Re: Ieskok.lt poros...
as ir noriu ka nors sutikt cia bet man neiseina... ;(
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nieko nereikia, siek tiek pastangu ir pasiseks...
O vat as buvau draugaves su mergina kokia 2men.Bet del mano durnumo issiskyrem o daba net nezinau gal ir gailuosi.:?
hm... o as net nezinau ar galima ta visa buvusi "reikala" pavadinti draugyste... kiek zinau dabar ji ruosiasi teketi. aciu dievui ne uz manes
Hmmm... nejaugi ir man pasigirt...?
Aha, pasigirk;(
Vajei, koki snuki ten baisu, griozdiska numeciau. Cia taip netycia gavos. As taves klausiau ne tokia pikta budama;)
DAR TOKIOS NEPAZINAU BET BUTU SAUNU
ESU VIENISAS VAIKINUSKAS
NORIU SUSIRASTI RIMTA PANELYTE ILGALAIKEMS SANTYKIAMS
NORINTI SUSIEK SU MANIM
Vajei, koki snuki ten baisu, griozdiska numeciau. Cia taip netycia gavos. As taves klausiau ne tokia pikta budama;)
Klausiai?!, tai kad ten nuskambejo kaip pasiulimas pasigirti... :V O jei nori kazko asmeniskai paklausti, tai daryti gali ir i privata...
pirma draugyste 3 metai, antra metai...
O as susiradau cia drauga ir tebedraugaujam jau tikrai ilgai ir vestuves jau po truputa planuojam
Ziuriu, cia daug kas antras puseles susiranda... Nieko nebus, reiks ir man cia kokio bernioko pasieskot:D)
.. omg nu ir duodat ) taip random minti issakiau, gerai jum )
o kas su manim draugaus..........
Man tai pikta buna, kai kai kurie zmones, su pasaipa mano - internetines pazintys, tai tik kompleksuotoms ir uzdaroms butybems, kurios nemoka ir nedrista bendraut gyvai ! Nesakau, gal ir yra dalis tokiu, bet mano nuomone internetiniai puslapiai geri tuo, kad cia renkasi zmones su tais paciais tikslais, rasti draugu, partneriu...ir pajutus , kad radai kalba su patinkanciu zmogum, gali drasiai perkelti viska i realybe. Panasiuose puslapiuose esu tikrai ne naujokas ir pasakysiu - pilna cia nuostabiu zmoniu ! Savo dabartine drauge irgi radau internete, taip kad antra puse rasti tikrai imanoma !
na sitame saite tai as atradau daug jau seniau pazystamu zmoniu, kuriuos buvau sutikusi pirmiau realiam gyvenime. o siaip su kuriais susitikusi buvau, tai jie liko mano draugais.
drawgawaw sawaite ir vsio
deka sio puslapio susipazinau su fainu baxuriuku...kuris is pradziu man nepatiko:):D...taciu db mes pora jau 2 metus;)myliu tave:*
Ziuriu, cia daug kas antras puseles susiranda... Nieko nebus, reiks ir man cia kokio bernioko pasieskot:D)
nemanau kad tau butu problema tai padarit... jei aisku ne labai reikli esi :DD
is tikruju ziuri labai nedaug kas susiranda,paliginus su nariu skaicium,buvau ir as susirades bet per mirka ar kaskoki chata.. pradraugavom metus bendrai sudejus :d tai yra du kart po puse metu.. paliko poto vel grizo...ir vel isejo. nesamone kaskokia :DDD
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 21 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...