Re: Ieskok.lt poros...
ieskau ilgalaikės draugystės..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ieskau ilgalaikės draugystės..
cia isvis nieko neimanoma rasti, pakviesk kavos sutiks , bet po to sakys neiseina ar panasei , tai kam cia isvis sedeti tam ieskok ? tik susirasineti praleisti laika prie kompiuterio ? nesuprantu as
nium, nesitiki man, kad is viso galima ka nors kur nors rasti..
Aisku, kad galima ;]
Bet kartais viskas atrodo labai jauo juodai-balta. Nors, kita vertus, gyvenimas yra grazus!
O as asmeniskai manau, kad nepriklauso kur as kada bet savo zmogu sutiksi, as savo mergina per ieskok.lt sutikau, mes kartu jau trys metai....
Koks gi galu gale skirtumas, kur savo meile sutiksi! Svarbiausia, sutikti ir nepaleisti!
tikrai netikejau,kad interneto pagalba galima susirasti antraja puse..bet paskaitinejus kaip yra is tikruju,labai dziaugiuos uz tuos zmones,kurie surado vienas kt.butent tokiu budu:D
na gal ir man kada pasiseks:D
Nevien per cia susiranda per internetinius zaidimus susipazysta ir isteka,bent turiu kokia pazystama kurei taip pasieke
) oho kad ri man pavyktu toki rasti
Na, mano ir vyro istorija biški kitokia, bet susipažinom ieskok.lt pagalba, tik tuo metu ėjau susitikti visai su kitu vaikinu, o jis pakvietė į vakarėlį, tai ten ir susipažinau su būsimuoju vyru. Dabar jau 2 metai kaip susituokę, ir dukrelę turim
ka cia kalbat,cia melagei visi,seiletekei tik krustis galvoj ,ziauru butu ir pradet ka rimtesnio,tuoj islenda tikrasis veidas...vienas net vest norejo na bachuriuks apsimelaves iki ausu,nuotraukos superines sudetos o pats baisuoklis...ka as zinau netikiu as tuom...TIESA SVEIKINU KAM PAVYKO RASTI LAIME CIA
Ieskok.lt deka susiradau is ties geru draugu,su kuriais dar ir dabar bendrauju REAL:)
gdfgfdg
Ieskok.lt tai as nieko gero nesuradau... na buvau suradus, bet patikekit ten tikrai nieko gero nebuvo xD Na, o interneto pagalba apskritai...mhm..suradau ir patikekit tikrai labai labai dziaugiuosi ;]]]
vaikino susirast cia neteko, kadangi jo jau kaip ir neieskojau, taciau nuostabiu pazystamu bei geru draugu tikrai taip, kas zino, jei buciau buvus laisva gal ir vyra cia susirasciau...
o su vyru susipazinau ir gana idomei, pries 10 metu sereikiskiu parke uzkliuvo uz manes taip ir susipazinom
) oho kad ri man pavyktu toki rasti
Na su tavo isvaizda, tai neturetu buti problemu, ne tik cia, bet ir gatveje
na tik vienas susizavejimas ir gan labai stiprus butas, bet gaila gan trumpas , bet nesigailiu ...
Ir tai va jau du meteliai su zmoguciu draugauju is interneto gan sekmingai, bet ne per ieskoka susipazinom o per mirca ir tai per drauge, kuri pritravino atvaryti i kanala, zinoma dabar didelis aciu jai , esu tikrai laiminga...
nu butu gerai susirasti antraja puse bet kaip zinoti kad tu ja trauki ir kaip zinoti kad santykiai nebu nuobodus ir ilgi????
buvau rades antra puse, isbuvom 8 men, po to galas. Internete sunkiausia, tas kad nematai gyvo Zmogaus, nors jo balsa girdetum ir tai jau butu gerai.
Buvau susirasinejes, nuejau i pasimatyma, o mergina tik sypsosi ir viskas, bandziau vienaip anaip, o ji tik sypsosi. Kazkaip nejauku buvo
is wis imanoma tokiuose puslapiuose draugyste uzmegst? kzkp neitikimai atrodo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...