Re: ikirus gerbejas
che pas jus ten lezbejizmas yra rimtas reikalas ir visi i tai ziuri realiai? nes pas mus tai toks dalykas dar nlb yra paplites tai visi i tai ziuri kaip i humora neturinti nieko bendro su realybe ~
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ikirus gerbejas
che pas jus ten lezbejizmas yra rimtas reikalas ir visi i tai ziuri realiai? nes pas mus tai toks dalykas dar nlb yra paplites tai visi i tai ziuri kaip i humora neturinti nieko bendro su realybe ~
nu ne pas mane pvz jai koks nors naujas zmogus ateina ir kas nors pasako kad as lesbiete:D tai ispradziu padaro tokias akis o poto klause rimtai? taigi pas mus jau visi tokie.
taigi pas mus ir lengviau atsikratiti )
... visokiu yra gerbeju... manau paprasciausiai padetu nuoshirdus pokalbis ir situacijos nuaishkinimas... Nors... ne visad:? Kai kurie per daug geros nuomones apie save, nuoshirdumas tokiu neima. Belieka tik ignoruoti.... ne tada kai yra nuotaika tai daryti, bet ishtisai.. laikui einant turetu dingti ikiruolis.:-)
aha arba pradedi pasakot savo trukumus su pagrazinimais ;D elergijas vardinti iki begalybes kad zmogus issigastu...
jo pasakyk,kad sifiliu sergi...;D
nu... kad turi elergija nuo jo kvepalu kad turi elergija nuo kavos nuo alaus nuo degtines ... :DDDD
o ka tu zinai gal jis pats nemegsta kavos,alaus,degtines ir t..t ir jam cia bus privalumas,tai dar labiau prilips ;D;D;D
nu tai sakyk turi elergija prielipom ~
man ne problema atsikratyti gerbeju.
tik norejau suzinoti jusu nuomone siuo kl
beje kartais tikrai atstumia waikinu kwepalai...
man ne problema atsikratyti gerbeju.
Aisku, kad nesunku nusikratyti, taciau Tu cia daugiau norejai parodyt jog Tau demesio netruksta...! Vaikiska kazkaip... :V
Ausra, 16 wrote:man ne problema atsikratyti gerbeju.
Aisku, kad nesunku nusikratyti, taciau Tu cia daugiau norejai parodyt jog Tau demesio netruksta...! Vaikiska kazkaip... :V
wa kaip tik to ir nenorejau parodyti, beje sia tema sukuriau tada kai turejau lb ikiru gerbeja,kuris elgesi wos ne kaip maniakas.
ir seip gerbejais nesigiriu
todel kas kaip nori tas taip supranta,SIGITAI
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ikirus gerbejas