Tema: teminiai vakareliai
ar patinka lankytis klubuose kada buna special programa ir special aprangomis reik buti?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → teminiai vakareliai
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar patinka lankytis klubuose kada buna special programa ir special aprangomis reik buti?
pradesiu aisku nuo sawes fun buna toki vakareliai bet kad klubuose retai organizuojami
man patinka:) bent smagu galvoti ka apsirengsi kaip turetum atrodyti ir pan:) galetu ju but daugiau.
Patinka... nes tuomet gali isijausti i kita vaidmeni,o juk tai zavi:)
man ir ziauriai patinka, bet pvz ce Kns, ju mazai buna, o gaila
o man patinka tokie kur moterims leidizama apsirengti minimaliai :PP vat tokie patinka:D o tai aptinkama amsterdamo viesnamiuose:D
man ir ziauriai patinka, bet pvz ce Kns, ju mazai buna, o gaila
vo vo cia kns budawo tokia grupe organizatoriu NoOne tai paorganizuodawo demesio vertus tokius vakarelius, o dbr nebesigirdi kzk nieko...
o man patinka tokie kur moterims leidizama apsirengti minimaliai :PP vat tokie patinka:D o tai aptinkama amsterdamo viesnamiuose:D
jezau,bet tu ir istvirkes kazkoks..vienas tik galvoj
o siaip man asmeniskai tai nelabai...
geriau kai yra laisviau ir pan..:)
nu siaip kiek zinau trys pingvinai su teminiais lygtajs ar ne >?>???? o siaip teminiai vakareliai lt as manau nelabaj populiaru
jo...cia kazkaip anksciau budavo taip daugiau kalbu...nors dabar nezinau kas vyksta...:)
mirshta lietuva begam visi is h jos da greiciau:D neber jau teminiu vakareliu greit nebus vakareliu ishvis
neisibegek tu cia..:)
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → teminiai vakareliai