Тема: protinga ar grazi ?
renkantis mergina(zmona) daznai buna taip,kad tenka pasirinkt protinga ar grazia mergina ? tj ka pasirinktumet jus ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → protinga ar grazi ?
renkantis mergina(zmona) daznai buna taip,kad tenka pasirinkt protinga ar grazia mergina ? tj ka pasirinktumet jus ?
as bandysiu vyra rinktis. as rinkciausi protinga. mociute mano sako, vyras turi buti labai protingas ir siek tiek grazesnis uz arkli. tai gal ir yra teisybes senoliu isminty.
as bandysiu vyra rinktis. as rinkciausi protinga. mociute mano sako, vyras turi buti labai protingas ir siek tiek grazesnis uz arkli. tai gal ir yra teisybes senoliu isminty.
o man mociute patarineja nesigult i lova iki vestuviu.. ;D skirtingi poziiuriai pas musu mociutes..
kad nebutu of topic:
protinga... o isvaizda: kad nebutu atstumianti= perfect
na o mano mociute sako kad negerai kai moteris uz vyra protingesne tai nzn kaip daryt pusprotes nenoriu o lese pasonej tai ir ne kas :} tai greikes smegenis persodint i grazios makaule ir tvarka bus ;D ;D
Linas, tavo atveju yra dar vienas variantas,kelti savo iq:)
grazhia ir protinga.
vaikna rinkciausi ir protinga ir is isvaizdos,kad butu grazus
vaikina rikciaus protinga, nes jei jis bus protingas jis sugebes save prisiziureti ir bus grazus
kaip pastebejau mergisnos labai jau aktyvios siai temai
labai idomi tema ir merginos aktyviai dalyvauja
Cia viskas priklauso,nuo tavo galimybiu,nepagalvojai...?
Jei taip rinksies gali ilgai but be vaikino... O jei turesi/turi vaikina tai jis netoks bus ar yra, koky yvardinai...
Noreciau, kad vaikinas butu grazus man. Kitoms jis gali atrodyti ir baisus, bet svarbu, kad mane pacia trauktu jo isvaizda. O del proto... Taip, jis turetu buti protingas. Tik, aisku, ne per daug. Pernelyg protingu nemegstu.
vaikina rikciaus protinga, nes jei jis bus protingas jis sugebes save prisiziureti ir bus grazus
Jei jis bus baisus, kaip karas, vargu ar prisiziurejimas jam kazkuo pades
kiekvienas mes gausime,tai ko esame verti...
..ne turguj sedat..."rinkejai"
zinai Sigitai rinksiuos vaikina protinga,su kurio galima bus pasisneketi,o jeigu tureti vaikinuka kaip modeli,ir nezinoti apie ka su juo sneketis,tai man su tokiu vaikinuku bus nuobodu
taip Arunai viskas priklauso nuo galimybiu
ne buna negraziu ir kvailu merginu/vaikinu
ne buna negraziu ir kvailu merginu/vaikinu
nu o is kur tu taip zinai ???
o is kur zinai kad buna? gali buti zmones ne tavo skonio bet tikrai nebuna negraziu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → protinga ar grazi ?