Re: Gilios iškirptės
oi ne be liemeneles per didele gresme butu........:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Gilios iškirptės
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
oi ne be liemeneles per didele gresme butu........:D
kokia?
pats pagalvok.....:)
teisingai parase Julija: gili iskirpte plius miniakas - tai vulgaru ir negrazu. zinoma, demesi patrauksi, tik nesveika. su gilia iskirpte be liemeneles, jei moki labai subtyliai rengtis ir jei darai tai tinkamoj vietoje - tai yra grazu
turiu drauge kuri waiksto su didele iskirpte...ir matisi liemeneles krastai...ir ji taip ejna i kiema..pas draugus nuwaro .. na taj jau atrodo nekaip..galima susidaryt ispudi wiena..as suprasciau kad taip eini i kluba apsirengi sexowai bet wiskas turi but su saiku..teisingai sako rasa..gali eit nors ir su wiena liemenele bet rejk rinkt aplinka....
na, aš dabar pasijauciau nekaip... nes irgi taip vaikstau (su besimatancia liemenele) ne tik i kluba... ir daug merginu bei moteru taip daro. nejaugi visos sudaro "ispudi viena"? idomu, ka vyrukai pasakys. nagi, vyrai
na cia tieisog merginos pomegis gal..bet tai nera labia blogai
niu niu idomei ce ziurau ce tos iskirptes ir besimatancios liemeneles nepatinka tik merginoms nes tik jos blogai atsiliepe ir ziurau tik joms tai atrodo vulgaru ir iskarto primena niu ce mazdauk laisvo elgesio mergina
man atrodo grazei ir tikrai tokios mintis nekyla kat ce ja lengviau i lovyte isitemt ar kaskas panasaus ce ziurau pries daugiause pacios merginos yra
niu merginos kam nepatinka nenesiokit ir ankitu nevarykit
nesideciau tokiu bliuskuciu su gilia iskirpte jei netureciau ka parodyti ~
tai turi ka parodyt?
o labai turi ka parodyt? Gal nori pasidalint siais nuostabiais vaizdais su mumis ir parodyti tai dabar? :?
nu tai va kad ieskoke mano avatoriu apkarpe
jop svarbiausiai jei panelej patogu,tai ir mum aplinkiniam turetu buti geraj..
aj nu bet ne viskas garzu kas patogu kitiems
iskirpte mano gyvenimas:Dtaj ka mergos turi savo grozybes visaj paslepti:D
man asmeniskai grazu tik daugiau paneliu nesiotu tas dideles iskirptes tuo geriau ir graziau
Man atrodo kad waikinams tai rupi ir jie wasara pamato iskirpti ziuri isplestom akim,bet man pavizdziui yra negrazu.Atrodai kaip kokete atsiprasant.Man berniukas megsta ziureti bet as jam neleidziu.Paprasciausiai cia mano nuomone.Niu kartais ir as megstu atrodo sexowai bet nelabai ;D
atrodyt sexsovai bet nelabai tai kaip cia suprast ?
nu zn kaip kam tos iskirptes....man tai pavyzdziui patinka.....bet kad perdaug butu tai irgi nelb...:/ bet shiaip daugumai vaikinu jos lb patinka...ypac jei paneles didele krutine tai isvis jie tirpsta bent jau kai kurie...:))) man tai vienodai kas kaip mano.....svarbiausia turi savo nuomone ir visx......
zinoma juk ne visoms tinka
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Gilios iškirptės