Re: Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)
Niu buvau as ta zaidima parsisiuntus...:) Tai tiek ten ir pazaidziau...:D Visai neuzkabino...:) Pastove komper nenaudojamas ir istryniau:) Nesuprantu kuo sis zaidimas gali uzkabinti...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)
Niu buvau as ta zaidima parsisiuntus...:) Tai tiek ten ir pazaidziau...:D Visai neuzkabino...:) Pastove komper nenaudojamas ir istryniau:) Nesuprantu kuo sis zaidimas gali uzkabinti...
o tai kur tu ji zaidei 
 gal viena po mapa lakstei 
)
tai kas tada ten bus idomaus 
)
jau pabodo nes vis pagauna gad su cytais zaidziu as juk juokauju ![]()
pazajdziau menesi ir jau pabodo ;D
Pritariu Martynas ir Lukas Q geriau tik viena problema vos veza pas mane q4 ![]()
joa, visai nieko shejp zhaidimukas... bet mieliau dabar pazhaidzhiu ghost recon arba unreall tourament... ![]()
Na,cs gal ir neblogai,tai kad tik nepavyxta normaliai ismokt ji zaist:)))) GAL KAS PAKALBA PASIULYSIT:)))))
nea
geras zaidimas
CS man labai patinka, tik kad inete pilna cheateriu... arba ash nemoku zaisti?:))
cheateriu daug
ismoktu vaikai zaist, nebutu ir cheateriu.. seip jau nuo pat atsiradimo cs zaidziu.. paskutiniu metu buvau primirses + nauja versija, kitokie ginklai, kitokie desniai.. bet vel baigiu atsigaut, reiks i koki turnyra  al isimest? 
 seip eras zaidimas, jeigu megsti komandini darba.. o jeigu visokie vaikai patys uz save laksto, tai nekas.. per daug nesistengdamas nukvackini ir tiek, poto dar ir cheateriu apsaukia lamos.. 

kiek matjau manio broliu neatsibodo
sveiki visi counteristai **** as zaidziu cs jau 5 metus tai as jus kaip kokias lamas suuvarstyciau
kokiu galit pasiulyti servu geru
sveiki visi counteristai **** as zaidziu cs jau 5 metus tai as jus kaip kokias lamas suuvarstyciau
pirmas dalykas - be keiksmazodziu prasom.. antras dalykas - as 3d shooterius zaidziau kai tu dar i kelnes darei, taigi neklykauk kaip skerdziamas, kad tu cia nr1.. 
 nesakau, gal ir gerai zaidi, bet bent jau neskiesk nesamoniu.. ![]()
deividai aciu
deividai gali pazaisti gam3r.sytes.net ir csx.sytes.net
Sweiki, losiu cs nuo 1.1 versijos. Nuo kokiu 2001 metu 
 Kazkada varydavau turnyruose... Bet po kokiu 3 metu losimo, padariau pertrauka metams (kompas pasenes buvo:) O daba ir vel losiu, ir galiu pasakyt kuo geriau losi tuo sunkiau yra nustot, tai kaip narkotikas. Suprantu kad tai laiko svaistymas ir visa kita, bet kaip sakiau taikaip narkotikas ![]()
Laurynai kokiame serveryje zaidi ???
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)