Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 47 48 49 50 51 … 63 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 961 iki 980 iš 1257
961 Atsakymas nuo Sargis 2017-11-14 19:49 (redagavo Sargis 2017-11-14 19:51)
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: Ar egzistuoja Dievas?
Vytautas parašė:Sargis parašė:Anna parašė:sargi, mielasis, kad ir ką konkretaus čia berašytumei, tu man esi nekonkretus žmogus, net nežinau, vyras ar moteris, o gal koks mokinys pirmūnas, o gal pensininkas, tad ir tavo žodžiai, nors kokie gražūs pažiūrėti, tėra žodžiai ne, ne, nesakau, kad tušti, bet vis tiek - virtualumas ir yra virtualumas.
Iš kitos pusės yra ir privalumas - mūsų pačių kiekvieno svarbumas ir originalumas irgi tėra iliuzija
tad ką dar konkretaus pasiūlysi? kur ta konkrečioji riestainio skylė?
tu neziurek i mane kaip i zmogu, tu ziurek ka as sakau, koks skirtumas kas as esu, gi mes kalba ar yra dievas ar ne, o tu mano asmenybe domiesi tipo jei as inteligentas tada gal verta apmastyt ka pasakiau o jeigu bomzas tai net neanalizuosi? tu cia jau pati pagal ta skale vertini, del kurios cia skundeisi katik o ka as tau siulint turiu nelabai suprantu
Nesvarbu ką sakai, svarbu ką darai. Tauškalių pilnas internetas, todėl žodis, šiais laikais, mažai ką reiškia.
Iš kur ištraukei, kad esi žmogus? Kūnas panašus?
Vytautai ka tau keicia ar kad as tauskalius ar kad netauskalius, tu ziurek ka as kalbu, o ne koks esu gi kartoju tau kelinta karta, musu diskusijoj gi tai nekeicia esmes sioje realybes dalyje, fiziniam pasauli as turiu pavidala kuris siame fiziniame pasaulyje vadinamas zmogumi, o dar moksliskiau (homosapiens) kur tau neaiskumai kyla? galim sudetingiau jeigu paprastai diskutuot nemoki beje kad esu zmogus as ir nesakiau, cia tu taip sakai, skaityk zinutes idemiau o ar as diskutuoju kaip zmogus ar ne kaip zmogus tai nuo manes priklauso, kokia mano busena tuo metu, bet visumoj as nesu zmogus ir kodel tau atrodo kad is kazkur kazka vis traukt reikia, tu taip darai? suprast reikia
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Sargis parašė:Vytautas parašė:Sargis parašė: o raudonasis kraujo kunelis mano kune per mazas kalbeti apie mano kuna? nuo kada dydis tampa samoningumo vienetu?
Tai kad ne apie kūną kalba. Žinau, bent, kas darosi už sienos, kitame name, mieste, šalyje?
kaip danguje taip ir zemeje,amen
Aišku - mokytojas judo biblijistinis viešpats.
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Sargis parašė:Vytautas parašė:Nesvarbu ką sakai, svarbu ką darai. Tauškalių pilnas internetas, todėl žodis, šiais laikais, mažai ką reiškia.
Vytautai ka tau keicia ar kad as tauskalius ar kad netauskalius, tu ziurek ka as kalbu, o ne koks esu gi kartoju tau kelinta karta, musu diskusijoj gi tai nekeicia esmes sioje realybes dalyje, fiziniam pasauli as turiu pavidala kuris siame fiziniame pasaulyje vadinamas zmogumi, o dar moksliskiau (homosapiens) kur tau neaiskumai kyla? galim sudetingiau jeigu paprastai diskutuot nemoki beje kad esu zmogus as ir nesakiau, cia tu taip sakai, skaityk zinutes idemiau o ar as diskutuoju kaip zmogus ar ne kaip zmogus tai nuo manes priklauso, kokia mano busena tuo metu, bet visumoj as nesu zmogus ir kodel tau atrodo kad is kazkur kazka vis traukt reikia, tu taip darai? suprast reikia
Kad vadinamas tavo pavidalas žmogumi, nereiškia, kad juo esi. Beje labai pasireiškia binarinis mąstymas tavo rašinyje.
964 Atsakymas nuo Sargis 2017-11-14 20:17 (redagavo Sargis 2017-11-14 20:18)
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Vytautas parašė:Sargis parašė:Vytautas parašė:Nesvarbu ką sakai, svarbu ką darai. Tauškalių pilnas internetas, todėl žodis, šiais laikais, mažai ką reiškia.
Kad vadinamas tavo pavidalas žmogumi, nereiškia, kad juo esi. Beje labai pasireiškia binarinis mąstymas tavo rašinyje.
kazkaip neskaitai ka as rasau visai, gi as ir sakau kad nesu zmogus,, tai kaip tu gali nustatyt koks mano mastymas nesuprasdamas ka as kalbu kas tas binarinis mastymas apsviesk vistiek viespatie tu mano
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
binarinis - dvejetainis, taip ir ne, yra nėra, balta juoda. turbūt:-)
Vytautai, jei geru pamenu, irgi sakote, kad Dievas yra?
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
967 Atsakymas nuo Devils 2017-11-14 21:26 (redagavo Valdas 2017-11-14 21:27)
- Devils
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
O tu ne dievas? Užjaučiu. Mums tai puikiai sekasi. Mums - tai man ir mano geriausiai draugei. Valdovei. Stulbinančiai nuostabi ji. Kai pamatai, ką ji gali - kartais net galima nusigąsti.
