61

Re: Koks jusu vaikino horoskopo zenklas

as wezis manasis saulis.jis pawydus daznai pykstames.bet visada nusileidzia man.

62

heh big_smile as jautis, manoji - Alus ;D dazniausiai SVYTURYS. Gimes 1784 metais (joa biski daug nu bet as susitaikiau big_smile ) 1784 metai - Raudonojo Zuikio ;D arba i Europos kalba isvertus - Svarstykles big_smile tad viskas ore ;} pasveria kiek reik siandienos malonumam ir visada susitariam ar daugiau ar maziau smile niekada nesipykau, nebent del to, kad uz visus malonumus visada norip iniginio atlygio... bet siais laikais visur taip big_smile~

63

Alma, 19 parašė:
Inesa, 19 parašė:

as avinas...ir vajkinas avinas;) sutariam idealiai...vienas kita palaikom suprantam ir papildom:)

o nepagalvojai, kad paprashchiausiai turejot bendru pomegiu, sutapo jusu norai ir aplinkybes? labai naivu butu manyti, kad tai lemia zhvaigzhdes o ne jus:) tiek ir tenorejau pasakyt:)

64

As manau ,kad zodijako zenklas daug pasako apie zmogu . Zinoma juk visi mes skirtingi ,todel buna ir nesutapimu.:-)

65

kvaila tema :::609

66

as vezys o mano vyriukas avinas nors horoskopais netikiu, taciau kas juose rasoma apie mus tai dazniausiai sutampa su realyme. ziaurei nesutariam , labai dazniai pykatames, bet jei viskas visada butu gerai ar butu idomu, juk po audringo pykcio susitaikymas dar audringesnis big_smile wink

67

menulis

68

as dvyniai, jis vandenis

69

briedis smile

70

Inesa, 19 parašė:

as avinas...ir vajkinas avinas;) sutariam idealiai...vienas kita palaikom suprantam ir papildom:)

o esu girdejus,kad vienodo zodiako zenklo zmones kaip tik pjaunasi:)

71

man ti buvo kazkada liutu era, o dabar vis ant avinu uzsiraunu smile))

72

Monika, 13 parašė:
Inesa, 19 parašė:

o esu girdejus,kad vienodo zodiako zenklo zmones kaip tik pjaunasi:)

o as kaip tik atvirksciai girdejus smile ir sekasi man labiau su tuo paciu zenklu smile

73

as savarstyklės, mano babausis - dvynys.idealu.abu skraidom padebesiais, kol vienam iš mūsų pasivaikščiot kyla noras:):):)

74

as irgi girdejau kad dvyniai ir svarstykles ideali pora smile as pati svarstykles, tai man teks dairytis dvynuko big_smile o siaip mano kambarioke dvynys, kartu gyvenam 3 metus ir puikiai sutariam wink

75

Mes su draugu abu skorpionai, kol kas viskas saunu, kaip bus toliau, matysim.:::034

76

as esu skorpionas o mano waikino swarstykles.sutariam gerai.ir ne horoskopuose esme,juk su zmogum bendrauji.

77

nzn kodel,bet tikiu zvaizdemis!!!manono jautis

78

As - skorpionas. Vyras - skorpionas. Baisiau nebuna ;D

79

Na, visi mano buve berniukai buvo zuvys smile kaip ir dabartinis big_smile) O pati avinas esu big_smile) Nors visi jie buvo vienodu zodiaku zenklu visi jie skyresi,kaip diena ir naktis smile

80

su mergele tureciau pjautis pastovei pagal horoskopus,bet va metai laiko gyvenu su mergele ir santykiai puikus,charakterio atzvilgiu esam begalo panasus