Re: Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)
Niu buvau as ta zaidima parsisiuntus...:) Tai tiek ten ir pazaidziau...:D Visai neuzkabino...:) Pastove komper nenaudojamas ir istryniau:) Nesuprantu kuo sis zaidimas gali uzkabinti...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Niu buvau as ta zaidima parsisiuntus...:) Tai tiek ten ir pazaidziau...:D Visai neuzkabino...:) Pastove komper nenaudojamas ir istryniau:) Nesuprantu kuo sis zaidimas gali uzkabinti...
o tai kur tu ji zaidei gal viena po mapa lakstei )
tai kas tada ten bus idomaus )
jau pabodo nes vis pagauna gad su cytais zaidziu as juk juokauju
pazajdziau menesi ir jau pabodo ;D
Pritariu Martynas ir Lukas Q geriau tik viena problema vos veza pas mane q4
joa, visai nieko shejp zhaidimukas... bet mieliau dabar pazhaidzhiu ghost recon arba unreall tourament...
Na,cs gal ir neblogai,tai kad tik nepavyxta normaliai ismokt ji zaist:)))) GAL KAS PAKALBA PASIULYSIT:)))))
nea
geras zaidimas
CS man labai patinka, tik kad inete pilna cheateriu... arba ash nemoku zaisti?:))
cheateriu daug
ismoktu vaikai zaist, nebutu ir cheateriu.. seip jau nuo pat atsiradimo cs zaidziu.. paskutiniu metu buvau primirses + nauja versija, kitokie ginklai, kitokie desniai.. bet vel baigiu atsigaut, reiks i koki turnyra al isimest? seip eras zaidimas, jeigu megsti komandini darba.. o jeigu visokie vaikai patys uz save laksto, tai nekas.. per daug nesistengdamas nukvackini ir tiek, poto dar ir cheateriu apsaukia lamos..
kiek matjau manio broliu neatsibodo
sveiki visi counteristai **** as zaidziu cs jau 5 metus tai as jus kaip kokias lamas suuvarstyciau
kokiu galit pasiulyti servu geru
sveiki visi counteristai **** as zaidziu cs jau 5 metus tai as jus kaip kokias lamas suuvarstyciau
pirmas dalykas - be keiksmazodziu prasom.. antras dalykas - as 3d shooterius zaidziau kai tu dar i kelnes darei, taigi neklykauk kaip skerdziamas, kad tu cia nr1.. nesakau, gal ir gerai zaidi, bet bent jau neskiesk nesamoniu..
deividai aciu
deividai gali pazaisti gam3r.sytes.net ir csx.sytes.net
Sweiki, losiu cs nuo 1.1 versijos. Nuo kokiu 2001 metu Kazkada varydavau turnyruose... Bet po kokiu 3 metu losimo, padariau pertrauka metams (kompas pasenes buvo:) O daba ir vel losiu, ir galiu pasakyt kuo geriau losi tuo sunkiau yra nustot, tai kaip narkotikas. Suprantu kad tai laiko svaistymas ir visa kita, bet kaip sakiau taikaip narkotikas
Laurynai kokiame serveryje zaidi ???
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)