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
tai ar nor duoda palaizyt?
- gytis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Skaitant diskusija kilo viena mintis-jei Dievas visgi yra ir jis kure zmogu pagal savo paveiksla,tai gal tokiu budu norejo issigydyti nuo didybes manijos sukurdamas savo parodija...
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
gytis parašė:Skaitant diskusija kilo viena mintis-jei Dievas visgi yra ir jis kure zmogu pagal savo paveiksla,tai gal tokiu budu norejo issigydyti nuo didybes manijos sukurdamas savo parodija...
Galbūt.
Bet tuos, kuriuos kūrė Viešpats, sukurti vergauti.
972 Atsakymas nuo Vytautas 2017-11-15 05:03 (redagavo Vytautas 2017-11-15 05:03)
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Anna parašė:binarinis - dvejetainis, taip ir ne, yra nėra, balta juoda. turbūt:-)
Vytautai, jei geru pamenu, irgi sakote, kad Dievas yra?
Ir?
973 Atsakymas nuo Vytautas 2017-11-15 05:05 (redagavo Vytautas 2017-11-15 05:06)
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Sargis parašė:Vytautas parašė:Sargis parašė:Vytautai ka tau keicia ar kad as tauskalius ar kad netauskalius, tu ziurek ka as kalbu, o ne koks esu gi kartoju tau kelinta karta, musu diskusijoj gi tai nekeicia esmes sioje realybes dalyje, fiziniam pasauli as turiu pavidala kuris siame fiziniame pasaulyje vadinamas zmogumi, o dar moksliskiau (homosapiens) kur tau neaiskumai kyla? galim sudetingiau jeigu paprastai diskutuot nemoki beje kad esu zmogus as ir nesakiau, cia tu taip sakai, skaityk zinutes idemiau o ar as diskutuoju kaip zmogus ar ne kaip zmogus tai nuo manes priklauso, kokia mano busena tuo metu, bet visumoj as nesu zmogus ir kodel tau atrodo kad is kazkur kazka vis traukt reikia, tu taip darai? suprast reikia
kazkaip neskaitai ka as rasau visai, gi as ir sakau kad nesu zmogus,, tai kaip tu gali nustatyt koks mano mastymas nesuprasdamas ka as kalbu kas tas binarinis mastymas apsviesk vistiek viespatie tu mano
Binarinis mąstymas - į viską žiūri per prizmę gerai/blogai, vietoj to, kad žiūrėti į viską kaip yra.
Jei tu ne žmogus, tai kas tada?
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
gytis parašė:Skaitant diskusija kilo viena mintis-jei Dievas visgi yra ir jis kure zmogu pagal savo paveiksla,tai gal tokiu budu norejo issigydyti nuo didybes manijos sukurdamas savo parodija...
tęsiant pokštavimą šią tema - arba dėl to, kad Dievo dalelės ginčytųsi tarpusavyje kuri geriau tiki, tiksliau, ištikimai, kuri žino, kas yra Dievas geriausiai ir labiausiai supranta, kas yra kas
siaubas... žmogaus organizmo ląstelės kol kas protingesnės - kepenis sudarančios ląstelės dirba savo darbą, plaučiuose - savo.. nors... jei kurios nors pradeda "pūstis", tai tampa vėžinėmis ir tiek žinių...
- Vytautas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Anna parašė:gytis parašė:Skaitant diskusija kilo viena mintis-jei Dievas visgi yra ir jis kure zmogu pagal savo paveiksla,tai gal tokiu budu norejo issigydyti nuo didybes manijos sukurdamas savo parodija...
tęsiant pokštavimą šią tema - arba dėl to, kad Dievo dalelės ginčytųsi tarpusavyje kuri geriau tiki, tiksliau, ištikimai, kuri žino, kas yra Dievas geriausiai ir labiausiai supranta, kas yra kas
siaubas... žmogaus organizmo ląstelės kol kas protingesnės - kepenis sudarančios ląstelės dirba savo darbą, plaučiuose - savo.. nors... jei kurios nors pradeda "pūstis", tai tampa vėžinėmis ir tiek žinių...
O vėžinėmis tampa dėl sąmonės aptėmimo ir užmaršumo dėl ko gyvena.
976 Atsakymas nuo Anna 2017-11-15 09:42 (redagavo Anna 2017-11-15 12:13)
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Vytautai, tai kokia esi ląstelė? ir kodėl taip manai?
- gytis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Vytautas parašė:gytis parašė:Skaitant diskusija kilo viena mintis-jei Dievas visgi yra ir jis kure zmogu pagal savo paveiksla,tai gal tokiu budu norejo issigydyti nuo didybes manijos sukurdamas savo parodija...
Galbūt.
Bet tuos, kuriuos kūrė Viešpats, sukurti vergauti.
Pagal tokia logika,tai tie kurie kildina save is primatu tai sukurti karaliauti ?
980 Atsakymas nuo Sargis 2017-11-15 13:20 (redagavo Sargis 2017-11-15 13:30)
- Sargis
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Žinutės: nuo 961 iki 980 iš 1257
Puslapiai Ankstesnis 1 … 47 48 49 50 51 … 63 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.