2681

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na ka nors kas tau labiausiai isimine...

2682

"is 2 juodu nepadarysi 1 balto" (Ezopas) cia apie 6 amzius pr. Kr. wink
"daugiausia skundziasi tie kurie maziau kencia"
"ne kiekvienas pagarsejimas esti garbingas"

ir kiti aukso zodziai

P.S cia Ezopas wink

2683

as atsimenu vaikystei skaiciau Ezopo pasakecias tai irgi patiko...;)

2684

padori moteris: paslepti lobiai, kuriu niekas nerado, vien todel, kad niekas ju neieskojo Francua De Loroshfukas

2685

ok kuklieji literaturos myletojai wink

>>>>SALDZIU SALDZIAUSIU.. wink

2686

saldziu Linuk wink

2687

Lauras, 20 parašė:

padori moteris: paslepti lobiai, kuriu niekas nerado, vien todel, kad niekas ju neieskojo Francua De Loroshfukas

svarbiausia,kad as skaiciau ir dabar pamirsau smile bet zinau,kad labai patiko...;) reiks vel issitraukt paskaityt wink

2688

o man sita sentencija mama ishmokino.. wink kodel nemiegi taip velai? as tik aliuka damusu, kurio dabar jau bijot pradedu.. ech meile ir baime viename.. ko daugiau gali noret paprastas vaikinukas.. wink

2689

mane visai miegas neima...:::034 o kodel alaus bijoti pradedi...? beja nesanai skaiciau,kad alus sveika labai...;)

2690

bijot del to, kad gyvent negaleciau be jo.. wink
as tik uzbaigsiu aliuka ir pedinsiu spaat.. wink
labanakt Danguolyte wink

2691

LABOS Lauri...:::746

2692

Danguole, 20 parašė:

mane visai miegas neima...:::034 o kodel alaus bijoti pradedi...? beja nesanai skaiciau,kad alus sveika labai...;)

na aluje yra mieliu ir kitu geru dalyku bet yra ir etiloalkocholio.. o jis visa alaus geri pavercia blogiu.. tik db nepamenu ka padaro.... kraujuij ir smegenims... :-)

2693

tai reiskia tada alu reikia gerti bet nedaug. o siaip tai visur yra kazkas gero ir blogo taigi geriausia visko potruputi gerti ir valgyti;)

2694

Danguole, 20 parašė:

bet kazkur buvo rasyta, jog aluje esancius vitaminus atitinka bananuose esantys... :V taigi jei norima mazint alaus suvartojama kieki (nes visgi jis ir kenkia), tai reikia pradet bananus vartot big_smile

2695

galima ir prisideti prie sio klubo smile

2696

Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

bet kazkur buvo rasyta, jog aluje esancius vitaminus atitinka bananuose esantys... :V taigi jei norima mazint alaus suvartojama kieki (nes visgi jis ir kenkia), tai reikia pradet bananus vartot big_smile

big_smile teisingai big_smile

2697

Stanislovai, opats kuri kelia vitaminams gaut renkies: alu ar bananus? big_smile

2698

Stanislovas, 22 parašė:

galima ir prisideti prie sio klubo smile

prie sio klubo gali jungtis visi, tai parasyta pirmam puslapy big_smile nors as pati tai dar nepriklausau siam klubui... :? big_smile
o tu esi kuklus ir nedrasus ar koks? smile

2699

heh ot Diana as gi per prievarta nerasysiu visu big_smile pirma pats zmogelis turi pareikst nora but oficialiai irasytas i garbes lenta ;D ir aisq motyvacini sakini parasyt koki nors kieta big_smile tada ir itrauksiu big_smile

Stanislovai, zinoma gali ! smile

2700

zinau, Auri smile as tai norejau pirma paziuret kaip man seksis cia pritapt, o tik po to galvot apie stojima big_smile