Re: senatwe
... ne kiekvienam lemta sulaukti... ishmintingos senatves...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → senatwe
... ne kiekvienam lemta sulaukti... ishmintingos senatves...
tai vat evelina tame ir dela kad ne kiekvienam lemtas laimingas gyvenimas ~
ar bijot pasenti?ar geriau mirti jaunam?
kvailai skamba tavo klausimai....pirma susirask gyvenimo tiksla ir pora, o tada kazin ar liks kada galvot apie senatve
Ausra, 16 wrote:ar bijot pasenti?ar geriau mirti jaunam?
kvailai skamba tavo klausimai....pirma susirask gyvenimo tiksla ir pora, o tada kazin ar liks kada galvot apie senatve
jei kwailai tai iswis gali nereiksti sawo nuomones
oi ne senatves nebija...:D)o mirti jauna tai irgi nenoriu
Senatve labai sąlyginis reikalas. Kai buvau 20 metų,jaučiausi labai subrendusi ir ganetinai sena.Dabar ,kaip sakoma,žilė galvon, velnias uodegon.:) Jauneju su lig kiekviena diena.:)
Senatve labai sąlyginis reikalas. Kai buvau 20 metų,jaučiausi labai subrendusi ir ganetinai sena.Dabar ,kaip sakoma,žilė galvon, velnias uodegon.:) Jauneju su lig kiekviena diena.:)
Manau, normalu pradet kazkada ir jaunet, nes gi senelius lygina su vaikais... :V ( Cia is to pasijuokt reikia... nereikia priimt pergiliai i plaucius... )
Ačiū,Sigitai,už supratimą.:):)
senatve senatve susimastom visi apie je va sukakojo man 25 da meteleis pasenau iki 20 augam o nuo 20 jau senstam o nuo 50 kiek zinau vel vaikeja bent vidum
as tai galvoju... jai sirdis jauna, tai zmogus niekada nesenas...
Kristina,Tu labai teisingai pastebejai.Apsidairykim aplink ir pamatysime daug garbaus amziuas,bet jaunatvisku ir tolerantisku zmoniu.Ir kiek daug salia musu yra jaunu amziumi bambekliu ir sventeivu.:)
senstam senstam amzinai sirdy jaunas nebusi kai ciut paeisi tai ir senatve pajusi
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → senatwe