Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
tokie isitikinimai ir seip man ne kaip atrodo kai mergina visa galva aukstesne uz vaikina ir seip man nepatiktu aukstesne jausciaus nepatogiai su ja gal ir gedyciaus tokios draugystes , aisku tai tik mano nuomone
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 46 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tokie isitikinimai ir seip man ne kaip atrodo kai mergina visa galva aukstesne uz vaikina ir seip man nepatiktu aukstesne jausciaus nepatogiai su ja gal ir gedyciaus tokios draugystes , aisku tai tik mano nuomone
na jus ir prasmisli
man ugis nelabai ka reiskia, ne i ugi ziureti reikia
Austeja bet kai vaikinas butu visa galva zemesnis uz tave ir neturetu reiksmes abejoju
hm sauliau... net nezinau. mano draugas mano ugio... aukstesniu bateliu vistiek nevengiu;)
mano ugis 1.89m, cia be batu, pasakiau sau kad jei busiu 1.90m tai pasikarsiu (jei tik rasiu medzio saka taip aukstai ) ir nebeaugu o paneles isties atkreipia demesi labiau i aukstesnius, is patirties kalbu, o man paciam smagu salia kokio Silinksio stoveti ar pan, tada mazas pasijuntu o kas del aukstesniu merginu uz save tai karta teko su tokia prasilenkti...draugas juokesi po to visa vakara is manes, sake tokia mano veido mina buvo kad nesijuokti neimanoma sutraumavo mane ta pana...ech... beja ir vaikinai labiau pastebi aukstesnes merginas, negu tokias kur vos nuo zemes matosi
beja paneles uzjauskite aukstesnius vaikinus, jus neisivaizuojate kokia kancia yra kelnes tarkim pirkti siaubas kazkoks aciu dievui vasara, bridzai rulz
o aukstoms panelems nesunku susirasti?? kokias grazesnes randi tai per placios tai per trumpos... o juk visa laika su sijonu tai nevaiksciosi:)) taigi del kelniu nera ko skustis abiems visiems sunku rasti.
niu tai vat, man pav patinka aukstakulniai.. ir sunku.. mano sokiu partneris 180cm atrodo normalus ugis , bet kai as su aukstakulniais tai mes lygus..
LABA VAKARA. AS IR UZ AUKSTESNIUS..VARGAS TOKI RAST..ECH KAI PAGALVOJI BISKUTUKA ZEMESNIS IR NE PROBLEMA, JEI TIK SIRDIN KRENTA TIK KAD AKYS VIS ZIURI AUKSCIAU SAVES, NESINORI BUT KUPROTAI... BET NER TO AUKSTO MANO KELYJE..
Niu as su zemesniu tikrai nedraugauciau:V man ugis svarbu, kadangi ir pati esu auksta - 180cm, tai zemesnio nenoreciau:D be to, kai dar batus su kulniukais uzsidedi, tai isvis....
SUPRANTU TAVE, GI MANO UGIS IRGI NEMAZAS 182
as nuolat galvodau kad baisu kad tokia maza bet poto biski paaugau ir 1,65 man uzteks
daugiau vaikinu galiu tureti
karoc jai tu zemas kraustykis i italija arba ieskokis tokios pat liliputes.. nes kad ir kajp bebutu merginom auksti vajkinaj patinka..
krc jai tau 1.65 uztenka tai vapsce nieko gero is taves.. **** ejk dvilikameciu pasisaudyk.. nors kas ce zino gal ir tau tiek tera.. ;DDDDDD
nu tai davai panos nesiskundziu ugiu.. pas mane 194cm ;DDDDD tikraj nepazystu ne vienos panos kurej zemesnis tiktu.. tad galiu pasakyt kad sita forumo tema sudo verta nes ir taip ajsku kad ugis privalumas.. tiek su merginom tiek ir kituose reikaluose.. ;DDDD
niu niu ir kur dar tau ugis privalumas malkas skaldyti
nu tai davai panos nesiskundziu ugiu.. pas mane 194cm ;DDDDD tikraj nepazystu ne vienos panos kurej zemesnis tiktu.. tad galiu pasakyt kad sita forumo tema sudo verta nes ir taip ajsku kad ugis privalumas.. tiek su merginom tiek ir kituose reikaluose.. ;DDDD
is tavo postu isheina vienas sakinys:
ILGAS KAIP KAMINAS - ALE BET IR DURNAS KAIP AVINAS .,...... nepyk ...... cia taip yra tokia yra gyvenimo revoliucija
gerai cia suskelei:}}}}}}} aisku gerai kad aukstesnis bet kaip per dg jau tai ne kas..
auksti gerai krenta ) bet tas auskti manau 2m virsaus nes istikro maciau pats tai vaizdas geras )
o kaip vaikinai merginu ugis svarbu jums ?:)) man bent svarbiausia kad nevirsitu 186 nes nelabai zinau kaip ziuret i mergina pakelus galva )
turi buti normalaus ugio...kad nebutu metru didesnis uz mergina ir kad mazesnis..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 46 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?