Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na ka nors kas tau labiausiai isimine...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na ka nors kas tau labiausiai isimine...
"is 2 juodu nepadarysi 1 balto" (Ezopas) cia apie 6 amzius pr. Kr.
"daugiausia skundziasi tie kurie maziau kencia"
"ne kiekvienas pagarsejimas esti garbingas"
ir kiti aukso zodziai
P.S cia Ezopas
as atsimenu vaikystei skaiciau Ezopo pasakecias tai irgi patiko...;)
padori moteris: paslepti lobiai, kuriu niekas nerado, vien todel, kad niekas ju neieskojo Francua De Loroshfukas
ok kuklieji literaturos myletojai
>>>>SALDZIU SALDZIAUSIU.. ![]()
saldziu Linuk ![]()
padori moteris: paslepti lobiai, kuriu niekas nerado, vien todel, kad niekas ju neieskojo Francua De Loroshfukas
svarbiausia,kad as skaiciau ir dabar pamirsau
bet zinau,kad labai patiko...;) reiks vel issitraukt paskaityt
o man sita sentencija mama ishmokino..
kodel nemiegi taip velai? as tik aliuka damusu, kurio dabar jau bijot pradedu.. ech meile ir baime viename.. ko daugiau gali noret paprastas vaikinukas.. ![]()
mane visai miegas neima...
o kodel alaus bijoti pradedi...? beja nesanai skaiciau,kad alus sveika labai...;)
bijot del to, kad gyvent negaleciau be jo..
as tik uzbaigsiu aliuka ir pedinsiu spaat..
labanakt Danguolyte ![]()
LABOS Lauri...
o kodel alaus bijoti pradedi...? beja nesanai skaiciau,kad alus sveika labai...;)
na aluje yra mieliu ir kitu geru dalyku bet yra ir etiloalkocholio.. o jis visa alaus geri pavercia blogiu.. tik db nepamenu ka padaro.... kraujuij ir smegenims... :-)
tai reiskia tada alu reikia gerti bet nedaug. o siaip tai visur yra kazkas gero ir blogo taigi geriausia visko potruputi gerti ir valgyti;)
bet kazkur buvo rasyta, jog aluje esancius vitaminus atitinka bananuose esantys... :V taigi jei norima mazint alaus suvartojama kieki (nes visgi jis ir kenkia), tai reikia pradet bananus vartot ![]()
galima ir prisideti prie sio klubo ![]()
Danguole, 20 wrote:mane visai miegas neima...
bet kazkur buvo rasyta, jog aluje esancius vitaminus atitinka bananuose esantys... :V taigi jei norima mazint alaus suvartojama kieki (nes visgi jis ir kenkia), tai reikia pradet bananus vartot
teisingai ![]()
Stanislovai, opats kuri kelia vitaminams gaut renkies: alu ar bananus? ![]()
galima ir prisideti prie sio klubo
prie sio klubo gali jungtis visi, tai parasyta pirmam puslapy
nors as pati tai dar nepriklausau siam klubui... :?
o tu esi kuklus ir nedrasus ar koks? ![]()
heh ot Diana as gi per prievarta nerasysiu visu
pirma pats zmogelis turi pareikst nora but oficialiai irasytas i garbes lenta ;D ir aisq motyvacini sakini parasyt koki nors kieta
tada ir itrauksiu
Stanislovai, zinoma gali ! ![]()
zinau, Auri
as tai norejau pirma paziuret kaip man seksis cia pritapt, o tik po to galvot apie stojima ![]()
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~