101

Re: Ieskok.lt poros...

as ir noriu ka nors sutikt cia bet man neiseina... ;(

102

Alla, 33 parašė:

as ir noriu ka nors sutikt cia bet man neiseina... ;(

Nieko nereikia, siek tiek pastangu ir pasiseks... big_smile

103

O vat as buvau draugaves su mergina kokia 2men.Bet del mano durnumo issiskyrem o daba net nezinau gal ir gailuosi.:?

104

hm... o as net nezinau ar galima ta visa buvusi  "reikala" pavadinti draugyste... kiek zinau dabar ji ruosiasi teketi. aciu dievui ne uz manes big_smile

105

Sigitas, 23 parašė:

Hmmm... nejaugi ir man pasigirt...? big_smile

Aha, pasigirk;(

106

Vajei, koki snuki ten baisu, griozdiska numeciau. Cia taip netycia gavos. As taves klausiau ne tokia pikta budama;)

107

DAR TOKIOS NEPAZINAU BET BUTU SAUNU smile

108

ESU VIENISAS VAIKINUSKAS
NORIU SUSIRASTI RIMTA PANELYTE ILGALAIKEMS SANTYKIAMS
NORINTI SUSIEK SU MANIM

109

Julija, 19 parašė:

Vajei, koki snuki ten baisu, griozdiska numeciau. Cia taip netycia gavos. As taves klausiau ne tokia pikta budama;)

Klausiai?!, tai kad ten nuskambejo kaip pasiulimas pasigirti... :V O jei nori kazko asmeniskai paklausti, tai daryti gali ir i privata... big_smile

110

pirma draugyste 3 metai, antra metai...

111

O as susiradau cia drauga ir tebedraugaujam jau tikrai ilgai ir vestuves jau po truputa planuojam big_smile

112

Ziuriu, cia daug kas antras puseles susiranda... Nieko nebus, reiks ir man cia kokio bernioko pasieskot:D)

113

.. omg nu ir duodat smile) taip random minti issakiau, gerai jum smile)

114

o kas su manim draugaus..........

115

Man tai pikta buna, kai kai kurie zmones, su pasaipa mano - internetines pazintys, tai tik kompleksuotoms ir uzdaroms butybems, kurios nemoka ir nedrista bendraut gyvai ! Nesakau, gal ir yra dalis tokiu, bet mano nuomone internetiniai puslapiai geri tuo, kad cia renkasi zmones su tais paciais tikslais, rasti draugu, partneriu...ir pajutus , kad radai kalba su patinkanciu zmogum, gali drasiai perkelti viska i realybe. Panasiuose puslapiuose esu tikrai ne naujokas ir pasakysiu - pilna cia nuostabiu zmoniu ! Savo dabartine drauge irgi radau internete, taip kad antra puse rasti tikrai imanoma !

116

na sitame saite tai as atradau daug jau seniau pazystamu zmoniu, kuriuos buvau sutikusi pirmiau realiam gyvenime. o siaip su kuriais susitikusi buvau, tai jie liko mano draugais.

117

drawgawaw sawaite ir vsio

118

deka sio puslapio susipazinau su fainu baxuriuku...kuris is pradziu man nepatiko:):D...taciu db mes pora jau 2 metus;)myliu tave:*

119

Julija, 19 parašė:

Ziuriu, cia daug kas antras puseles susiranda... Nieko nebus, reiks ir man cia kokio bernioko pasieskot:D)

nemanau kad tau butu problema tai padarit... jei aisku ne labai reikli esi :DD

120

is tikruju ziuri labai nedaug kas susiranda,paliginus su nariu skaicium,buvau ir as susirades bet per mirka ar kaskoki chata.. pradraugavom metus bendrai sudejus :d tai yra du kart po puse metu.. paliko poto vel grizo...ir vel isejo. nesamone kaskokia :DDD