Tema: tema tam kas domisi horoskopais ir panasiai..
ka manote apie horoskopus?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → tema tam kas domisi horoskopais ir panasiai..
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka manote apie horoskopus?
mano tikybos mokytoja sako kad jeigu tiki horoskopais parsiduodi velniui...na as tai taip nemanau
jeigu geras - tikiu, o jeigu blogas tai nea ![]()
na apskaitau,bet taip labai nesigilinu..na kartais jei uzstringakokia nors fraze ar pan tai tiesiog stebiu dienos ivykius arba tiesiog jei taip nutinka kaiip pranasauta tai prisimenu
nu as irgi.. 
 o jei kad ir blogas tai visvien ka nors gero bandau izvelgt..:D ![]()
man tai dazniausiai tiesa raso.. del to ir tikiu..  ![]()
na ir man pasitaiko kadtiesa buna... ![]()
man tai visada tiesa buna. wa nueikit i sita puslapi lb geras.. http://www.likimas.lt
kazkaip neprisimenu net kada skaiciau... bet tai tikiu... ![]()
nezinau... labai retai kada paskaitau 
)
kdl ? :0
Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
Na o apie horoskopus.Tikiu wisiskai,nes wisada tiesa sako.Garantuotai.Jais wadowaujuos wisada.
Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
Na o apie horoskopus.Tikiu wisiskai,nes wisada tiesa sako.Garantuotai.Jais wadowaujuos wisada.
tas puslapis yra leksta nesamone.. nes ten niekas neatitiko man ![]()
kdl ? :0
nz.. tiesiog nemaloniai nuteikia...
Deiwis, 17 parašė:Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
tas puslapis yra leksta nesamone.. nes ten niekas neatitiko man
Greta, 13 parašė:kdl ? :0
nz.. tiesiog nemaloniai nuteikia...
Linas, 19 parašė:Deiwis, 17 parašė:Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
tas puslapis yra leksta nesamone.. nes ten niekas neatitiko man
>> Karolyte, brangoji.. as ju skaityti nlb linkes 
 man tai ten zemai kao ka palmyra pasakoja ar dar kas nors 
 as tikiu savimi ir kad kiek pastangu idesi tiek turesi ![]()
Blogosios savybės: neryžtingas, uždaras, nedraugiškas, pesimistas, egoistas, nepasitikintis, nepraktiškas. 
Jų trūkumai: per didelis emocingumas, žmonių skirstymas į "medžiotojus" ir "medžiojamuosius". Slopindami kitų ginčus, pakliūna "tarp dviejų ugnių". Kartais manipuliuoja kitų žmonių jausmais, stengiasi turėti sau naudos, amžinai patarinėja kitiems, trokšta garbės, iš aukštumos žvelgia į "prasčiokėlius".
>> 

tas puslapis apie mane taip negraziai pasake.... 
 verkiu........ kaka tas puslapis >>> 
dar sake .>>> Šie žmonės padidintai jautrūs, jiems reikia taikios ir draugiškos aplinkos,  << tai va.. neskaudinkit manes.. as jautri 
Isidemetina >>> ;D ;D Su savo sutuoktiniu labai noriai dalinasi likimu, vargais ir džiaugsmais. Jų partneris turi būti atviras ir taip pat reikšti emocijas.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → tema tam kas domisi horoskopais ir panasiai..