Re: Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
smajkstus...idomiau galima pasilinksminti...:D:D:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
smajkstus...idomiau galima pasilinksminti...:D:D:D
o man ir rimtai patinka sneketi.. uzknisa kai pradeda prie kiekvieno zodzio kabinetis ir raudonuoti visa vakara
truputi tokio reik truputi kitokio....aukso viduriuko...:)
jo...svarbiausia yra viduriukas....nes juk negali visa laika tik juokauti....juk iskyla ir kazkokiu problemu.ir tikrai uzknistu jei i kiekviena rimta dalyka ziuretu juokais...kartais gerai,bet jei visada,tai tikrai nera gerai....
Tikras vyras turi būti santūrus,turėti gerą jumoro jausmą.O visi tie perdėti drąsuoliai dažniausia būna lėkšti ir nuobodūs.
man smaikstus patinka...negaliu pakesti zmoniu be humoro jausmo...
as pasakysiu savo tipa: i gyvenima ziuriu rimtai..smaikstumas hmm na tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku...nes kazkaip istisai sneketi ir nusisneketi man yra tai banalu...
tai kaip manote as rimtuolis? ;D
beja atsakymo neiskaitysiu kurioms maziau nei 18 mat pilnametes jau blaiviau mastancios ;D
as pasakysiu savo tipa: i gyvenima ziuriu rimtai..smaikstumas hmm na tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku...nes kazkaip istisai sneketi ir nusisneketi man yra tai banalu...
tai kaip manote as rimtuolis? ;D
saunuolis taip ir reikia...:)
aciu tai reiskia nesu nuobodybe kad istysai negaliu skaldyti bajeriu
rimtuoliai man labiau prie širdies. Tie šmaikštieji erzina, bajeriais manęs nepaimsi o tą rimtuolį taip ir knieti pakaitint...
Jeigu laikinai,tai smaikstus:)))
truputeli smaikstus,truputeli rimti...;)
Nezinau su manim tai sunku rimtai susisneketi, man labiau prie sirdes "prikolinti" pokalbiai )
kadangi pati esu mazhumele "trenkta", tai manes rimti netraukia... kiekvienas ieshkom antros puses bent kiek panasios i save
kaip reikia kad butu rimtas, kaip reikia smaikstus zodziu aukso viduriukas kad butu
butu sunku man bendrauti su tokia mergina kuri istisai megsta skaldyti bajerius... nes nesuprastum kur ji rimtai ka pasake o kur juokais kazka...
butu sunku man bendrauti su tokia mergina kuri istisai megsta skaldyti bajerius... nes nesuprastum kur ji rimtai ka pasake o kur juokais kazka...
na turi buti aukso viduriukas kad su zmogum ir nusisneket galetum ir baijerius paskaldyt, bet ir rimtai pakalbet
manau tame esmes turi ir ant kiek zmogus yra subrendes
jeeezzz nekenchiu mergu kurioms reikia rimtu ))
gaudykit
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?