuva begam visi is h jos da greiciau:D neber jau teminiu vakareliu greit nebus vakareliu ishvis
neisibegek tu cia..:)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → teminiai vakareliai