181

Re: Ieskok.lt poros...

ieskau ilgalaikės draugystės..

182

cia isvis nieko neimanoma rasti, pakviesk kavos sutiks , bet po to sakys neiseina ar panasei , tai kam cia isvis sedeti tam ieskok ? tik susirasineti praleisti laika prie kompiuterio ? nesuprantu as

183

nium, nesitiki man, kad is viso galima ka nors kur nors rasti.. sad

184

Aisku, kad galima ;]

185

Bet kartais viskas atrodo labai jauo juodai-balta. Nors, kita vertus, gyvenimas yra grazus! smile

186

O as asmeniskai manau, kad nepriklauso kur as kada bet savo zmogu sutiksi, as savo mergina per ieskok.lt sutikau, mes kartu jau trys metai....

187

Koks gi galu gale skirtumas, kur savo meile sutiksi! Svarbiausia, sutikti ir nepaleisti! smile

188

Daiva, 23 wrote:

tikrai netikejau,kad interneto pagalba galima susirasti antraja puse..bet paskaitinejus kaip yra is tikruju,labai dziaugiuos uz tuos zmones,kurie surado vienas kt.butent tokiu budu:D
na gal ir man kada pasiseks:D

Nevien per cia susiranda per internetinius zaidimus susipazysta ir isteka,bent turiu kokia pazystama kurei taip pasieke smile

189

smile)  oho kad ri man pavyktu toki rasti

190

Na, mano ir vyro istorija biški kitokia, bet susipažinom ieskok.lt pagalba, tik tuo metu ėjau susitikti visai su kitu vaikinu, o jis pakvietė į vakarėlį, tai ten ir susipažinau su būsimuoju vyru. Dabar jau 2 metai kaip susituokę, ir dukrelę turim smile

191

ka cia kalbat,cia melagei visi,seiletekei tik krustis galvoj ,ziauru butu ir pradet ka rimtesnio,tuoj islenda tikrasis veidas...vienas net vest norejo na bachuriuks apsimelaves iki ausu,nuotraukos superines sudetos o pats baisuoklis...ka as zinau netikiu as tuom...TIESA SVEIKINU KAM PAVYKO RASTI LAIME CIA:::405

192

Ieskok.lt deka susiradau is ties geru draugu,su kuriais dar ir dabar bendrauju REAL:)

193

gdfgfdg

194

Ieskok.lt tai as nieko gero nesuradau... na buvau suradus, bet patikekit ten tikrai nieko gero nebuvo xD Na, o interneto pagalba apskritai...mhm..suradau ir patikekit tikrai labai labai dziaugiuosi ;]]]

195

vaikino susirast cia neteko, kadangi jo jau kaip ir neieskojau, taciau nuostabiu pazystamu bei geru draugu tikrai taip, kas zino, jei buciau buvus laisva gal ir vyra cia susirasciau...
o su vyru susipazinau ir gana idomei, pries 10 metu sereikiskiu parke uzkliuvo uz manes  smile taip ir susipazinom big_smile

196

Kristina, 17 wrote:

smile)  oho kad ri man pavyktu toki rasti

Na su tavo isvaizda, tai neturetu buti problemu, ne tik cia, bet ir gatveje wink

197

na tik vienas susizavejimas ir gan labai stiprus butas, bet gaila gan trumpas smile , bet nesigailiu wink...
Ir tai va jau du meteliai su zmoguciu draugauju is interneto gan sekmingai, bet ne per ieskoka susipazinom o per mirca ir tai per drauge, kuri pritravino atvaryti i kanala, zinoma dabar didelis aciu jai :::733:::733, esu tikrai laiminga...

198

nu butu gerai susirasti antraja puse bet kaip zinoti kad tu ja trauki ir kaip zinoti kad santykiai nebu nuobodus ir ilgi????

199

buvau rades antra puse, isbuvom 8 men, po to galas. Internete sunkiausia, tas kad nematai gyvo Zmogaus, nors jo balsa girdetum ir tai jau butu gerai.
Buvau susirasinejes, nuejau i pasimatyma, o mergina tik sypsosi ir viskas, bandziau vienaip anaip, o ji tik sypsosi. Kazkaip nejauku buvo

200

is wis imanoma tokiuose puslapiuose draugyste uzmegst? kzkp neitikimai atrodo:::d03:::d03:::d03