Re: Ieskau meiles ;)
Pritariu Jonui ir Odetai.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieskau meiles ;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Pritariu Jonui ir Odetai.
Aciu ODETA,kad musu mintys sutampa.As patarciau, netik jaunom merginom,ir pagyvenusioms moterims,jaunuolems ir pagyvenusiems sinjorams nesipulti i glebius is pirmo susitikimo,o tik padraugave ilgesni laika, ko katras is kito tikisi, ir ko katras siekia, ar vienkartinio nuotikio, ar svelnios ir ilgos draugystes.Is pirmo pasimatymo ivyksta tik susizaveimas vieno kitu, o meile visada ateina veliau, kada arciau susipazysta vienas su kitu
o kam ta ilga draugyste? Tam kad butum kazkada iskaudintas? Tik nuotikiai gali atnesti laime.
Ilga draugyste reikalinga kad pazintum zmogu pabendrautum o vienadieniai nuotikiai tai tik save raminimas tai va as erelis o jai nori zmogu pazinti reikia daug pastangu kad pamatytum koks jis zmogus visi yra geruciai ir visi su kaukem.
Ilga draugyste reikalinga kad pazintum zmogu pabendrautum o vienadieniai nuotikiai tai tik save raminimas tai va as erelis o jai nori zmogu pazinti reikia daug pastangu kad pamatytum koks jis zmogus visi yra geruciai ir visi su kaukem.
kodel draugaujant negalima pazindintis? koks tikslas bendrauti, ir po pusmecio suprasti kad ji ne tau? nematau jokio tikslo
Kiekvienas pasaulį mato pagal savo sugedimo laipsnį;).
aš irgi ieškau ;D jei kas radote ar turite kokios informacijos, praneškit prašau ;DD
Tadai taigi cia visi lietuviai. Ne tik nepagelbes ir kur siaure nepasakys, bet dar ir patyliukais paplos, juk valioo kazkam nesiseka
tai gal čia ne tik grynakraujai lietuviai renkasi ;DD gal visgi atsiras nors vienas dorovingas ir sąžiningas žmogus, kuris praneš man, esant reikalui ;DD
Adele parašė:Ilga draugyste reikalinga kad pazintum zmogu pabendrautum o vienadieniai nuotikiai tai tik save raminimas tai va as erelis o jai nori zmogu pazinti reikia daug pastangu kad pamatytum koks jis zmogus visi yra geruciai ir visi su kaukem.
Kiekvienas pasaulį mato pagal savo sugedimo laipsnį;).
tikslai pazindinimosi turi sutapt
jei vyras nori nuotykiu, o moteris meiles ir seimos... tada ****
tai gal čia ne tik grynakraujai lietuviai renkasi ;DD gal visgi atsiras nors vienas dorovingas ir sąžiningas žmogus, kuris praneš man, esant reikalui ;DD
pranes ka?
praneš arba suteiks informacijos kur yra mano meilė ;D
tai suprasit tik jus pats, Tadai:)
suprasit, kad tai- jusu zmogus, kad del jo padarysit viska, kad tik butu laimingas
Daiva, visą aš tai žinau, tiesiog į visą tai žiūriu su humoru vieni verkia, seilėjasi kaip jiems meilės trūksta, o aš va blevyzgoju ir juokauju ;DD
puiku
Aš irgi ieškau negi nesu vertas
as tai neieskau..
as ieskau)
kai zmogus konkreciai zino, ko iesko, jam lengviau ieskoti, lengviau rasti
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieskau meiles ;)