181

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

tokie isitikinimai ir seip man ne kaip atrodo kai mergina visa galva aukstesne uz vaikina ir seip man nepatiktu aukstesne jausciaus nepatogiai su ja gal ir gedyciaus tokios draugystes , aisku tai tik mano nuomone

182

na jus ir prasmisli

183

man ugis nelabai ka reiskia, ne i ugi ziureti reikia:::413

184

Austeja bet kai vaikinas butu visa galva zemesnis uz tave ir neturetu reiksmes big_smile abejoju

185

hm sauliau... net nezinau:::731. mano draugas mano ugio... aukstesniu bateliu vistiek nevengiu;)

186

mano ugis 1.89m, cia be batu, pasakiau sau kad jei busiu 1.90m tai pasikarsiu (jei tik rasiu medzio saka taip aukstai big_smile ) ir nebeaugu smile o paneles isties atkreipia demesi labiau i aukstesnius, is patirties kalbu, o man paciam smagu salia kokio Silinksio stoveti ar pan, tada mazas pasijuntu big_smile o kas del aukstesniu merginu uz save tai karta teko su tokia prasilenkti...draugas juokesi po to visa vakara is manes, sake tokia mano veido mina buvo kad nesijuokti neimanoma big_smile sutraumavo mane ta pana...ech... big_smile beja ir vaikinai labiau pastebi aukstesnes merginas, negu tokias kur vos nuo zemes matosi wink 

187

beja paneles uzjauskite aukstesnius vaikinus, jus neisivaizuojate kokia kancia yra kelnes tarkim pirkti big_smile siaubas kazkoks big_smile aciu dievui vasara, bridzai rulz big_smile

188

o aukstoms panelems nesunku susirasti?? kokias grazesnes randi tai per placios tai per trumpos... o juk visa laika su sijonu tai nevaiksciosi:)) taigi del kelniu nera ko skustis abiems visiems sunku rasti. :::319

189

niu tai vat, man pav  patinka  aukstakulniai.. ir sunku.. mano sokiu partneris 180cm atrodo normalus ugis , bet kai  as su aukstakulniais tai mes lygus.. sad

190

LABA VAKARA. AS IR UZ AUKSTESNIUS..VARGAS TOKI RAST..ECH KAI PAGALVOJI BISKUTUKA ZEMESNIS IR NE PROBLEMA, JEI TIK SIRDIN KRENTA TIK KAD AKYS VIS ZIURI AUKSCIAU SAVES, NESINORI BUT KUPROTAI... BET NER TO AUKSTO MANO KELYJE..

191

Ernesta, 20 parašė:

Niu as su zemesniu tikrai nedraugauciau:V man ugis svarbu, kadangi ir pati esu auksta - 180cm, tai zemesnio nenoreciau:D big_smile be to, kai dar batus su kulniukais uzsidedi, tai isvis.... big_smile

SUPRANTU TAVE, GI MANO UGIS IRGI NEMAZAS 182

192

as nuolat galvodau kad baisu kad tokia maza bet poto biski paaugau ir 1,65 man uzteks wink
daugiau vaikinu galiu tureti wink

193

karoc jai tu zemas kraustykis i italija arba ieskokis tokios pat liliputes.. nes kad ir kajp bebutu merginom auksti vajkinaj patinka.. wink

194

krc jai tau 1.65 uztenka tai vapsce nieko gero is taves.. **** ejk dvilikameciu pasisaudyk.. nors kas ce zino gal ir tau tiek tera.. ;DDDDDD

195

nu tai davai panos nesiskundziu ugiu.. pas mane 194cm ;DDDDD tikraj nepazystu ne vienos panos kurej zemesnis tiktu.. tad galiu pasakyt kad sita forumo tema sudo verta nes ir taip ajsku kad ugis privalumas.. tiek su merginom tiek ir kituose reikaluose.. ;DDDD

196

niu niu ir kur dar tau ugis privalumas big_smile malkas skaldyti big_smile

197

Kęstutis, 18 parašė:

nu tai davai panos nesiskundziu ugiu.. pas mane 194cm ;DDDDD tikraj nepazystu ne vienos panos kurej zemesnis tiktu.. tad galiu pasakyt kad sita forumo tema sudo verta nes ir taip ajsku kad ugis privalumas.. tiek su merginom tiek ir kituose reikaluose.. ;DDDD

is tavo postu isheina vienas sakinys:

ILGAS KAIP KAMINAS - ALE BET IR DURNAS KAIP AVINAS .,...... nepyk ...... cia taip yra tokia yra gyvenimo revoliucija

198

tongue gerai cia suskelei:}}}}}}} aisku gerai kad aukstesnis bet kaip per dg jau tai ne kas..

199

auksti gerai krenta smile) bet tas auskti manau 2m virsaus nes istikro maciau pats tai vaizdas geras smile)
o kaip vaikinai merginu ugis svarbu jums ?:)) man bent svarbiausia kad nevirsitu 186 nes nelabai zinau kaip ziuret i mergina pakelus galva smile)

200

turi buti normalaus ugio...kad nebutu metru didesnis uz mergina ir kad mazesnis..